10 aylık evliyiz başından beri eşim telefona çok bağımlı. Asla kötü bir şey yaptığı yok ondan eminim ama önemli olan neye baktığı değil telefonla ilgilenmesi. Araba sürerken, tuvalette, koltukta heryerde telefonla komik video reels izliyor maçları takip ediyor ama bu kadar kullanım fazla sınırını bilmiyor. Evde birlikte yaptığımız bir şey yok. Ama onun haricinde çok çalışkan, çok sadık, çok eli açık her dediğimi alan birisi yeter ki olsun elindekini hep verir alır. Ama telefon bağımlılığı beni çıldırtıyor. Sınırını bilse sorun olmayacak ama uyandığı andan yatana kadar elinde olunca büyük sorun ben onunla hep vakit geçirmek istiyorum oysa ki ne yapılabilir?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Aynı eşimi anlatmışsın. Ben vazgeçirene kadar 1 ay geçti.
Kadınlarda da oluyor galiba ama saçma ya bende bekarken böyleydim ama yanımda hayat arkadaşım yoktu sorumlu hissetmiyordum kimseye karşı kendimi ondan telin içinde yaşardım
Sana bir kaç
Fikir bereyim. Dene.
Ver bakalım
Gizlisin?
Buradan yazacaksın zaten
Yaz bana
Onu sen kendinle meşgul edeceksin. 10 ay çok erken bunlar için.
Ne gibi kendimle
Çok bildirim geliyor. Ylaşm
Ulaş
Olay sende tamamen.
Kelin ilacı olsa başına sürer. Bende öyleyim ama en azından evli değilim😆
Bekarken bende öyleydim ama bekarken evli insan böyle olmamalı çünkü yanında hayat arkadaşı var hele de yeni evliyken asla olmamalı. Yanımızda biri olunca illaki ilgi istiyor.
Hak veriyorum. Bu durum senin için can sıkıcı ama bir çözümü var mı emin değilim.
Kendisi istemeli en başta
Sen nasılsın peki evin içinde? Mesela o telefonla oynuyorken sen neler yapıyorsun?
Yemek yapıyorum ya da genelde bende oturuyorum tel elime alıyorum ama beni tatmin etmiyor bekarlığımda ne yapıyorsam karşımda aynı insanı görüyorum. Canım aşırı sıkılıyor ona bakıp sinirleniyorum bir şeyler diyorum tartışma çıkıyor.
Böyle evlilik olur mu lan😆
Oluyormuş demek lan ayrıca bu ne ki ne evlilikler var evlilik demeye bin şahit gerek adam ne kadının dediğini yapıyor ne ilgileniyor eve para getirmiyor ne tipler var ama onlar da evlilik işte. Sen evliliği toz pembe falan mı sandın? Hele birde aşık olduğun taraflarla evlenmezsen sen asıl gör o zaman rezilliği. Biz aşık olarak evlendik ama sorunumuz var tabi.
Ben boşandım 2 oğlum var benimle kalıyorlar. Ama bir evin içinde karı koca elinde telefon sürekli oynaması çok abes geldi 😁
Doğrudur abes zaten sizde hiç olmuyor muydu? Veya olan hiç duymadın mı? Benim telefonla işim olmaz yeter ki onun olmasın ama işte oda zor.
Bu kadar olmuyordu. Şimdi bende senin gibiyim. Bende telefonu severim ama eşimleyken onunla vakit geçiriyordum daha çok. Beraber sohbet muhabbet sevişme başka şeyler. Sonra uyumadan yatakta telefonla oynuyorduk ama sürekli değil.
Bilemiyorum biraz zor bunu kendi fark edip dur demesi lazım siz zorlayınca geçmez
Evet kendi istemesi lazım kaç kez desem de bir şey yaptığım yok ki görüyorsun diyor ve hakta verdiği oluyor ama değişmedi henüz
Yani haklısın çok ama bence sıkılmasa bu kadar olmaz evlilik sıkıntısını almamış pek
Neden sıkılsın ki
Bilmiyorum ki yani sıkılmasa neden uğraşsın
Ama ben eğlenceli biriyim oda aynı şekil çok eğlenceli biri. Yapmak istese yapılacak şeyler bulunur.
Bilmiyorum ki
Yani seni ihmal ediyor telefona takılıp
Aynen hemde baya telefonda ama o sırada konuşuyor tabi benle ama ben istiyorum ki telefonsuz olalım telefonları unutalım uzanalım koltukta öyle film izleyelim
Anlıyor böyle loca başka düşüncelere salar kadını
Evde tek olmak gibi sey
Evet bazen öyle hissediyorum ne yalan diyeyim neden evlendim ki daha diyorum ama bende ki yeri çok ayrı gram doymadım ona Allah 1 o 2
Ne kadar doyamasan da seni böyle giderse başka düşünceler hislee yonelmeye iter belkide yatağa bile telefonla giriyor dur
Anlıyorum demek istediğini ama herkes kendini bilir böyle bir durumda yapamayacaksam zaten boşanırım birinin soyadını taşımak öyle basit bir şey değildir o soyadın ağırlığı olur. Gidipte yanlış şeyler yapamazsın 5 dakika için
İnsan psikolojisi değişken dir neyin ne zaman yapacağın belli olmaz
Ben kocamdan ve kendimden mesulüm ve ikimizden her zaman eminim Buda bize yeter. Bir dünyam var sadece ikimiz.
Allah bozmasın o vakit
Aminnn. Allah kimseye en çokta evlilere öyle bir şey yaşatmasın hele arada birinin bile olsa aşkı varsa kötü bir şey. Ama ben kendimden ve ondan eminim.
Bende öyleydim ya eşim çok kızardı
Sonuç ne oldu ve neden öyleydin?
Aslında neden öyleydim sorusunun cevabı net değil sanırım evliliğe alışma sürecinde zorlandım sonra toparladım
Bazen bazı şeyler de daha çocuksu davranıyor kocam daha olgunlaşmamış gibi bu konularda birde böyle sevgi ilgi işlerine çok alışkın tip değil
Konuşabilir miyiz biraz
güzel kıyafetler kokular ve cilve...
Eşim öyle şeylere düşen biri değil. Çoğu erkeğin aksine bir kadın dişiliğiyle etkileyemez onu.
erkek kişi ile kadın kişisi arasında tensel çekim yoksa git tombala çek derim
Eşim cinselliğe ve kadınlara düşkün biri değil garip gelecek belki sana ama. Bana bir düşkünlüğü vardı ama oda nişan arefesinde kayboldu sayılır çünkü o ara şeker hastası oldu isteksizliği var. Eski halinden eser kalmadı yine hep oluyor tabi ama böyle şeylere düşmez.
yine de seni tatmin etmenin hazzını istemesi gerekirdi şeker de olsa... ve emin ol onun da halen etkilenecek birçok bölgesi var.. tamam belki sana çarşafları söktüremez ama yine de...
İkimiz de daha genciz ama işte bazı tatsızlıklar oluyor ne yazık ki. Bazı sorunlu olduğumuz konulardan biri bu
senin de fazla kilo sorunun var sanki?
Hayatımda bundan saçma çok az tespit görmüşümdür. Bunu sana düşündürecek tek bir kelime bile etmemiş olmam peki?
tahminlerime doğru veya yanlış diyebilirsin... ama gereksiz sinire gerek yok.
Sinirlendiğimi de anlamış olman aşırı saçma hakaret etmedim. Hayır yani çok merak ettim sana bunu tahmin ettirecek ne demiş olabilirim?
benim genel insanlar hakkındaki deneyimlerim ve fikirlerim sadece... çekici olmayan bir kadın... sünmüş pijamalarla evde adama cazip gelen bir manzara yok vs vs.. adam da belli ki salmış kadına cazip bir manzara yok..
Bundan dolayı yani öyle düşündün. Peki sana bir şey sorayım sen cevapla. Mesela bir kadın düşün bekarken bile gecelik giyiyor bu tip kıyafetler seviyor libidosu yüksek ama evlenince eşi öyle çıkmıyor kadınlarla alakası yok yani cinsellikle diyeyim E kadın da mesela bir şey görmediğinden arada normal pijama bazen gecelik takılıyor çünkü heves yok kim suçlu mesela? Burada varacağın sonuç ne olur?
iletişim eksikliği.. ve pilavdan dönenin kaşığı kırılsın derim... insan eşini istekli halde bırakamaz... ihtiyaçları tüm başlıklarda dikkate almalı ki evde odan yatağın duşun banyon her şeyin varken bir insanın ihtiyaçlarının arasında giderilecek en kolay başlık seks bence... veya ilgi alaka. sana belki araba ev yat kat alamaz ama kucağına alıp gerekeni yapar normal şartlardaki bir erkek.. hadi hastalığı varsa da yine ilgisini tepkisini arzusunu koyar ortaya...
Tabi oluyor ama aşırı bir şekilde eskisi gibi değil ve yanlış anlaşılma olmasın ne o bana ne ben ona doymadık hani tükenmişlik durumu yok asla.
burada biraz koç desteği lazım işte..
Terapi gerekebilir
bence gerekli size.
Direkt psikologla ilk defa görüşeceğiz
aslında bazı önerilerim var ve de adres psikolog değil bu durumda... aile terapisi ;)
profilim açık zaten istersen detaylar için gel