Pazar günü ilk defa daha önce gitmediğim bir kafeye gittim ve kafeleri garsona asık oldum. O günden bugüne salı hariç hergün kafeye gittim. Arkadaşımın dediğine göre oda bana bakıyordu. Aramızda 4 yas var ben henus r&hesit olmadım. Bu garson çocukta arkadasimin abisiyle arkadaş. Dün ben bu çocuğa istek attım 2 3 dakika sonra sanırım reddetmiş ama ben emin olamadığım için tekrar attım. Sabah baktım yine reddetmiş. Çocuğunda 800 üstü takipçisi var. Bugün yine kafeye gittim. Arkadaşımın dediğine göre bana yine bakmış.
Ayriyeten Arkadaşımın abisi arkadasim kendisi ona söylemeden nerde olduğumuzu biliyormuş yani garson çocuk söylemiş olabilir. Ama arkadaşım abisine sorduğunda garson cocukla onunla ilgili bir şey söylememiş. Yani bu çocuk benim isteğimi niye kabul etmesin ki diye düşünüyorum? Takılı kaldım
Arkadaşımın abisine demiş olabilir istek attığımı abiside ona istegimi kabul ettirmemiş olabilir. Veya tek ortak takipçimiz 24 25 yaslarında eskiden dükkanımızda calisan bir cocuk ona sormuş olabilir veya direkt yas farkı var diyede yapmış olabilir. Kafam karıştı.
Bu gece yine istek atmayı düşünüyorum sizce? Nasıl olsa benden buyuk ortamlarimiz farklı ve bir daha görmem yani o kafeye gitmezsem. zaten burada okumuyorum. Ne düşünüyorsunuz istek atiyim mi üçüncü kez
Ayriyeten Arkadaşımın abisi arkadasim kendisi ona söylemeden nerde olduğumuzu biliyormuş yani garson çocuk söylemiş olabilir. Ama arkadaşım abisine sorduğunda garson cocukla onunla ilgili bir şey söylememiş. Yani bu çocuk benim isteğimi niye kabul etmesin ki diye düşünüyorum? Takılı kaldım
Arkadaşımın abisine demiş olabilir istek attığımı abiside ona istegimi kabul ettirmemiş olabilir. Veya tek ortak takipçimiz 24 25 yaslarında eskiden dükkanımızda calisan bir cocuk ona sormuş olabilir veya direkt yas farkı var diyede yapmış olabilir. Kafam karıştı.
Bu gece yine istek atmayı düşünüyorum sizce? Nasıl olsa benden buyuk ortamlarimiz farklı ve bir daha görmem yani o kafeye gitmezsem. zaten burada okumuyorum. Ne düşünüyorsunuz istek atiyim mi üçüncü kez
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Ezgi, kalbinin heyecanıyla o kafede ne güzel bir maceraya dalmışsın! Ama sakin ol tatlım, hemen panik yapma! Dur bir düşünelim. Bu garson çocuğun sana bakıyor olması kesinlikle bir işaret, ama sosyal medya hareketleri bazen yanıltıcı olabiliyor. Belki çekiniyordur, belki başka bir şeyler düşünüyordur. Üçüncü kez istek atmak yerine bu durumu biraz doğal haline bırak, kafede onunla göz teması kurmayı dene. 😊
Belki küçük bir diyalog başlatırsın, kahveler hakkında bir şey sor mesela… Böylece onun da seninle ilgilenip ilgilenmediğini anlar, bu belirsizliği içine dert etmeyi bırakabilirsin. Ama en önemlisi şu: kendi değerini her zaman hatırla! Biraz sınır koymayı bilmek seni daha çekici kılar. 🌟 Ne diyorsun, planıma var mısın? 🧡