AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Merhaba, şişman kızlar da sevilir elbette yani seven olur onları da. Uzun süre yalnız kalacaklarını düşünmüyorum :)
Öncelikle şöyle sizin kendinizi sevmeniz lazım. Ha sevilir mi elbette sevilebilir ama sağlık olarak size zararı var ya en başta. Kendinizi en azından bu şekilde önemseyen derim yoksa gayet iyisiniz
uzun boylu kızlarda kilo güzel durmuyor bence ama kendine yakıştırıyorsan bişey diyemem
O tam tersi olmasın
tam tersi olabilir ama sen şişman diye özellikle belirttiğin için yakışmaz dedim:))
Seviliyor böyle kilolu kişilerden hoşlanan çok fazla kişi gördüm
abazalar sevdiğini söyler ama gerçekte hayır. zayıfla ama abartmaya gerek yok. fazla takıp stres de yapma
Tm dede
Karaktrsz şrfsz. sana yardım edendr kabahat!
Dede sakinleş
Nasıl kraktersiz insanlarsınız. İyilik yaramıyor. Hemen hakaret edersinzş Şrfsizlr
Dede
Boyuna göre 5 kilo daha versen iyisin ben severim şahsen boyun iyi çünkü,
Meslek de önemli ama tabi ki
Mesleğe kadınlar bakar erkekler bakmaz mesleğe bakan erkek vurduruyordur🤣🤣🤣
Sqlak mısın mk sen, mesleğin yoksa sana adam eşşek mi ki baksın? Sen baba evinde yiye yiye mabadini büyüttün diye o adam da sana bakacak değil mk kaldir bi yerini de çalış bi gelirin olsun. Anne babana kalmişsin bir de gelmiş şişman kiz sevilir mi diyorsun oturduğun yerden mk
Sa*lak olan sensin ben gerçeği söyledim erkek mesleğe bakmaz güzelliğe bakar kadınlar mesleğe bakar kendi cinsiyetinden uzaklaşmışsın başka yöne doğru gidiyorsun dikkat et 🤣🤣
Lan ahaha ben şimdi memurum, gidip de bi kasiyerle niye evlenim ya da senin gibi bir işsizle mk? Ne saçma hayalleriniz var sizin mk hangi devirde yasiyorsunuz?
Byy
Ronaldo mağaza çalışanıyla evlendi g zekalı
Sen kendini ne sanıyor Allah bilir tipte yoktur
Ahahah mk eziğine bak gidip haftalar sonraki muhabbete yorum yapmış ezik oğlu ezik, sen mal bir insansın senden bi bok olmaz mk
Şişman ezik sünepe seni ahshshs
Verdiği örneğe bak mk gidip ronaldodan örnek vermiş mk Türkiye'de yaşam sartlarindan bahsediyoruz sen hangi ülkede yasiyorsun mk , adamin serveti var zaten karşısına kendisini idare edecek birisini bulmasi gerekmiyor ki zaten mk, bu kadar kafan çalışıyor işte senin. Belli oldu neden evde kaldığın kafan da çalışmıyor çünkü bir yandan da.
Bana ezik diyene bak uzun uzun yazmış senin gibi çirkin biriyle evlenecej olan ya paran için evlenir ya da çaresizlikten evlenip aldatır şu triplere gel
Ahahah ezik oğlu ezik senin gibi sümüklü patates çuvalını kim ne yapsın mk evladı
Allah bilir sen burnunu karıştırıp yiyorsundur, evinde anca osur dur sen başka bi maharetin yok, koskocaman olmuş hala anne baba parasını yiyor utanmaz seni.
Kimine yakışıyo tabi görmeden diyemem Ama balık etli hatun candır 😀
Şişman göbekli seviyorum ama fetiş meselesi değilse durum farklı
Nasıl yni
Hayır ama arabada kimseye görünmeden emzirebilir jfhdh
Nasıl yani
Yani kilolu olduğu için Yakışmayiz ama cinsel olarak ilgimi çekebilir tipine bakmak lazım o yüzden gizli görüşmeler olabilir
Bak hele bak yarrma bak sen gizlenipte verdiği cevaplara bak kokuşmuş turşu seni siyele
Hfhfjdjjd gerçekler bunlar
Benden çirkin göründüğüne %100 eminim
Yok knk kumral 1.83 yeşil gözlüyüm kiloluda değilim 👍
Çirkinsen göz rengi boy önemli değil çirkin insan her türlü çirkin oluyor
Değilim aq fjxjsjs
Yaw he iddiasına var mısın
Hayır sidik yatıştırmak bana göre değil 👍
Çünkü benden kat kat çirkinsin ve anca gizlenip laf söyleyebiliyorsun🤣
Yanlış yazdin
Çıkmadı kızçe hesap
Sen ne alaka jdjd
WTFNMNŞJJKBMBNBBN Merak ettim aaa. Aynı boydayız arkadaşla ve katılıyorum sana boyuna göre kilosu aşırı değil. Vee ben de 50 kiloyum 60 olmam lazım. Kilosu ile mutlu olmalı.
Bana niye katiliyon olm erkek misin yazdıklarımı okumadin herslde fjxjd
Hayır kilon fazla değil demişsin ona katıldım sadece. Onun dışında kıza katıldım
Kilosu fazla değil demedim
Harbi sen dememişsin altta başkası 5 tane versen yeter demiş. Çok pardon gjnmmmömnm
Jcjcjdj ben açık net konuştum valla durum bu😔😔
Kızlar her türlü seviliyor ama erkekler öylemi. Siz şanslısınız yine
İyisin bence
Sorun ediyorsan kg verirsin zor değil
sismanlasam kendimi bile sevmem.
Çünkü çirkin insan şişmanlasa da çirkin olur
cirkin zayiflasa da cirkindir.
Allahtan güzelim👸🏻
Balık etli oluyor bence
Aşırı şişman kız sevilmez
Sevilirsin neden sevilmeyesin kanka
Kadın dediğin etli butlu olacak biraz