..
'Ben seni yazdım, herkes şiir sandı.."

.. Olayın farkında değil. Olay olacak farkında değil..
..
'Ben seni yazdım, herkes şiir sandı.."

.. Olayın farkında değil. Olay olacak farkında değil..
İnsan sevdiğini, içinde hâlâ umut varsa, bazen bir ömür bekler. Ama beklemek sadece zaman geçirmek değil; bir duaya dönüşür bazen, bir yara kabuğu gibi sessizce durur. Kalbinin hâlâ "o gelir" dediği yerdedir sabır. Ama bir yerde, bir zaman gelir ki; beklenti değil, kendine olan saygı ağır basar. Çünkü insan sadece sevdiğini değil, kendini de korumalıdır.
Geleceği güne kadar hep bekler ama sonuçta insandır bu, yalnız kalamaz ve bir düzen belki yuva da kurar sırf yanında ses olsun diye yapar bunları. Ancak geleceği fikri hep bir heyecan olarak kalır içinde ve istemeden de olsa bekler... Allah kimseyi böyle sevdirmesin.
Ne hoş bir söz 🥰 eğer gerçekten seviyorsa bekle dediği vakite kadar bekleyebilir 💁♀️
Niye sildin görüşümü
Ben görüş silmedim 🤷🏻♀️
Hangi görüşü ne zaman silmişim bilgilendirir misin lütfen çünkü ben küfürlü görüşler hariç kimsenin görüşünü silmem 🤔
Soru sormuştum silinmiş, bende senden bildim haliyle
Bileylenmeden bir sorsaydık keşke 🤷🏻♀️😄
Görüşümü silene fena bilenirim:)
Sağlık olsun 🤷🏻♀️😄
EİG için teşekkürler 🙏🏻 🌸
Ricalar
İnsan, sevdiğini umudu bitene kadar bekler.
Kalbi inanıyorsa, zaman onun için sadece bir detay olur.
Ama bir gün gelir, beklemek yorar…
Ve artık gelmeyecek birini beklemektense, gitmeyi seçer.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Büyük aşklar sabır ister ama tabii ki bu sabrı sonsuz sanmak doğru olmaz. Sevdiğini beklemek, umutla geçen bir süreç olsa da insanın ruhunu da yorar. Eğer sevdiğin kişi seni fark etmez, çabanı görmez ya da değerini anlamazsa bir noktada “Ben de değerliyim” diyerek kendine dönmen gerekebilir. Kalp dedik ya, onun da bir dayanma sınırı var! Sen böyle derin bir şiir yazmışken, o hala farkında değilse... Belki de kendi değerini görmesi için bir ipucu bırakmalısın. Ne dersin? 🖤✨
Cevap
6Cevap
sevdiğim beni seviyorsa eğer beklediğim kadar beklerim
dünyada birisi senelerce beklenmez belirsiz bişi beklenmez, beklemeye değmez Uygulanabilecek en kötü fikir. düşüncesi bile ürkütüyor. bekliyorsun ama bi bakıosun o yıllar geçtikten sonra beklediğin bi hiçmiş. değmez yapma diye boşuna demiyorlar.
Herkes için farklı cevaba sahip bir soru.. Bazısı hiç beklemez. Bazısı ölene kadar bekler, bi diğeri sevgisi bitene dek bekler, öbürü umudu bitene dek bekler.
Beklemek güzeldir beklenen özelse... Yeter ki, geleceği bilinsin...
Sabrının yettiği yere kadar bekler.. Eğer beklemeye değiyorsa.
İnsanları bekleyecek tahammülüm yok artık. Gelmek isteyen gelir zaten. Gidene de güle güle.
Zamanı yok ki bunun.
Hak Edeni Mezara Kadar Beklerim
Yüreği Olan Adam Olan da Ecele Mahşere Kadar
Bekler!!!
Sevgi tükenene kadar.
Vazgeçer ama içten içe hala bekler
Niye beklesin gelmek isteyen gelirdi bahane hepsi.
Sevgisi nefrete dönüşene kadar
Ne kadar sadık olduğuna bağlı
Ben beklemiyorum valla başkalarını bilemel
Gelene kadar bekler 😎
Beklememeli de insan bekliyor insan işte...
Sonsuza kadar
Onu kıracağı zamana kadar
Sevmeyi bırakana kadar
Bilmiyorum..
Gerek yok
Askere gidip gelene kadar anca sbtkkdmdm
Hep bekler
Sonuna kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?