Markette bir çocuğa aşık oldum sanırım, ne yapacağım?

Ben işte alışveriş yapmaya file markete gidiyorum yaklaşık birkaç ay öncede bi çocuk işe başlamış ilk başta çocuk yakışıklı gelmedi daha sonralarda bi yakışıklı geldi gözüme hali hareketi çok tatlı yani. Çocukta ben yürürken falan arada bana bakıyor sonra kafasını çeviriyor tabi ama genede bir düşünüyorsun acaba beğendi mi beni diye ama ben aynı zamanda acaba kıyafetim dikkatini mi çekti diye düşünüyorum çünkü genelde dışarı çıkarken falan güzel giyinirim en son dün gittim alışveriş yapmaya çocuk yerleri siliyordu beni görünce biraz mahcup olmuş gibi hissettim açıkcası. Bi ürün değiştircektim bide 3500 küsür alışveriş yaptım kasa olarakda çocuğı tercih ettim herneyse biraz sohbet döndü ama ben çocuğun gözlerine bakabilmeye alışmışken çocuk bana bakamıyordu gözüme bile yani boynu full eğikti. Bi sıkıntımız daha var çocukla aramda 4-5 yaş var. Sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca şu aramızdaki beni bi tık üst seviyede görme sorununu nasıl çözeceğim yani nasıl davranmalıyım geçen baya yağmur yağıyordu bende alışveriş yapmıştım normalde insanlar market arabalarını otoparkta bırakır bende alıp götürmüştüm bunun gibi sizce onlara yardım ederek ya da onlara çıkarken kolay gelsin falan diyip artık yavaş yavaş markete girerken selam verme aşamasına mı geçsem diyorum ama olur mu ki acaba
Markette bir çocuğa aşık oldum sanırım, ne yapacağım?