Kiz onceden ben konuscam diye agzimin icine bakardi dun gordun beni pek sallamiyor gibi nerede hata yaptin anlamadim. benim de kiza karsi ilgim olusmaya baslanisti.
bir akil verin bee
bir akil verin bee
Ilgi gosteriyosan eger ilgini cek neye ugradigini sasirir sonra o ilgi gostermeye eski ilgini kazanmaya calisir
Cok ilgi gostermiyodum ama onunla konusmaya calistim yanimdan kaciyor gittim yanina otuelrdum yemek yiyordu kalkti yemekten diger odaya gecti sonra geldi yuzume bakmiyor sonra yanim bos gelip oturmuyor ayakta duruyor falan
son zamanlarda soylediklerini yaptiklarini bir dusun kiricak bisey yapmis olabilirsin ya da kiz senden sogudu uzaklasmaya calisiyor
Cok sik gorusemiyoruz onu kirmis olamm benden sogumus mu bilmem uzak durmak istiyor olabilir ya zaten benimonunla bir ilgim yoktu kendisi kafama soktu dengesiz zaten
Hep boyle olur vazgectigin an vazgecilmez olursun derler kiz senden vazgecer sen vazgecemezsin
Sanirim oyle oldu ama ben de ondan vazgecmek uzeriyim gerci onun artik prk umrunda olmaz belki ama kafama soktu simdi sallamiyir ya ayip ya
Bosver degmez vazgecilen olma vazgecen ol herkesin basina boyle seyler geliyor bence vazgecersen umrunda olur bazen birini istersin karsilik alamazsin sonra tam karsilik gelir hevesin kacar eskisi kadar ilgini cekmez oyle bisey
Ya bwnim de heveaim kacti aslinda ama onu pisman etmem lazim simdi ben bu aralar whatsapp falan pek takilmiyorum sence sik girsem falan. Kiskanir mi gece falan girsem sence ilgisini ceker mi yoksa daha mi gicik olur :)
Girersen kimle konusyor diye merak eder girmezsen niye girmiyor whatsappa diye merak eder onunla ilgilenme her turlu merak eder biraz gizemli davran
Hahhahha aynen tesekkur ederim sagol
Seni surundurmek istiyor. Hic ilgilenme, onsuz da hayatin guzel imaji yarat.
Eywallah :)
Bisey sorayim ben bu aralar whatsapp falanpek takilmiyorum sence cok sik mi grmeliyim gec saatlerde falan eminim bakiyodur bn uc gunoldu hic girmedim falan
Tamam uc sonun da gece gece biraz gireyim yavas yavas hayata tutunmak lazim gercek anlamda da
Tesekkur ederim sagol
s. ken yaranır :D eline verseydin bir takım taklavatı bak bakalım bir daha k. çını dönüp gidiyor mu :D
Aynn
pampa kusura bakmada bir kere ilgisini kaybettiysen olay bitmiştir.
Eyvallah kanka napalim hayirlisi degilmis
Cevap
0Cevap
Demek ki kiza yuz vermedin ve surundurdun. O da simdi sira bende diyor.
Aynen aslin da ben onun icin yanina gittim falan yanindan kalkti diger odaya gecti sonra geldi yuzume bakmiyor falan
Umrunda değil gibi davran.
Eywallah, whatsapp falan cok takilayimmi yoksa gizemmi yapsam sence
Kaçan kovalanir hesabi
Ben mi kacayim ya haklisin artik ilgilenmiyecm artik onunla ben whatsapp falan cok sik mi girsem yoksa az mi girsem sence etkili olur ben uc gunde bir falan giriyorum daha mi siklastirayim mi
Eminim tabii ki yalniz ben kovalamiyorum artik onu gorsem de yanina gidip ilgilnmiyecem artik ben onun icin sartlari zorladim ama kiz yuzume dahi bakmadi acikcasi ben de kiridm
İyi vazgecsin napalim ben dr kendime gelirim bir once sonra sallamam napalim guzel bir kiz ama bazu hareketleri hosuma gitmiyodu zaten ben onu sevecegim diye kendimi hazirlamistim sanirim neyse hayirlisi yaa ona koca cok bizde buluruz illaki birini benim gibi sevecek enayi zor da neyse :)
O ne bicim laf yaa acizsin ne demek simdi bu
Ne tazdim dedim allah yolunu acik etsin dedik kiz guzel dedik ona koca cok dedik bizde bulurz heralde birini dedil bnim gibi enayisi zor dedik dediklerim binlar yanlis olan ne soylede bizde bilelim
Soyler misin gercekten cok merak ettim ezik olduguma nasil kanaat ettin merak ediyorum
Ya ne acizligi hoslandik dedik olmadi dedik bir gun benim durumuma dusersen aklina gelsin de ben de şu an ezigim pwrdon acizim
:):):) ya bizim durum acizlik falan degil sadece merak sevdik kiz sanirim sevmektn vazgecti napalim yani bizde sevgimizi baskalarina dagitiriz napalim
Aynen
Kısa sürede biter baska birine bak
Haklisin insallah karsima guzel biri cikar kara kas kara gozlu :)
İlgim var diyirum unutmak icin kara kas kara gozlu birini bulmm lazin ki oburu umrumda olmasin :)
Mantik derkennmantikli mi anlaminda yoksa mantikli olmaya mi davet wdiyosun :)
Wi
Mantikk :):)
mola verin
Zaten şu an baslamadan bitti gibi cekim azaldi galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar