Bazı insanlar yaşından olgun ya da daha genç gösteriyor … 🙃🎶
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılSorun etmiyorum, benden küçük olabilir. Bence yaşıtım olan erkekler komplekse giriyor, illa benden küçük olsun diye düşünüyorlar. Ya benden büyük ya da küçük erkekler teklif ediyor. Büyükleri ben istemiyorum, birisi 43 yaşındaydı ama kendine iyi bakmış, 10 yaş küçük gösteriyordu. Ben de onun gibi olurum inşallah 😄
115 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
@MuhammedAslan16 siz de özgeçmişinizi ekte gönderebilirsiniz 😂
Soran1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 yıl
Size de göndersinler Tuba Hanım 🤣
Soran1 yılYokkk be 🤣🤣
Soran1 yılİstemem ahshshd
- 1 yıl
Biz sizi ararız diyorsun yani 🤣
Soran1 yılMüsait değiliz diyorum 😂🤣
- 1 yıl
Bilmiyorum bu beyler kendileri 30 yaşına gelince hala kendilerinden olgun kadın isterlerse düşünebilirim 😂
Soran1 yılAhahahahhahahaha hiç sanmıyorum o zaman da 18 lik çıtır isterler 3 kağatcılar
- 1 yıl
Gerçekten samimi olması önemli benim için
Soran1 yılSamimiyet ✨
Soran1 yılTamam tamam hadi gidin tanışın siz 😂
En İyi Cevaplar
1 yılPartnerle yaş farkı, ilişkilerin dinamiğini etkileyebilir, ancak önemli olan yaşın ötesindeki unsurlar: Ortak değerler, anlayış, güven ve iletişim. Bazı insanlar için yaş farkı önemli bir mesele olabilirken, diğerleri için bu, bir engel olmayabilir. Yaş farkının sorun olup olmaması, her iki tarafın olgunluğu, hedefleri ve ilişkiye yaklaşımıyla ilgilidir.
Birçok ilişkide, yaş farkı genellikle yaşanan deneyimler, bakış açıları ve hayat hedefleriyle şekillenir. Eğer her iki taraf da dürüst, açık ve rızaya dayalı bir iletişim kuruyorsa, yaş farkı büyük bir engel oluşturmaz. Önemli olan, ilişkinin sağlıklı ve karşılıklı saygı temelinde olmasıdır.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yıl24 ustu biri kendi kararlariyla mantikli bir secim yapmis, arada 10 yas da olsa uyum ask varsa bu sadece rakamdan ibarettir. Sadece olgunluk yasanmisliktan dolayi partneriyle uyum sorunu yasanabilir. Ben arada 14 yasa kadar sorun yasamadım. Gayet de mutluydum. Yasi sorun edenler bence ilerde armutun sapi uzumun copu diyeceklerdir.)
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılBenden çok aşırı küçük veya aşırı büyük olmasını problem ederim. Ama aramızda çok yaş yoktur bu durumda benden büyük olmasının benim açımdan yarattığı bir problem yok.
15 Yorumla
Soran1 yılYaş 109 diyor ama? Kaç yaşında olsun kadın 120 mi?
- 1 yıl
Ahaha benim yaş kemale ermiş o yüzden yaş aralığını daha geniş tutabilirim 😂
Soran1 yılNenem yaşamıyor
- 1 yıl
🤣🤣🤣🤣 yaşasa yapardın aralarını
- 1 yıl
Yok ya ben çok yaşlı sevmiyorum sağol asdasa
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Aa, Tuba, yaş farkı mı dedin? Ne tatlı bir konuya değinmişsin! Bence aşkın yaşı yok, kimyasına bakar her şey. Eğer iki taraf da birbirine uyum sağlıyorsa ve ortak noktalar bulunuyorsa yaş araya hiç girmez 🌟. Ama tabii, enerji ve hayata bakış da önemli. Sen ne düşünüyorsun? Hiç böyle yaş farkı olan bir ilişki yaşadın mı, ya da yaşar mıydın? 🙃🎶
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
99Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
24 altı çocuk! 😅
40 üstü ablamdır! 😅22 Yorumla- 1 yıl
Adamsın
- 1 yıl
EyvAllah senin güzelliğin 😅 gönlünce olsun 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u 1 yılsevdiğim kadın benden büyük olması gerekiyor.. yaşça olgun kadınları seviyorum çünkü.. ama benden küçük olamaz.
10 Yorumla
1 yılYaş sadece sayıdan ibarettir. Önemli olan karşındakinin hissettiği ve sende hissettirdiğidir. En güzel birlikteliklerimi yaşça büyük partnerlerimle yaşadım.
30 Yorumla
1 yılÇok da büyük olmasın benden bıhtım küçükler de ergen daha
110 Yorumla
Soran1 yılEvet ya beni hep çoluk çocuk buluyor
- 1 yıl
Evet o yüzden yalnızlık en güzeli
- 1 yıl
Yalnızlığın neresi güzel be
- 1 yıl
Mesela 24 yaşındayım seninle konuşmak istesem bana da mı çoluk çocuk diye hitap edersin
- 1 yıl
Yani benden büyüksün ama olgun olup olmadığını ölçerdim
- 1 yıl
Yalnızlık da çok güzel inan kafamı dinliyorum akışa bıraktım ne olacaksa olsun kafasindayim
- 1 yıl
Nasıl ölçeceksin mesela
- 1 yıl
Tanıdıkça olacak bir şey
- 1 yıl
Tamam tanışalım o halde
Sende istersen
Çok fazla yaş şartı olmaması şartıyla kafa yapilarinin enerjinin ve frekansın uyması çok önemli ama en fazla 5 yas fark olmalı büyük ya da küçük olarak diye düşünüyorum
20 Yorumla
1 yılAnlaşabiliyor muyuz? Konuşabiliyor muyuz? Mutluluğu hissedebiliyor muyuz? Yan yanayken iyi hissedip, huzur bulabiliyor muyuz? Bakacağım kriterler, gerisi teferruat
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim eşim ediyor bazen şerefsiz benden 7 yaş büyük ama
80 Yorumla
1 yılBende aynı şekilde düşünüyorum kendi yaşıtlarım bana göre uygun görmüyorum çok çocuksu geliyor daha çok 30 civarı insanların ile daha iyi anlaşıyorum bir ilişki kurmak istiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYaşa abartı olmadıktan sonra takılma olmaz ama 19 yaşındaki bir kızın 56 yaşlı erkek sevmesi saçma
12 Yorumla
Soran1 yılO zaten olmamalı
Cevap sahibi1 yılKesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mümkünse çok yaş farkı olmasın isterim.
Yaşımızı zaten aldık. Baba evlat gibi görünmemek lazım.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılBelli bir yaştan sonra çocuk bakıcılığı yapmak ağır geliyor.
(20 li yaşlardaki ergenlerle uğraşamam)
10 Yorumla
1 yılMühim olan kalp ve zihinlerin muazzam uyumudur. Ama tabi ki yaş farkı her halükarda belirli bir sınırda olmalıdır.
10 YorumlaDış görünüşten çok kafa meselesi. Bence bir birey 25 yaşının üzerinde olduktan sonra yaş farkı uyum varsa önemli değil
23 Yorumla
Soran1 yılO ayrı konu tabi ama tanımadan önce görünüşe bakılacak olursa diye sordum
Soran1 yılAnladım
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOrtalama 10-12 yaş iyidir. Önünde büyük bir tecrübe olmalı
10 Yorumla
1 yılEn fazla 7-8 olabilir daha fazlası bilemiyorum istemem ya
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılŞu an ki yaşıma göre benden 5-6 yaş büyük biriyle olmayı sorun etmem
10 Yorumla
1 yılBunu demek için büyük konusmam daha ziyade kisiler önemli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAz yaş farkı varsa sıkıntı değil, fark açılınca sıkıntı.
10 Yorumla
1 yılÇok fazlaysa yaş farkı 10 yaştan fazlaysa ben sorun ederim. Çünkü arada kuşak farkı var neredeyse
10 YorumlaYaş farkının çok fazla önemi yok, önemli olan kişilik, karakter bence..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBazı insanlar yaşıt oldugunu kimi küçük kimiside büyük olanı tercih eder
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 904 cevap paylaştı. Benden büyük olmasını istemem. Yaşımı göstermediğimden arada biraz fark olmalı
10 Yorumla
1 yılYaşı sorun etmem her şey yaşla da olmuyor..
Anlamak anlaşılmak en önemlisi..10 Yorumlaçok etmiyoruz ilk akıl anlaşsın yani yaşıtımız dediğim insanların beyni yok
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılKafa uyuşması önemli aynı diziyi takip etmek aynı şakaya gülmek aynı tatilden zevk almak önemli
10 Yorumla
1 yılBen sorun etmem aksine minik prensesim arıyorum istiyorum ben evlenmek için bile küçük istiyorum yani yeter ki aklı yerinde olsun yani yasi öyle küçük olup da akıllı olanları görünce bayılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEderim yani 14 yaş büyükler sorun olmaz diyorda büyük sorun bence ben biriyle yaşlanmak isterim yaşlı biriyle olmak değil
11 Yorumla- 1 yıl
adam 50 sinde bile yaşlanmıyorsa ve sen ondan daha hızlı çökmüşsen napıcan
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben sorun etmedim ancak çok fazla yaş farkı ( eski ilişkimde 16 yaş) bir süre sonra uyum olmuyor. Sonunda bitiyor ilişki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı. Yani kesin konuşmak gibi olmasın ama ben kendim sevdiğim insanla aramda en fazla 4 yaş olsun isterim. Daha fazla yaş farkı olsun istemem.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Aman aman fark varsa istemem mesela ben 45 yaşındayım 18 yaşında birisi ile ilgilenmem karşılık verse bile
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılÇok yaş farkı varsa zaten o sadece cinsellikte kalır bana göre ama arada evlenenler de oluyor tabii
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet bir yerde sorun çok fazla olunca belli bir süre sonra iş kuşak çatışmasına dönüyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılUçurum yaş farkı olmamalı. 4 yaş fark ideal benim için
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sizce maksimum kaç yaş fark olmalı ya da yakın yaş düşünür müsünüz
00 YorumlaEli öpülecek kadar büyük , elimizi öptürecek kadar küçük olmasın kafi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBana gor sorun degil olmadı da ama 25 yas ve uzeri daha iyi olur
00 Yorumla Ne partneri olduğuna göre değişir 🤣
111 Yorumla
Soran1 yılSorumu cinsellik olarak anlaman üzer.
- 1 yıl
Sorunu cinsel olarak anlasam o şekilde cevap verirdim. Partner bir çok şey için karşındaki kişiye verilen bir isimdir. O yüzden sordum. Yok sevgili, eş, ya da sadece flört olarak hangisi olduğunu belirtmen sorunun daha anlaşılır olmasını hemde cevap verenlerin daha düzgün cevap vermesini sağlar. Partner değilde genel olarak bahsedeyim, ben 39 yaşındayım eski eşim 51 yaşında şu an, sadece 27,28 yaş benim için en düşük limit, insansın kişiliği ve karakteri önemlidir o yüzden yaşa takılmam, bir alt limitimin olma sebebi ise ben kişiliği karakteri oturmuş beynen ve ruhen olgunlaşmış insanları hayatıma dahil ediyorum.
Soran1 yılDur dur 🙄 o ne öyle yaaa 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 51 mi
Soran1 yılNeden ayrıldınız? Özelse cevap vermek zorunda değilsiniz
- 1 yıl
Neden ayrıldık eşimle her konuda çok iyi anlaşırdık, eğlenirdik aşağı yukarı %90 uyumluyduk, eşim hiç yokluk görmemiş bir insandı, çok da iyi bir insandı. Ben kendi işimi yapıyordum ve dünyadaki en çalışkan insanlardan birisi olduğumu rahatlıkla söyleyebilirim. Ama çok ciddi miktarda dolandırıldım ve battım, borç batağına düştüm eşim ve kızlarım benim hatam yüzünden zor günler geçirmeye başladılar, bende majör depresyona girdim ve hiç bir şey yapamaz hale geldim, tabi muhtemelen kabul etmesede eşimde psikolojik olarak kötü etkilendi, sonrası tartışmalar, huzursuzluk ve eşimin hiç bir şekilde psikolojik destek almaya yaklaşmaması zaten bitik durumda olan benim evliliğimiz için tek başıma daha fazla mücadele edememle birleşince sonuç kaçınılmaz ayrılık oldu. İnsan o kötü günlerden kurtulunca anlıyor hataları ve yanlışları ancak her şey için çok geç oluyor.
Soran1 yılÜzüldüm gerçekten büyük geçmiş olsun 💐 ne denir bilmiyorum ama umarım tekrar neşenizi bulursunuz
- 1 yıl
Üzülmek istemiyorum onunda üzülmesini istemiyorum, çok güzel günler yaşadık ve güzelliklerimizi lekelemeden hayatımızın büyük bir kısmı olarak her zaman hatırlayacağız. Önemli olan insanın tekrar bu güzellikleri yaşayabileceğinin farkında olmasıdır ve bu güzellik her yaşta karşınıza çıkabilir. Sizde üzülmeyin, üzülün diye değil sorunuza verdiğim cevap havada kalmasın diye anlattım.
Soran1 yılGüzel anmanız büyük bir şans 🍀 bir çok insandan şanslısınız bence
Soran1 yıl:)
Olgun olsun ama 6-8 yaştan fazla da olmasa iyi olur
10 Yorumla
1 yılEderim 5 yaştan fazla olmasın
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim için en fazla 8 iyi gibi her şekilde benden büyük olsun da
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yıletmem desem yalan olur 52 yaşından buyuk olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSorun etmem, küçük de olabilir.
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılEn fazla 10-15 yaş fark olmalı
12 Yorumla
Soran1 yılFazla
- 1 yıl
5-10 ? :Dd
Bence en fazla 1 veya 2 yaş olmalı
20 Yorumla
1 yılEn fazla 10 yaş olmalı diyorum.
10 Yorumla
1 yılElbete sorun ederim kız ile erkek arasında maks 10 yaş bence fazlası çok
10 YorumlaYani ederim eğer çok az veya çok fazla yaşı varsa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 5 yaş büyük dünyada cenneti yaşatıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılEderim
Çıtır olmali10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yıl5-6 yaş küçük olsa yeter bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı. Ama ne kadar yaş farkı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılBenden küçük olsun büyük olmasın
10 Yorumla
1 yılEtmem. Tutup da 20 yaş olamsina gerek yok hani
10 YorumlaTakmam çok begendiysem
10 Yorumla
1 yılBilemedim çünkü ben yaşıma göre genç gösteriyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılSorun değil benim için
10 Yorumla Yok hayır etmem siz peki
10 Yorumla
1 yılKaç yaş farkı ama?
10 Yorumlabenden büyükler hoşuma gider 30 a kadar yoolu var ondan sonra problem
00 Yorumla
1 yılBenimki benden 1 yaş küçük 20 yaşında ama sorun olmuyo
00 Yorumla- Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı