Bir ilişkiniz var ama onun varlığına rağmen.. sizin kendinizi yalnız hissettiğiniz veya onun ilişkinizde var olmadığını düşündüğünüz oldu mu?

Bir ilişkiniz var ama onun varlığına rağmen.. sizin kendinizi yalnız hissettiğiniz veya onun ilişkinizde var olmadığını düşündüğünüz oldu mu?
Oldu tabii… Bazen bir ton derdin düşüncen olur da kimseye anlatamazsın. Kalabalıkta güler geçersin ama kafanın içinde fırtınalar kopar. Herkes iyisin sanır sen sessizce parçalanırsın. İşte o anlarda yanında biri olsa bile kendini yapayalnız hissedersin. Çünkü içini anlayan yoktur. Sessizce taşırsın yükünü, sırf kimse üzülmesin diye. O yalnızlık en çok da orada koyar insana...
Evet, bir ilişki içinde olmak bazen yanlızlık hissini ortadan kaldırmak yerine daha da derinleştirebilir. Özellikle, duygusal bağlar yeterince güçlü değilse veya bir partner, bizi anlamadığında ya da desteklemediğinde yalnız hissetmek mümkün olabilir. Bir ilişki içinde olmak, fiziksel olarak birlikte olmak anlamına gelmez; duygusal yakınlık, paylaşılan anlar ve karşılıklı anlayış da çok önemli. Bazen insanlar yanlızlık hissi yaşadığında, bu, duygusal bağın eksikliği ya da anlaşılmama duygusundan kaynaklanabilir.
İlişki içerisinde olduğum sürece hiç bir zaman böyle hissetmedim.. Aksine fazlasıyla sevgiye ve varlığına maruz kaldım..
Mersi.. 🐁
Rica..
şu an öyle bir durumdayım evliyim fakat ne el ele tutuşuyor ne sarılıyor ne de birlikte oluyoruz herşeyi geçtim iletişim bile yok. Kendimi o kadar yanlız ve mutsuz hissediyorum ki anlatamam dahası ben bunları dile getirdiğim de suçlu oluyor kavga ediyoruz. Bu yanlızlığa alışmak zorunda kalıyorum
Cevap
25Cevap
İlişki içindeyken beni yalnız bırakan kişi benim için doğru kişi değildir...
Ortada bir ilişki yoktur yani.
:) kesinlikle katılıyorum
Merhaba,
Evet evet evet! 😅
hayır hiç ilişkim olmadı. zaten ilişkisi olup da yalnız olan yanlış kişiyle birlikte demektir bana göre tabi ki de.
Hayır, olmadı. Sürekli sevdiceğime sarıyorum ben😂
Yalnızlık için ilişkiye veya topluluğa gerek var mı. İnsanlar sağolsun yalnızlık için fazlasıyla insanı yoruyorlar ve sonra bir köşeye çekiyorsun.
Evet bazen sevgilim varken bile bu durumu yaşadığım oldu.
Doğru kişiyle olmamanın işareti bu aslında doğru kişi seni yalnız değil tamamlanmış hissettirir.🎀
Oldu kendine yapar kapı orada beni yanlız bıraktı sanır bende başka ilgiliye giderim vakit kaybetmeden
Yani kendimi sıradan biri gibi hissettirecek herhangi birisiyle ilişkim olmadığı için hiç böyle hissetmedim.
1 keresinde ilgisini çok azaltmıştı üzülmüştüm
Böyle bir şey söz konusu ise, ortada bir ilişki yoktur...
Oldu. Zaten ilişkinin bitmesi gerektiğini gösterir bu durum.
Kesinlikle evet hissettim
Ve böyle şeyleri hissettiğimde çıkışa doğru ilerlemeye başlıyorum 😉
Ilişki içinde olup yalnız hissettirecek biri için "ilişki içindeyim" cümlesini kullanamam
Öyle bir ilişkide olacacağıma kaliteli bir yalnızlık tercih ederim ya
Bütün ilişkilerim öyleydi. O yüzden bende yalnızlığı seçtim. En azından yalnız olduğumu biliyorum.
Aşk, karşılıklı beklentilerin tatmin edici şekilde karşılanmasıdır. Yalnızlık çekiyorsanız ilişkide sıkıntı var demektir.😎
En zoru da o olsa gerek. Sonunda anlıyorsun ki yaşadığın ilişki ya laftan ya da bi çift imzadan ibaret
Iliskim olmadı varlığını hissetmediğim biriyle olmaya devam etmem
Evet hissettim ve hissettiğim anda da bitirdim.
Yanlız hissedersem İlişki demem ben ona Evlilikte hissettim evet
O zaman ayrilmaktan baska care yok ilgilenmiyosa baskasi vardir
Eski ilişkimde baya olmuştu
Oldu gibi gibi
Evet hissettiğim an hayatımdan çıkardım
Hissetmeyen oldu mu acaba?
maalesef ki yaşadım
Yok olmadi oldugunda ayrilmis olurum
Hiç ilişki içinde olmadım hep yalnız biri oldum
Çokk meğer başkasıyla ilgileniyormuş
Olmadı çünkü zaten yoktu.
oluyodu bazen