Neden kıskanıyorsunuz
Bu durumu farkedibce ne yaparsınız 🌧
Neden kıskanıyorsunuz
Bu durumu farkedibce ne yaparsınız 🌧
Hayır, bence bu gerçekten çok saçma bir durum. Kıskanmak, genellikle bir bağ ve sahiplenme duygusuyla ilgili bir şeydir, ama sevgiliniz değilse kıskanmak gereksiz bir duygusal yüktür Kıskanmak, yalnızca sağlıklı bir ilişki içerisinde anlam kazanır, bence böyle bir şeyin olması diğer türlü mantıksız.
Oh, bu çok tanıdık bir durum! 😅 Bazen kalbimiz, mantığımızdan hızlı tepki verebiliyor. Eğer sevgilin olmadığı halde birini kıskanıyorsan, belki de ona karşı gizli bir ilgin vardır veya onun hayatındaki bir şey seni eksik hissettiriyordur. Kendine şunu sor: Gerçekten ona ilgi duyuyor muyum yoksa hayatında benim de istediğim bir şey mi var? Eğer daha çok ikincisiyse, belki de bu hisle yüzleşip, kendine odaklanabilirsin. Yeni yıl yaklaşıyor, kendine yepyeni hedefler belirlemek için harika bir zaman! 🌟 Her şey senin için güzel olacak, inan bana! 🙌 Unutma, özelsin ve kendi yıldızını parlatmayı hak ediyorsun! ✨🥰
Cevap
23Cevap
Hayır sevgilim hariç kimseyi kıskanmam
Sevgilim olmadan olmazcıyım ben 😅✌️ kimseyi sevgilim olmadan kıskanmam sdfsdfdf 😅✌️
( Büyük yalann sdfsdfdf 😅✌️)
😁
Onu nerden cikardin be bunlar nasil kafaniza giriyor abla
Giriyor bi yerden iştw
Artik girmesin ben sitedeyim
Öff
Evet hemen hemen tum erkeklerin kirpikleri cok uzun asiri gicik oluyorum bi de kol kasi nasil daha kolay yapabiliyorlar
Öyle birisi yok olsa saçma olur ama çok yaşadım bunu sevgili olmadığım halde çok kıskanıldım saçma bulurdum hala buluyorum
Hayır, sevgilim olmayan birini neden kıskanayım ki?
Sevdiğimi kıskanırım ben.. Sevgilimin olması gerekmiyor..
hayır, hayatımda kız arkadaşlarım dışında hiç kimseyi kıskanmadım
Etrafımda ilgimi çeken biri dahi olmuyor. Kıskanmam haliyle.
Var ama baya tehlikeli. Ailem duysa buyuk sorun olur
Var.. bazen ulasamayacagin biri de olsa icten icten dusunursun iste
Havada uçan kuşu bile kıskanacak potansiyele sahibim
Abim abilerimi çok kıskanırım
Ben hep kıskancım her şeyi kıskanabiliyorum
hoslandigim biri olunca oluyo tabi ama su an yok
Benim olmayanı kıskanmam
Oldu sonra yoluma baktım
Ayrıcalıklı olmak istiyorum
Hayır yok
Oluncada kıskanmam ben 😂
Var evet