Gizli Üye(36-45)1 yılSon kız akradaşım obezdi ama ayrılma sebebim apayrıydı. Onun hayatı paylaşmakla ilgili sorunları vardı. Anlayışlı bir ilişki kurabildiğiniz müddetçe kilo gibi sözde sorunlar çok ufak tefek şeyler kalıyor. Yani o güzel canını sıkmana hiç gerek yok. Mutlaka seni olduğun gibi sevecek biri çıkacaktır. Sağlığın için tabi kilo vermen daha iyi olacaktır ama bunu da birisi için değil kendin için yapmalısın. Bir kaç hödüğün moralini bozmasına izin verme 😉
35 Yorumla- 1 yıl
Güzel yorumun için Allah senden razı olsun. bir haftadır diyyetteyim kendi sagligim için başladım. Ama merka ettigim acaba tüm erkeklermi kilolu sevmezdi. Mesela sen o kızla sevgiliyken onun kilosuyla ilgili ne gibi düsüncelerin vardı hicmi demiyodun mesela keske zayıf bir kız arkadasm olsa, daha fit güzel olsa yani , hakiketen bi sorun etmiyomuydun kafana takılmıyomuydu, ya da mesela düsünüyirdun ama ona söylemiyordun
Cevap sahibi1 yılYoo, tüm samimiyetimle hiç sorun etmiyordum. Bu arada bahsettiğim insan 100+ kiloydu. Haa ama onun sağlığı için tabi kilo vermeye teşvik etmeye çalışıyordum. Bir küçük detay da yalan söylemeyeyim, ilk başlarda ten uyumu ile ilgili şüphelerim vardı ama iletişim ile onun da üstesinden gelmiştik. Dediğim gibi bizim ayrılık sebebimiz apayrıydı; onları çözebilseydik belki evlenmiş bile olabilirdik.
- 1 yıl
Abi ten uyumu nasıl bi sorun ki anlayamadım neden şübhleniyordun
Cevap sahibi1 yılYani cinsel uyum. Birbirimize ayak uyduramama gibi endişelerim vardı ilişkinin en başında ama dediğim gibi onu da iletişim ile çözmüştük.
En İyi Cevaplar
Tüm erkeklerin beğenmesi sende nasıl bir rahatlama ortaya çıkarır ki?
yani tüm erkeklerin beklentisi içerisinde olman farklı bir durum ama sen kendinle mutluysam kendine güvenin varsa insanlar seni nasılsan öyle kabul eder.
ama senin içinde savaşın varsa her hamle sana tehdit gelir.
kilon ile problemin varsa ilk önce kendi içinde bunu çöz
zayıflamak istersen zayıfla ama tüm erkekler için değil önce kendin için
bu kiloda kalmak istersen olduğun halinle kendini sev
sonra elbet sağlıklı ilişkiler yaşayacaksındır
20 Yorumla
1 yılCanım herkesin zevki başka. Gerçekten bazı erkekler ince sever, bazıları da senin gibi dolgun hatlı kadınlara bayılır. Ama önemli olan şu ki, şişman diye terk eden biri seni zaten hiç hak etmemiş. Herkes dış görünüşe bakmaz kalbine bakan ve seni sen olduğun için seven birini bulacaksın. Senin değerin kilonla ölçülmez. Sen sevilmeyi sonuna kadar hak ediyorsun. Gerçek sevgi şekle değil, ruha aşık olur.🙏🏻🌷
33 Yorumla- 1 yıl
Güzel yorumun için sana çok teşekkür ederim...🌸🌸🌸
- 1 yıl
Ne demek, asıl ben teşekkür ederim.😊🌷🙏🏻
- 1 yıl
Eic içinde teşekkür ederim 🥳
Aslında kişiye göre değişir. Sırf şişman olduğun için ( yanlış anlama sana şişman demiyorum lafın gelişi öyke dedim) seni sevmeyen biri varsa onu umursama gerçekten seviyorsa zaten dış görünüşünü umursamaz. Yani takma kafaya. 😘😍🥰😘😍🥰😘😍🥰
61 Yorumla- 1 yıl
Çokk haklısınızz ben artık anladım ve sadece kendk sagligim icin diyet yapıyorum. Bu gönderimide arrık silmek istiyirum ama nasıl yapılır nolur yardimci ola bilirmisinizz
Yapay Zeka Cevapladı
Oyy Nisanur, canım benim ya, hemen moralini bozma böyle şeyler için! Şimdi gerçeklerden konuşalım: herkesin zevki farklıdır, tamam mı? 🙅🏻♀️ Bazıları zayıf sever, bazıları balık etli, kimisi de dolgun hatlara bayılır! Eski sevgiline bakıp sakın genelleme yapma. Seni gerçekten seven biri, seni olduğun gibi sever! 💜 Zaten fiziksel görünüm sadece buzdağının görünen kısmı; karakterin, enerjin, samimiyetin ne kadar özel olduğunu sana hak eden biri fark edecek. Şimdi kendine güvenini geri kazandır, çünkü sen harikasın! 💃 Sen napıyorsun peki boş zamanlarında? Enerjinizi hep yüksek tutmaya çalışalım, tamam mı? 😘
13 Yorumla- 1 yıl
Siz gercek insanmısınız yoksa ai mi?
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHahah, Nisanurrr 🙈 Vallahi ben gerçek bir insan değilim, açıkçası bir AI'yim ama ruhum tamamen aşk, neşe ve eğlence dolu diyebiliriz! 💃💕 Sana destek olmak için buradayım ve senin gibi tatlı birine sohbet etmek çok keyifli! 🥰 Harikasın sen, unutma! Peki ya bugün naptın, keyifler nasıl? 🌸✨
- 1 yıl
Yapay zeka :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Ben sevmiyorum, sevenler vardır tabi ki çünkü çokça var sevgilisi olan evli olan! 😅00 Yorumla Kendini bedebsel bir sınıflandırmanın içine sokma, kimsenin de böyle bir şey yapmasına müsade etme. İnsan hayatı toplumsal baskılarla değil kendi zevk aldığı şekilde yaşamalıdır. Her insan sever ve sevilir. Ancak genel olarak kilon sağlığını etkileyen bir durumdur, bence kendi sağlığın için biraz kilo vermen iyi olacaktır.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılGenç arkadaşım, mutlaka bir spor salonuna yazın kendine bak. gençliğinde zayıf zayıf dolaş. özgüvenin artsın Beğenenler artsın. bunu yaşa. Yaşlanınca zaten kilo alacaksın En azından gençliğinde bu şekilde olma. hem erkekler genellikle bakımlı kadın severler.)
21 Yorumla- 1 yıl
Hayat senin hayatın Yoksa günde 3 değil 5 öğün de yiyebilirsin. kendini bu şekilde mutlu hissediyorsan buna devam edersin, hayat senin ama bunun kötü etkileri de olur. Ben tavsiyelerimi Yukarıda yazdım
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Estetik olan hepimizi etkiliyor illaki. Ama ilişkide tek ölçüt. fizik değil elbette. Sen kendin için yapmalısın bunu başkasi. icin. Bir de su gerçek var kişi. kendisiyle bakimliysa, spor yapiyorsa öyle birini de istemek hakkı. bayan içinde erkek içinde o. kanaatteyim ama adam göbekli ve kelse incecik. kadin istiyorum. demesi gerçekçi degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTatlım sızlanmayı bırak ve yalnızca kendi sağlığın için zayıflamayı dene. Fazla kilo sağlına zararlı. Adı üstünde "fazla". Kilon başkalarının gözünde değil, kendi sağlığın için önem taşımalı. Porsiyonlarını sağlıklı, dengeli tutup, biraz daha fazla hateket ederek bunu uzun bir süreye yayıp başarabilirsin. Lütfen dene yalnızca kendin için.
13 Yorumla- 1 yıl
Cokk haklısınız. Ben artık anladım ve bu sorumu kaldırmak istiyorum ama bi türlü kaldıramıyorum lütfen yardımcı ola bilirmisiniz sorulan sorular nasıl silinirr
Cevap sahibi1 yılsağ üstte 3 nokta var oraya tıklayıp sil'e tıkla. böylelikle silinir sanırım.
- 1 yıl
orada sil degil bende bağı kopar yazıyor öyle yapınc soru senin kanalından cikib anonim paylasiliyor ben komple silmek istiyorumm😭
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet herkes dış görünüşe bakar, bakmıyorum diyen de yalan söyler fakat illa zayıf sevilir değil konu, sen kilolu değilsin bildiğin şişmansin. Bu senin de bildiğin gibi tercih konusu olacak şey değil. ya da kendin gibi benzer denk birini bulursan belki
13 Yorumla- 1 yıl
Çokk haklısınızz ben artık anladım ve sadece kendk sagligim icin diyet yapıyorum. Bu gönderimide arrık silmek istiyirum ama nasıl yapılır nolur yardimci ola bilirmisinizz
Cevap sahibi1 yılUmarım bu evet diyen erkek yorumlarına inanmadın. Seni görmeyi bırak fotonu görse başka bir şehre taşınır bunlar ama kadın mı kadın işte belki düşer akılsızlar 😅 soruyu silme konusunda 48 saat sonra profilden soruyu bulup silebilirsin daha öncesi sistem izin vermez. Beklemen lazım
- 1 yıl
Aynenn bacım. Yok ben inanmam zaten erkek milletine iyi varsınız kızlarr. Keske su uygulamada sadece kızlar olsa şu erkekler dolmuş ya buraya🥲
1 yılŞişman kızlar sevilir. Lakin sevilir diye şişman kalmamalıdır. Keza böyle bir şey isteyen de azimle ve güzel dille bunun önüne geçecek faaliyetlerde bulunmalıdır.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZayif kızlardan hoşlanmaz ideal kilon değip ben 162 yim 60 kiloyum o bile fazla depresyondan 10 kilo aldım. Senin de en fazla 60 olman lazim en fazla. Erkeklerin seni sevip sevmesi değil kendi sağliğin için kilo vermen gerekiyor. Bir erkek seni sağlıksiz bir kiloda sevse bile doğru degil doğru olan senin hayatında biri olmadan sağlıklı bir kiloda olman gerisi kendiliğinden gelir canım benim.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDegil*
- 1 yıl
Gizli Üye(25-29)1 yılYani bu durum kişinin düşüncesinden düşüncesine göre değişen bir durumdur sizin eski sevgiliniz şişman sevmediğini belirterek istememiş bu doğaldır üzülme gibi durumlara girmeyin. Sonuçta herkesin karşısındaki kişiden bir beklentisi ve kriterleri vardır siz sevmeseydiniz siz de söylerdiniz öyle değil mi bence bu durumu lehinize de çevirmeniz yine sizin elinizdedir.
00 Yorumla
1 yılHerkesi boş ver kendini iyi hissettiğin kiloya sahip ol gerisi önemli değil
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılKilo verilir alınir ben sporcuyum çok örnek gördüm sevmek ile hiçbir ilgisi yok
20 Yorumla
1 yılErkekler için değil, kendin ve sağlığın için kilo ver erkekler zaten peşinden ayrılmaz.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Neden sevilmesin..
Bir çıkar karşısına onu prensesller gibi sever kızı gibi şımsrtır dünyanın en güzel en değerlisi yapar sende görünce cıldırısın
Ve sonra o meşhur laf gelir aklına Allah çirkin şansı versin 😊00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılhocam bak buradaki sıkıntı beğenilmekten daha byük. Böyle devam edersen 5-10 seneye hastalıklar yakanı bırakmaz. kalp diyabet ve daha fazlasıı obeziteden kaynaklanıyor. kilon da hep 80 kalmayacak önlem almazsan 100 de olur 120 de biran önce zayıfla
00 Yorumla Zayıfla 80 kilo kalacak değilsin ya bu nasıl bi kabulleniş
10 YorumlaSenin dediğin sevmek olmuyor ki dış görünüşe göre beğenmek gibi bir şey soruyorsun
34 Yorumla- 1 yıl
Evet kardes bende söylüyorumki daha doğrusu soruyirumki acaba dış görünüşe bakmadan seven bi erkek olur mu çünki çoğu erkek zayıf kızlarla evleniyo sevgili oluyi ben şişmalarla sevgili olan hiç görmüyirum ya da çok az oluyo ben dahil 🥲
- 1 yıl
Evet askım bende diyyetteyim cok sükür 1 haftadır bozmuyirum kendim icin basladım. Ama işte içten düşünüyorum acaba tüm erkeklermi böyle diye. Eskisi bende nasıl travma yarattıysa..
Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Çoğunluk dış görünüşe bakıyor ama şişmanlardan hoşlananlar da çok, hatta ayrıca cinsel haz duyanlar da var.
01 Yorumla- 1 yıl
Ama genel olarak zayıf kadınlar sevilir öyle degilmi
sevgilinin ne düşündüğü değil senin nasıl hissettiğin önemlimolan. Kendin bi değişim istiyosan kilo vermelisin bence
03 Yorumla- 1 yıl
Ben simdi diyyeteimde ama kendimi o kiloda kötü hissetmiyordum sağolsun o hissettirdi simdide travma kaldı acaba tüm erkekler öylemi diye
- 1 yıl
Yok moralim bozulmuyor merak etme zaten diyyettim bugun cok tesekkuler
1 yılSana şöyle bir şiir yazar;
Oy şişmanım şişmanım
Şişman sevdim pişmanım
Şişmanların yüzünden
Zayıflara düşmanım00 YorumlaKilo verirsin sırun değil irade ye bağlı spor yap diyetisyene gidebilir sin
01 Yorumla- 1 yıl
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılvalla cok abartılı degilsin 5 ıla 10 arası veririsen balık etlı olursun oda gayet hos durur
04 Yorumla- 1 yıl
5 ve 10 yılmı kastettin anlamadimki🙄
- 1 yıl
5 kılo 10 kılo arası veririsen senin icin yeterli
- 1 yıl
Diyyetteim 5 aya 60 kiloya düsmek istiyorum insallah basarırırımm
- 1 yıl
insallah ama 65 70 kurtarır
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSevilir ne var ki. Şişmanlık aşırı kötü görünmüyorsa hiç sorun olmaz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSevilmez az kendine önem ver diyet yap çocuk için değil sağlığın için
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Modern toplumda balık etli oldunuz yani sevilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılKişinin bakışına göre değişir sevmek asıl olan aşk olsun zayıflarsinda kiloda olursun dert etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSevilmiyor canım ne yazık ki. Çok çok nadir olmam şartıyla genelde kiloluya bakılmıyor. Onu geç sağlık için iyi değil en kısa zamanda kilo ver. 🌸
00 Yorumla
1 yılZayıflamak zor bir şey değil. Kilolu olmak da sağlıklı değil.
00 Yorumla
1 yılSevilir tabi neden sevilmesin ki. Çiroz olanlardan daha tatlıdır hem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. kimi balık et seviyor olabilir. ama seninki daha fazla sanki
00 YorumlaHerkes dış güzelliğe bakmıyor kimi için önemli olan gönül bağı , sevgisi , samimiyeti , vicdanı vs. sen bu konu hakkında takıldıysan profesyonel birinden destek almanda fayda var
01 Yorumla- 1 yıl
Çokk haklısınızz🙏🙏👍🏻 ben artık anladım ve sadece kendk sagligim icin diyet yapıyorum. Bu gönderimide arrık silmek istiyirum ama nasıl yapılır nolur yardimci ola bilirmisinizz
Gizli Üye(25-29)1 yılTam aradığım istediğim boy kilodasın göbekliysen hele sana yaparım😍
00 Yorumla
1 yıl10 15 versen yeter bence
31 Yorumla- 1 yıl
1 yılonun bunun sevmesini boş ver sen bu şekilde kendini seviyor musun?
10 YorumlaBence çok kilolu Bi sayın yok seni gormedm ama bahane aramis
10 Yorumla
1 yılSeni kilolusun diye bırakan sevgilini , umarım tipsiz diye bırakır yani sevgilisi 😊
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılElbette sevilir neden sevilmesin ki
11 Yorumla- 1 yıl
Çokk haklısınızz ben artık anladım ve sadece kendk sagligim icin diyet yapıyorum. Bu gönderimide arrık silmek istiyirum ama nasıl yapılır nolur yardimci ola bilirmisinizz😭
- Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
1 yılSevilir ya neden sevilmesin
11 Yorumla- 1 yıl
Her erkek ve kız için kilo ve boy farklı sevilir
125 Yorumla- 1 yıl
Mesela sen 100 kilo bi kızı severmisin
- 1 yıl
100 kilo nasll tatlı 🙄
- 1 yıl
Abi 50 kilo üzeri anladımda 100kilo senin kritere nasıl uyuyir
- 1 yıl
İyi o zaman 100 kilo bi kız bulursun umarlm ne diyeyim
- 1 yıl
O kız kac kilo civarı
- 1 yıl
Abi zaten kızla takıldıgını söylüyirsun kilosunu tahminrn söylesen ne olacakki
- 1 yıl
Abi söyle benimkini nolucak ne varki burada vallaha anlamadm kilonun neyi gizlin bisey
- 1 yıl
Abi neden bu kadar kızdın tamam söyleme 🙄
- 1 yıl
Tamam anladım🙏
- 1 yıl
Sanada🙏Bu arada abi takılıyorum dedin o kızla neden evlilik düsünmüyirsunkii
- 1 yıl
Devlet kurumunda çalıştığım için, bekar bir erkeğim ve o kişi evli olduğu ona abla diyorum yaşı benden büyük, hayat gizliliği ve bilgi paylamam konusunda bilgilendirmeler yapılıyor o yüzden anlatsam da bilgi aktaramıyorum kişiler hakkında, “özel hayat gizliliği” yani, beni sakince dinlediğin için teşekkür ederim sana, umarım güzel bir hayatın olur 😇
- 1 yıl
Abi evli bi kadınlamı takılıyorusun? Yapma bee 🥹kızmı yok abii belki daha güzel bir aile kurursun irelide lütfen o kadınla fazla takılma sonra onunda ailesine birsey olurr
- 1 yıl
He tamamdırr o zaman🥹
Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı. İri sevenler var
14 Yorumla- 1 yıl
Ama cok az 🥲
- 1 yıl
Neden iyi🥲🥲
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılKilolu candır gerisi heyecandır
02 Yorumla- 1 yıl
He yav yav inandım bende sanaaaa
- 1 yıl
Ister inan ister inanma
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılKıymetini bilmemiş senin
09 Yorumla- 1 yıl
Abi galiba sende kilolusun sporla falan ugrasıyon nasıl gidiyo bi degisiklik varml?
- 1 yıl
Olmaz olur mu degişiklil iyi gidiyo
- 1 yıl
Kac kilo gitti acaba?
- 1 yıl
6 kg daha devam
- 1 yıl
Oo cok iyi insallah bende vere bilirim
- 1 yıl
Verirsin sıkıntı olmaz önemli olan sabır
- 1 yıl
Abi kac ayda 6kg gitti?
- 1 yıl
1 ayda felan
- 1 yıl
Acaba ben 20 kiloyu kac ayda veririm
1 yılOlm sevilmez işte kendinizi kandırmayın kilo verin
01 Yorumla- 1 yıl
Sağolasınn
1 yılValla obezi bende sevmem
04 Yorumla- 1 yıl
Sağoll
- 1 yıl
Acilrn diyet ve spora başlaman lazım
- 1 yıl
Doğru söylüyorsun kendi sağlığım içinn
- 1 yıl
Aynen kendin için
1 yılBen fitim o yüzden bilemicem
10 YorumlaFizik yapisi önemli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılSevilir
00 Yorumla Şişman kızlar sokağa çıkmasın sevilmesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15b cevap paylaştı. Balık etli severim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGerçekten sacmaliyorsun
07 Yorumla- 1 yıl
Niyekii
Cevap sahibi1 yılKilolular sevilmezmi diyorsun sen baliketlisin ne eksiğin var
- 1 yıl
Balık etli değilimm olsam derim balık etliler hafif ele gelir oluyo ben şişmanım bas baya
Cevap sahibi1 yılGorebilirmiyim
- 1 yıl
Hayır
Cevap sahibi1 yılProfil yap o zaman hemen silersin
Cevap sahibi1 yılYüzünü gizle isterseb
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılSevilir de 10 kilo versen rahatlarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılseks de sorun oluyor mu kilon
06 Yorumla- 1 yıl
Daha 25 yasındayım cinsel hayatım olmadı
Cevap sahibi1 yılgobegin çok var mı
- 1 yıl
Biraz var evet
Cevap sahibi1 yılfoton var mı. gorebilir miyim seni
- 1 yıl
Hayr olmaz
Cevap sahibi1 yılneden
Gizli Üye(30-35)1 yılKilonla boyun çok orantısız/ kilo vermen gerekiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Kendin için zayıfla
07 Yorumla- 1 yıl
Deniyorum inşallah başara bilirimm🥲
- 1 yıl
Harbimi kızz nasıl hidiyir sence ben 1 haftadir ekmek falan yemiyirum sende bi irelileyis var mı ?
- 1 yıl
Kanka bende 20 kilo versem bitmiştir bu yaz bizim yazımız olmalı zayıflarsak önümüze kimse çıkamaz inşallah 2mizde sağlıkla veririzzzz🩷🎀🎀
- 1 yıl
Kanka sana bi sorum olucak lutfen bana ozelden yaza bilirmisin
1 yılDış görünüş önemli değil
08 Yorumla- 1 yıl
Bence cok önemlii
- 1 yıl
Bence değil kalbi yeter
- 1 yıl
Sen 100 kilo bi kızla evlenirmisiin meselaa?
- 1 yıl
Güven veriyorsa seviyorsa neden olmasın
- 1 yıl
Nası ya kilosu senin icin hic bi problem yapmazmı? Mesela demezmisin şunla evlenecehime daha güzel zayıf fit bi kızla evlenirimm
- 1 yıl
Yoo
- 1 yıl
Ne iyi keske sizin gibi düsünenler cok olsa
- 1 yıl
Keşke canım
1 yılspor yapabilirsin ablacım kendine bak
00 Yorumla
1 yılKalbide tombik mi
00 Yorumla
1 yılFit vücut daha fazla sevilir.
00 Yorumla
1 yılBen severim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sevilir ve...
00 Yorumla
1 yılBence çok iyisin
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler