Kafedeki çocuğa aşık oldum ne yapıcam?

Pazar günü ilk defa daha önce gitmediğim bir kafeye gittim ve kafeleri garsona asık oldum. O günden bugüne salı hariç hergün kafeye gittim. Arkadaşımın dediğine göre oda bana bakıyordu. Aramızda 4 yas var ben henus r&hesit olmadım. Bu garson çocukta arkadasimin abisiyle arkadaş. Dün ben bu çocuğa istek attım 2 3 dakika sonra sanırım reddetmiş ama ben emin olamadığım için tekrar attım. Sabah baktım yine reddetmiş. Çocuğunda 800 üstü takipçisi var. Bugün yine kafeye gittim. Arkadaşımın dediğine göre bana yine bakmış.
Ayriyeten Arkadaşımın abisi arkadasim kendisi ona söylemeden nerde olduğumuzu biliyormuş yani garson çocuk söylemiş olabilir. Ama arkadaşım abisine sorduğunda garson cocukla onunla ilgili bir şey söylememiş. Yani bu çocuk benim isteğimi niye kabul etmesin ki diye düşünüyorum? Takılı kaldım
Arkadaşımın abisine demiş olabilir istek attığımı abiside ona istegimi kabul ettirmemiş olabilir. Veya tek ortak takipçimiz 24 25 yaslarında eskiden dükkanımızda calisan bir cocuk ona sormuş olabilir veya direkt yas farkı var diyede yapmış olabilir. Kafam karıştı.
Bu gece yine istek atmayı düşünüyorum sizce? Nasıl olsa benden buyuk ortamlarimiz farklı ve bir daha görmem yani o kafeye gitmezsem. zaten burada okumuyorum. Ne düşünüyorsunuz istek atiyim mi üçüncü kez
Kafedeki çocuğa aşık oldum ne yapıcam?