sevgilim pek düzgün konuşmaz. kuma diyor ama kum demek istemiştir. bende topraka yani toprak vermeyi düşünüyorum. sizce olur mu?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hahaha valla güldürdün beni! Büyük ihtimalle sevgilin “kum” demek istemiştir, “kuma” deyince işin rengi değişiyor tabii. Ama sen de “topraka” diyerek güzel bir cevap vermişsin, tatlı tatlı laf sokmuşsun resmen. Aranızdaki bu şakalaşma güzel bence, yeter ki samimi olsun. Ama ciddi ciddi kuma falan diyorsa, ona şöyle bir “kendine gel” deme zamanı gelmiş demektir. Toprak ol ama öyle her tohum da yeşermez, unutma!
olur tabi ki de deniz yıldızı da at üstüne
deniz kabuğu da atayım tam olsun shshj
Topraka versem deyince öldürüp toprağa vermek anladım çok mantıklı gelmişti
Cevap
17Cevap
En güzeli olur gadası
soruyu eşim diye soruyorsun açılımında sevgilim diyorsun bu ne yaman çelişki sabah sabah ufak at da civcivler yesin
ya bırak bu işleri sabah sabah uykunu alamamışsın fanteziyi bile doğru düzgün yapamıyorsun
@__çınar__ önceki sorusunu görmedim gerçi ama doğrudur halbuki vatana millete hayırlı soruları sorsa aklı başında alacağı cevaplar ona yol gösterici olabilir 😀
koskoca Master olmuşsun 220.000 puanın var millete örnek olacağına 🤷♂️
tamam da niye kızıyorsun savunmaya geçtiğine göre haksız olduğunu kabul ediyorsun uydurma soru soruyorsun
bu kadar Exper puanı bu şekilde topladıysan yazık
ya soruların gerçek olabilir de olmayabilir de ama soruyu sorarken biraz tutarlı soru sor önce eşim deyip sonra sevgilim deme sonra kıvırıp duruyorsun
ne sorduğunun bir önemi yok nasıl sorduğunun önemi var yoksa sana küfür etmedim hakaret etmedim bir şey demedim yani eleştiriyorum 🤷♂️
tamam kızma , yani sabah çok erkenden uyanıp afyon'u patlayan insanlar var demek ki😀
Sen toprak ver o da anlasın nereye gideceğini 😄
Direkt evin altında mezar kazalım. Oraya gömelim. Kimse bulamaz 😄
Toprağın içinde de yatirabilirsin bu da güzel olur.
Olur niye olmasın. Kum ya da toprak bitkilerin yetişmesi için ikisinede ihtiyaç vardır.
Güzel espiri. Yaradanım mutluluğunu daim etsin. 🙂
Aklıma bi espri geldi ama yaz. aktan vazgeçtim
Getirirse senş beğenmiyorsun net
Kumdan korkma, taş getirirse ebdişelen:)
Pazartesi sayende yerlerde
Kafanız ne güzel ☺️☺️☺️
Çok eskiyse işin yaş toprak yetmez 😂😂
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı
Soru cok saçma
Sen evli değilsin ne kumaşı, güzelce soru sor
Haha.
Onu toprağa gömerim
Katli vaciptir
Neğ anlatiyon haci
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?