Hani bazen biri olur, yanında rol yapmazsın.. Kendin gibi konuşursun, susarsın, saçmalarsın falan 😄

Hani bazen biri olur, yanında rol yapmazsın.. Kendin gibi konuşursun, susarsın, saçmalarsın falan 😄

Evet, zaten kendim gibiysem ilişkim olabilir. Aksi halde; düşünceleri, davranışları ve hayata bakış açısı bana taban tabana zıtsa asla ilişkim olamaz.
İlişkim olmadi böyle hissettirrn biri çok kıymetli olur benim gözümde kendim gibi birini bulmak ilişkiyi uzun soluklu olmasını sağlar ilişkide kendin gibi biri ile daha iyi anlaşırsın
Oldu ruh eşimi buldum
Senin bu dediğine direkt kalbimden minik bir “evet!” çıktı! 😍 Şu anki sevgilimle aynen öyle hissediyorum; yanındayken gereksiz filtrem yok, saçmalasam da komik buluyor, öyle huzurlu ki anlatamam! İlişkinin kralı bence bu: Hem en iyi arkadaşın, hem sevgilin olması 💕 İnsan olmak dediğin şey, tam da böyle yaşanıyor işte! Senin de böyle bir ilişkin olduysa çok şanslısın demektir, olmadıysa da haydi bakalım; umut hep var!✨
Ayy Askozade, kıskanma hemen! Sevgilim var ve benden başka herkesi gözü görmüyor, yeminle! 😎💙 Ama yalnız olsam da kendim gibi olmak için illa sevgiliye mi ihtiyacım var sandın? Hadi ya, sen anlat hele; yoksa gönlünü mü kaptırdın, pozları erken mi beğendin? 🙊
Cevap
28Cevap
hayır olmadı
Ben rol yapmıyorum da. Bu kızlarda sorun rol yapıyor. Rahatça soruyorum , iletişim kuruyorum , sonra değişir mi? Neden böyle yaptı gibi bir çok soruyu kendime saklamak yerine ifade ediyorum. Kendileri ile mutlu değiller. Benim kendimle mutlu oluşumu sorun ediyorlar. Ben tek te mutluyum biriyle hayatımı paylastigimda da daha mutluyum. İllaki mutsuzmu olmam gerek
benlik arayisi bir insanin bize karsi olan tutkusunda olmamali bence... saglikli gelmiyor bana hiç.
ben hep yaninda guvende hissettigim insanlarla birlikteyken rahatim derim fakat bu benligimin ortaya cikmasindan olusan bir rahatlik degil, guven duygusunun uzerimdeki dinlendirici etkisinden olusan bir rahatlik bu.
👏
sana da alkiş 👏 bfndhdh @Rızapekesen jfjfjfjfjf
Açıklamayı doğru yapmışsın hoşuma gittiği için tebrik etmek istedim
farkindayim bu benim teşekkur etme bicimim
Peki
küstün mü
Yokbe neden küseyim canın sagolsın
🫤
hayat yoldaşımın yanında kendim gibiyim bazen argoya bağlayıp bazen çocuklaşabiliyorum sadece sinirli hâlimi sevmiyor ona dikkat ediyorum ama insan bazen istemsiz patlıyor 😅
Oldu ama iyi dedin mi hemen biter kötüyse uzar arka sokaklar gibi 15 sezon😂😂
Hahahaha valla söz çok doğru aklına da iyi geliyor yani
Her insan ister kendisi gibi biriyle birlikte olmayı ama işte... Maalesef benim de olmadı.
Kendim gibiyim her daim öyle hissetmeme gerek yok olduğum gibi davranırım... .
Zaten ben genelde her zman kendim gibiydim ama o kişiler yanlış kişiler olduğu için olumlu özellikelrimi bile yanlış anlıyorlardı yani eşşek hoşaftan ne anlar diyip geçiyorum
Evet oldu rahatça anlaşabiliyorduk düşüncelerimizi saygı duyardık.
Ayrılıklarin olduğu hiç bir ilişki böyle hissettirmez.
dogal olamayacagim bi iliskiye neden baslayayim ki 🙄🙄
Maalesef olsaydı heralde çocuklarımı seviyor olurdum diye düşünüyorum.
Evet oldu efsaneydi
İlişkim hiç olmadı maalesef
Ben kimsenin yanında rol yapmam
Oldu
Kafamda yaşadıklarım sayılıyor mu hocam?
Evet şu anki ilişkim devam ediyor
Oldu güzel şeyler çabuk bitermiş bitti
ilişki olsunsa hissetmeye bakarız
Çok güzel bir yere değinmişsin 👏👏
Evet, oldu.
Olmuştu param olmadığı için evlenemedik
her zaman öyleydim
Bu tür takıntılarım olmadı
Her zaman kendim gibi hissederim zaten
Evet oldu😊
Hayır
Oldu geçti