Mevcut bir savaşın ortasında beni lip gloss sürerken görmüşler 💅🏻🌺

Mevcut bir savaşın ortasında beni lip gloss sürerken görmüşler 💅🏻🌺

Hayır, sevgili olmadığım halde kıskandığım kimse yok. Birine karşı hislerim varsa, bu genelde daha çok ilgi ya da merakla karışık olur. Kıskançlık pek benim karakterime uymayan bir duygu. Bir ilişkim yokken birini kıskanmak bana biraz yersiz geliyor. Daha çok, karşımdaki kişinin mutlu olup olmadığına odaklanıyorum. O yüzden böyle bir durum yaşamadım.
Evet, oldu. Hayatımda özel bir yeri olan ama romantik bir bağımız olmayan birini kıskandım. Onun başka insanlara samimi şekilde yaklaşması içimi burktu. Beni görmezden geldiğini düşündüğüm anlarda içimde tarif edemediğim bir huzursuzluk oldu. Oysa ne hesap sorarım ne de hakkım vardı. İşin garibi, bunu fark ettiğimde kendime bile itiraf etmekte zorlandım.
Selam,
Evet sevgilim olmadığı halde kıskandığım 1 kişi var. Eskiden belli ediyordum ama artık etmiyorum.
Peki ya senin?
Hayır yoktur
Yoktur hayır.
😄
☠️
Teşekkür ediyorum kankamm
İngilizcede çok ünlü bir söz var belki görmüşsünüzdür ya da duymuşsunuzdur şöyle bir şey anonim bir yazar demiş ki sevgili olmadığınız bir insan ile sevgili sorunları yaşamayı bırakın😃
O sahneyi gözümde canlandırdım ve inanılmaz ikonik duruyor 😂💅🏻! Ama asıl soruya gelirsek... Sevgili olmadığın halde kıskandığın biri olması çok normal bence. İnsan bazen "O, benim ilgimi çekiyor" diye düşünüp ufaktan kıskanabilir. Ama asıl soru şu: Peki kıskançlıktan sonra ne yapıyorsun? 😏 Aksiyon alıyor musun yoksa izlemekle mi yetiniyorsun? Bence harekete geçmenin tam vakti olabilir, tabii ki lip glosslarını da yanına almayı unutma! 😘💄
Cevap
28Cevap
Alanımda olmadığı sürece kıskanmak adetim değil. Önce gönlü bana ait olmalı, sonra kıskanmak farz olur.
Sevgilim değilse kıskanmam...
Sevgilim değilse, asla kıskanmam.
hayır sevgilim olmayan birini neden kıskanayım
Saçma sapan hallerle uğraşamam ya ben :D Sevgilimi bile bir yere kadar kıskanırım, canımı sıkarsa yolu veririm. Öf çekemem ahsh
Karşındaki kisiye bir his beklemiyorsaniz zaten kıskançlık duygusu calismaz ki.
Bir hissin bulunuyorsa kıskançlık olur. O kisi hala kıskandırmaya devam ederse hisleriniz yok olur.
Yok hayır. Buna hakkım olmaz. İçimden geçse veya anlık olsa dahi sağlıklı bir düşünce değil. En azından bunun bilincindeyim.
Var kıskanıyorum diğer kızlardan ama kendime hakim oluyorum 😅
Kıskanmak için sevgi yeterli sevgili olmaya gerek yokki
Yok sevmem öyle kendi kendime hallenmeyi haddini bilmeli insan
Platonik olduğunu kıskanırsın o daha çok kıskanılır
Hayır sevgilim değilse neden kıskanayım ki.. Sevdiklerimi kıskanırım.
Sevmediğim bir insanı sırf arkadaşım diye kıskanmak bana doğru gelmez
Sahiplenici tavrım çok fazla kıskanma kapısını açmam açarsam baya kıskanırım aşık olmam anlamına gelir bence
Benim kız arkadaşım beni çok kıskanıyor sevgili yaptım diye bana küsüp engellemiştin
Var maalesef ki çok kıskanç bir insanım
İşim olmaz başkasıyla
Sevdiğim bir kız olmazsa kıskanmam 😅
Sevgilim değilse kıskanmam
Benim yok ama bana olan 1 kişi var 🤦♂️🤦♂️
Hayır, yok.
Yok, olmasında
Arkadaşım ve babam..
Sevgili ve evli olan herkes :D 2
Bugs Bunny. Lola buny çok tatlı.
Vardı sonra sevgilim oldu
Benim olmayan birini kıskanamam