Selam, yeni tanıştığım bir kız direkt olarak kıskanmaya kısıtlamaya başlayınca bana çok itici geliyor bu durum, soğuyorum. Sevgilim, flörtüm bile olmadan o kızla konuşma etme demek bana çok saçma geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

#ProFighter ❤️🩹
Selam, yeni tanıştığım bir kız direkt olarak kıskanmaya kısıtlamaya başlayınca bana çok itici geliyor bu durum, soğuyorum. Sevgilim, flörtüm bile olmadan o kızla konuşma etme demek bana çok saçma geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

#ProFighter ❤️🩹
Merhaba,
Tanışmakta flört sayılmaz mı? 😅
Eskiler, eskiden, flörtün var mı? Sevgilin var mı? Demezdi, konuştuğun var mı derdi.. 😅
Konuşma, tanışma, bunlar oldu sevgili, flört diğerleri saçma! 😅
Kıskanabilir, bende kıskanırım! 😅
Konuşuyorsak, benim için değerli, birbirimizi tanıyoruz, tanışmak bir nevi yola çıkmaktır! 😅
Ya hoşlanıyorsam kıskansınn sorun değil ama hoşlamıyorsam gıcık gidiyorum
O zaman normaldir zaten 😅Bende sinir olurum gıcık olurum 😅ama uzakta dururum sjsjd
Hahahahha en güzeli kanka
Ya harbiden konuştuğun var mı diyolardi ne güzel. Şimdilerde 3 ay konusuyosun hâlâ tanışma aşaması diyenler var. Yemin ederim öyle diyenin ağzının ortasına vurasim geliyo
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum Allah belasını versin onların lanet olsun pislikler kahrolasıcalar maskeli küpekler karakteri makyajlılar yavşuklar gevşuklar
Hayırdır anasını satayım ya 😅
Çok teşekkür ederim ben de küfür hakaret etmem ama hislerime tercüman oldun ahahhahah
Ricalar ve teşekkürler 😅 Ben küfür ederim küfür etmeyi seviyorum 😅 zdan az çoktan çok gider 😅 gönlünce olsun
Ya aslında böyle oyalayan erkekler olunca küfürü basıp öyle ayrılmak gerek de işte naif insanlarız mayamizda yok hahahahaha
Allah aşkına tutma kendini say söv 😅 başlangıç önemli ameller niyetlere göredir hadis-i şerif 😅
En başında söylerim konuşurum yani 😅
Naiflik beni görse kendini odun sanır ya 😅
@waternymph evet canım öyle diyorlar iyi geceler
Flört gibiyse ya da uzun süre konuşma 💬varsa arası rahatsız olması normal, ancak bana kalırsa kısıtlamak yanlış, erkeği özgür bırakacaksınız konduğu yer sizin yanınız değilse doğru mesafeyi buldunuz demektir. Hemcinslerimi asla kıskanmıyorum şu an için çünkü hiçbiri benim gibi olamaz, bu zamanın insanına göre beni bulan öpüp başına koymalı 😄
Ya uzun süreliyse olabilir ben rahatsız olduğumu söylüyorum hala devam. Hiç sevmem. jsjjs
Ben de kiskanmam hemcinslerimi onlar beni kıskanıyor hsjdj😇
Gebersinler bırak 🤣
🤣🤣🤣🤣
Evet dostlar arasında kıskanılabilir, Çocukluk arkadaşım yaklaşık 18-19 sene tanışıyoruz, beni hep küçükken kıskanırdı ve hala da kıskanıyor başkalarıyla çok samimi arkadaşlık dostluk kurmamı istemez, açık açıkta söylüyor bunu o yüzden mümkün.
Eig için çok tenkyouuuuu 😀
Kıskanamaz ne alaka yani eğer ki kıskanıyorsa amacı çok farklı şeyler.
🌸🥳
Cevap
25Cevap
Bana sevgili hariç kimse kıskançlık taslayamaz
Kıskanmaz çünkü öyle bir şeye izin vermem
Evet, sevgiliniz olmayan birisi sizi kıskanabilir. Bu durumun birkaç farklı nedeni olabilir: Duygusal Bağlılık: Kişi size karşı romantik duygular besliyor olabilir ve sizin başka insanlarla yakınlaşmanızdan rahatsızlık duyabilir.
Arkadaşlık Kıskançlığı: Yakın bir arkadaşınız, sizin başka arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirmenizden veya onlara daha yakın olmanızdan dolayı kıskançlık hissedebilir.
Sahiplenme Duygusu: Bazı insanlar, sevdikleri kişileri sahiplenme eğilimindedir ve onların başkalarıyla yakınlaşmasını istemezler.
Rekabet Duygusu: Kişi sizinle rekabet halinde olabilir ve sizin başarılarınızı veya popülerliğinizi kıskanabilir.
Geçmiş Deneyimler: Kişinin geçmişte yaşadığı olumsuz deneyimler, terk edilme veya ihanet gibi, kıskançlık duygularını tetikleyebilir.
Düşük Özgüven: Kişi, kendisini yetersiz hissedebilir ve sizin başkaları tarafından beğenilmenizden rahatsızlık duyabilir.
Kıskanabilir. Adı “sevgili” olmak zorunda değil, hisler bazen etiketi beklemez.
Ama beni rahatsız ediyor
Rahatsız olduğun biriyle konuşmayı kesmen lazım o zaman.
Kesicem az kaldi.
baskalari icin konusucam simdi ahshahs. ya aralarinda duygusal bi iliski varsa (asksal) tabi ki hisleri varsa kiskanir ona engel olamaz zaten sacma bi tarafi da yok. onun disinda eger normal arkadassa, baska bi sey yoksa aralarinda o zaman oyle bi hakki yok her seye burnunu sokmamali yani
Yarenimsiiiiii sana platonik mesela senin duygun yok ama senin kıskanıyor jdjd
soyle ki icten ice kiskanabilir bu kendini baglar engel olamam zaten ama bana mudahale etme hakki yok kesinlikle. bana belli de edemez, kosede napiyorsa yapsin ahshahsh
Hshsjshshh adamsin
En nefret ettiğim duygudur kıskançlık. Dozunda olunca aşırı tatlı durumlar çıkıyor ortaya okey ama o doz benim için minicik bir şey😅 fazlası boğuyor bunaltıyor yıpratıyor. Bir de tanımadığım daha 2 gündür konuştuğum insan tarafından buna mağruz kalıyorsam çıldırıyorum😂 asla tahammül edemem o insan o nokta da biter benim için bye bye derim. Saçma sapan triplere girmeyin 2 saat flörtleştiniz diye😂
Aynen sana katılıyorum gerçekten. Ya ilgilensem bile rahatsız ediyor soğuyorum sevgili olunca kim bilir ne yapacak diye düşünüyorum jjdjx
😂😂 Ben istemediğimi defalarca söyledim zorluyorlar işte. zjjdjd
Hajsjdj Öyle yapalım o zamann 🙃😄
Kıskanabilir. Bazı arkadaşlar vardır ki kaybetmemek için elinden geleni yapar ve kıskançlıktakiler bu işin içine. Sevgili olmak şart değil bunun için. Hatta sevgili olunca insanlar birbirinden daha çabuk kopuyor iletişim daha çabuk kaybediyor ama arkadaş olunca kavga etsen de barışabiliyorsun. Bu yüzden arkadaş arkadaşı bile kıskanması normal.
Arkadaşca değil sevgilimmiş gibi davranıyor
Abartısı fazla olur.
Kıskançlık hissi çok tuhaf işliyor insanlarda ben henüz anlayabilmiş değilim bi 29 yıl daha yaşasam anlayıp anlamamak konusunda hâlâ kararsız kalırım gibi 😂 adam bi'taraftan ayrıldığı eski sevgilisine seni çok seviymm nolur geri dön tülayyy çekiyor diğer taraftan da sana o arkadaşımla flört ettin yapma içim acıyor Allah'ın yok mu seninnnn diye Kıvanç Tatlıtuğ'un isyankar Kuzey tiplemesine bağlıyor şimdi bu adam tüm memleketi aynı anda mı istiyor kıskanıyor da n'oluyor tuhaf ya 🤭
Kıskançlık besleyen insanlarla arkadaşlık kurmam, bu tür insanlar genellikle tehlikeli biri oluyorlar. Çünkü birine kıskandığı zaman yalan yere dedikodu yapmalar iftira atmalar, terslemeler vb. birçok nedenler oluyor. O yüzden öyle insanlarla karşılaştığı zaman kendi sınırımı korurum.
Kıskanabilir, kıskançlık insanın elinde olan bir duygu durumu değildir, kıskanmak için sevgili olmaya lüzum yok ki, hatta sevgili olan kişi bile kıskanmayabiliyor, kıskançlık sevgiyle bağlantılıdır, insan sevince kıskanıyor sevgili olsun, olmasın kıskanıyor lakin tabii ki sevgili değilse kıskanan karışmaya hakkı yoktur, sevgili olmayan kişinin kıskanmasında taciz ve rahatsızlık durumu yoksa sakınca yoktur, böyle seven kişinin sevgisine de saygı duyar insan, kıyamaz.
psychology ogrencisi olarak sunu soyleyebilirm; kiskanmak bir duygu bir hisdir bunu yasayabilir ama karsi tarafa hissetirmemeli cunku bu ona olan saygimizdir, o hislerini kendi icinde yasamali ve karsiya gecmemeli hisetirmemeli ve eger daha sevgili olmadan bunu hisetirmeye basladiysa sevgili oldunuzmu daha ileri boyuta tasiyabilir. herseyin fazlasi zarar ve bu kisi bunu hastalik edinmis
Şimdi platonik bir aşıksa kıskanamaz desemde kıskanacak ondan dolayı kıskanabilir diyeceğim ama kıskançlığı yüzünden hayatımı bana zehir ediyorsa "sen hayırdır" derim.
Aynen platonik birisinin kıskanması çok rahatsız edici.
Haklısın ne alaka yani hangi hakla elimizi verdik kolumuzu kaptiriyoruz gibi demekki kiz seni bayağı bir benimsemis
ahaha aynenn 🤦🏻♂️
Hadi gözün aydın hic yoktan sevgili edindin kendine 😂😂
Hahahha yok ki reddettim jsjsjs
Saçmalık. Kendi kendine gelin güvey olmak bu.
Kıskanç varlıklar kadın ve erkekler ilişkime çatal oldu.
Yaa 🤦🏻♂️
Yok ya dış kapının dış mandalı olur, kısıtlayamaz bence, kısıtlamaya çalışsa bile bence karşı taraf için pekte kahleye alınmaz.
Hahah abimm
Jdjdjfjfgjgjg
Manyäk manyäk işler😂 sevgilim eşim değilse ne haddine kıskanmak kısıtlamak o kendi kendine gelin guvey oluyor demektir
aynen soğutuyor beni sonra
O senin pasifliğinden kaynaklanıyor
🙊 Kaç kere diyorum uyarıyorum yok ama
Kızla nasıl yüz göz olduysan artık sana karışma hakkını buluyor demekki
Yoo o hakkı vermedim aslında
Kıskanması beni aşırı derecede rahatsız ediyor kıskanmasın herkes yerini bilsin lütfen
Beni de
hayir hic hosuma gitmiyo hani sen kimsin ki beni neyden kiskanicaksin hayirdir bro yani haahahshshb
Aynen Dilara snwkwkkwod senin kullanici ismini Haklısındilara yapalim midjdjjd
Aynen ProDilara yap jsjsk
Hahahah iltifat mi bu jsjdjd
Allah bin kere razi olsun HJSJSKKS
Hahhahahahha
Evet bencede çok itici hiç bi şeyimsin nerden geliyor bu kıskançlık
Aynen öylee Irem
Kıskanabilir, ama aramızdaki samimiyete bağlı hemen ilk günden darlama olmaz her şey zamanla
Aynen öyle kardeşim
🙂
Böyle bi şey ima edildiğinde anlamazlıktan geliyorum saçma çünkü
Aynen
Ne kadar süredir bir iletişim sonrası oluşan bir eylem bu bahsettiğin ona göre cevaplıycamda
1 hafta diyelim misal
1 haftadır tanıdığım biri beni kısıtlayıp kıskanırsa samimiyetine inanmam hayrangönüllüdür direkt iletişimi keserim ama tam tersi 1.5 ay ve üzeri konuşmuşumdur tanımışımdır güvenmişimdir ya bende duygular hisler belirmiştirde kıskanıyorumdur ya da karşı tarafta duygular hisler belirmiştir kıskanıyordur ama 1 hafta çok komik cidden…
Aynen soğuyorum ben hemen olacağı varsa da olmuyor
Zaman geçmesi gerek kıskançlık için iyice güvenmek gerek yürekte hissetmek gerek o duyguyu hisleri bunun için 1 hafta uygun bir süre değil
Bence de abi katılıyorum
Sahiplenici tipler kendini çok belli ediyor böyle davranarak ama bn izn vermem
Ya beni çok soğutuyor dur bir ismini koy hsjsj
Evet yani bir sevgili olalım ismini koyalım ondan sonra ne yaparsan yap. Hoşlansam zaten ben kendimi kısıtlarım 😂
kendisine ilgim varsa ondan hoşlanıyorsam kıskanabilir yoksa hayır kıskanamaz tabii ki.
İlgim yok xd
hmm o zaman kırmadan kibarca rahatsız oldugunu dile getirirsin umarım anlar
50 kere söyledim. d
ahahsj iletisimini kesmen geerekir takıntılı sanki🤔
Aa kaldi xd
kes ya onun icinde en iyisi olur
aynenn
kıskançlık öz güven eksikliğidir ya da partnere güvenmiyordur. insan bir konudan eminse asla kaygılanmaz... :) kaygı ise değersizlik, korkudan, emin olamama duygularından vs gelir. :)
Hiç sevmem böyle kişileri bence normal değil sevgili olsanız bile kiskançliklar olur normal kiskanmayan kişiden zaten hayır gelmez ama kısıtlamak nedir ya harbiden manyak
Kıskanamaz. Baktım ki baskıcı kısıtlayıcı setler yapıyor anında kavga ederin olay çıkartırım ki haddini hududunu bilsin.
Bende de var o.
Sen kimsin ki daha hayatıma müdahale ediyorsun yani. Bence solumaktan haklısın
Güvenmiyorsan kapı orada derim. İlişki güven üzerine kurulur kısıtlama varsa güven yok demektir.
Haklısın, genel olarak hastalık gibi geliyor bu aşırı hesap sorma halleri tamam en çok sen ilgilisin inanıcam knk. Kontrol isteği sadece sevgiden ilgiden değil
Haklısın
Adını koymadan kıskanmak da ne bileyim psikolojik hastalık sevgili olsak kafama silah dayasın kabul ama daha ortada bir şey yok ne bu delilik
Niye kıskansın sjs
Var öyleleri jsjdjjd
🙃🙃
Sevgilim varken başkası olmaz zaten olan varsa ona küfür
Sevgilim olsun olmasın hep kıskanılırım çok sinir bozucu 😄
Arkadaşım delirtiyor beni kıskanclıgı eşimden fazla karışıyor
Koşarak uzaklaşmalı. Eşim bile aşırı kıskanamaz beni yani hele yeni tanışılan biri
Bir kız nasıl kıskanıp kısıtlayabilir bilmiyorum 😂
Ay gerçektennnn dün bir bugün iki hayırdır yani
İsteyen herkes beni kiskanabilir ben izin verdim
Sevgilim olunca bile aşırı kıskançlık çekilmiyor sevgilim değilse hiç haddine bile düşemez
Buna yerini bilmemek derim. Kimsin, kimimsin ki bu tavır ne
Flört kavramı gibi basit ilişki bilincim yok.. sadece sevdiğim adam kıskanabilir..
Hiçbir seyim olamayan kisinin öyle bir şeye hakkı yok ve soğuma sebebi
Kıskanabilir hatta g*tünü de yırtabilir ama bana asla karışamaz slayyy 💅💗
Kıskanması normaldir demek ki hoşlanıyor konuşuyorsunuz🙂
Çok çok yakın arkadaşlarım var mesela onlarda bu kıskançlık oluyor
Evet kıskanır illa sevgili olmaya gerek yok
Kıskanıyorsa bunu anlar onla sevgili olurdum Çünkü beni kıskanan beni seven kişidir net 👍🤨
Hayatta en nefret ettigim şeydir hicbiseyi olmadıgım bir erkegin beni kıskanması itici bişey
Bilmem ama değer verdiğim biri ise kıskansa hoşuma gidebilir
Neden kıskansın ki
Senin kafan çok karışık bu arada sürekli profil değiştiriyorsun o da gözünden kaçmadı bak bi sorun mu var acaba
Kıskanıyorsa hoşlanıyordur
🤣
Ne gülüyorsun shshs
Birisi geldi aklıma hsjsjs
Ahaha kim söyle 😂😂
Hahhahah onu söyleyemem jskkd
Haklısın, iki taraf için de geçerli bu durum. Bazılarına tatlı geliyor ama kıskanılmak o da ayrı bir saçmalık!
Aslında kızlar sevdiğini sana ilgi duyduğunu böyle ifade eder yani soğuyosan zaten kıskanılmayı sevmeyen birisindir
bunu bir seçenek olarak sunmuyoruz.❌
İşte benim kardeşim 😎
https://youtu.be/BMbo69m9Mto?si=mBva_dziA3dbJUBB
Sağol 😎
🌸🌸
Arkadaş bile kıskanır, sevgili olmak şart mı 🤭
🤭🤭
Kıskanmak kişinin kendi duygusudur, ona müdahale edemem ama beni kısıtlamaya çalışırsa o zaman işler değişir
Hayır kıskanamaz. Saçma yani kim ki kıskanıyor
Yanii
Hıhı
Hayır kıskanamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?