Eşimin eski sevgilisini delirtmek, eşimi kendime daha çok bağlamak için ne yapmalıyım?

Eşimle biz evlenmeden önce beş senelik ilişkilerş varmış eşimin en büyük hatası beni o kız hayatında varken hayatına dahil etmiş ama benim haberim yoktu. Ben bunu öğrendiğimde çoktan eşime aşık olmuştum defalarca kez ayrıldık ama yolun sonunda tekrar barışacak bir bahanemiz hep oldu. Eşim benden kopamadı ben eşimden. Eşimin eski sevgilisine karşı o dönemlerde hiç ilgisi sevgisi yoktu ama vicdan yaptığı işin ve kızı maddi manevi zararlara uğrattığı için bırakamıyordu. İşin sonunda eşim yalanlarıyla beni de kandırmayı başardı ve biz kaçarak evlendik. Çünkü babam başka konulardan dolayı izin vermiyordu evlenmemize bende babamın sözünü dinlemedim ve kaçtım. Aslında eşimle mutluyuz her konu da uyum sağlarız birbirimize bir sıkıntımız yok beraberken. Ama eşim ilk kavgamızda eski sevgilisinin yanına gidip ben pişmanım beni bu kızdan kurtar diye ağlamış. Kıza ben seni istiyorum seviyorum demiş. Ki biz evlenmeden kızdan ayrılmak için bin takla atmıştı ailesini bile ortaya sokup beni bu kızdan ayırın benden kopmuyor kene gibi yapıştı üzerime demişti. Ama biz evlendikten sonra kız kıymete bindi ve eşimle hala daha iletişimdeler eşim beni dinlemiyor bana onunla konuşmuyorum etmiyorum diye yalan söylüyor hissediyorum. Aralarında alacak verecek meselesi var kız bir ton kredi çektiği işin eşim kıza borçlu bu yüzden iletişimleri zaten kopmuyor illah ki iletişim halinde oluyorlar. Kız eşimin sarı saç sevdiğini bildiği için biz evlenince ve eşim en ufak kavgamızda kıza gidince kız artık süs püs vermeye başladı kendine sırf eşimi kendine tekrar döndürebilmek için. İnstagramdan falan sürekli takip ediyorum kızı ve iki üç günde bir profil değiştiriyor özellikle de benim nem kapacağım şekilde ben eşimle olan fotoğrafımı profilime koyduğumda eşime kaldırtmamı söylemiş bahanesi ise ablalarım görüp kullanıldığımı anlamasınmış? Zaten kendini hala daha evli bir adamla görüşerek kullandırtmıyor mu? Eşim başta fotoğrafı kaldırtmayacağını söylemiş ama bahane ile benle kavga edip sonrasında fotoğrafları kaldırdı kendi eliyle kaldırdığı günden beridir de eşimle olan fotomu koymam sosyal medyaya bana bir yardımcı olur musunuz ben bu kıza nasıl haddini bildiririm? Ben elim kolum bağlı oturmak istemiyorum ben bu kızı delirtmek istiyorum böyle kudursun kuduz olsun istiyorum eşimi daha fazla kendime nasıl bağlayabilirim peki bana yardımcı olun eşim öyle bir insana dönüşsün ki benden başkasını gözü görmesin istiyorum

Eşimin eski sevgilisini delirtmek, eşimi kendime daha çok bağlamak için ne yapmalıyım?