Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk emin değil fakat acaba düşüncesinde hoşlandığından emin değil kafası bulanık ve heycan yapıyor utanıyor gibi geldi bana Benim bi arkadaş vardı. Oda kasiyerden hoşlanıyordu dedim Davran diye bir türlü söyleyemedi. Bi başka kız adamı kaptı. Şimdi hüsran 🤣
13 Yorumla
Soran+1 yılSence gülümsesem arada sohbet açsam merhaba görüşürüz kolay gelsinle başlayıp yürüsem mi
Cevap sahibi+1 yılŞunu unutma erkekler örtük gizli imalı göndermeli açık olmayan şeyleri söz veya tavır olabilir. Anlamakta zorlanırlar o yüzden daha açık net olman gerekebilir.
Soran+1 yılHaklısın valla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, iletişimi geliştirebilirsiniz yani markete girerken evet selam vermeniz güzel bir davranış olur ve aranızdaki 4-5 yaş da bir sorun değil yani birliktelik için ideal bir yaş aralığı olduğunu düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim😁
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdını falan öğrenebildin mi, sosyal medyadan eklersin.
08 Yorumla
Soran+1 yılAdını öğrendim de soyadı yok bulamıyorum o yüzden
- +1 yıl
Bu adım atma meseleleri çok zor ya. İnsan emin olamıyor, o da benden hoşlanıyor mu, adım atsam reddeder mi diye.
Soran+1 yılEvet valla zor napacağımı kimseyede soramıyorum çevrem beni hep kasiyere aşık mı olunur diyip sanki ayıp bir şey yapmışım gibi iteliyor anca size geldim iyi ki yazmışım
- +1 yıl
Bende aynı durumdayım.
Soran+1 yılPeki ne yapmalıyım
- +1 yıl
Vallaha kelin ilacı olsa başına sürer diye bir atasözü var aynen öyle. Bende ne yapacağımı bilmiyorum.
Soran+1 yılGenede teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Ama sen yinede pes etme soyadını falan bulmaya çalış.
+1 yılBebeğim file marketten 3.500 liralık ne aldın
06 Yorumla
Soran+1 yılEt, tavuk, yağ, çikolata, domates, biber, limon, parmesan, kaşar, krema, makarna, süt falan yani tutuyo artık bide benim ailem biraz kalabalık 6 kişiyiz anca
- +1 yıl
Öğrenci olduğunu düşünüp tutara şaşırmıştım o yüzden sordum Sen Ailen ile yaşıyorsun o zaman
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun peki sen
Soran+1 yılOkuyorum ben
- +1 yıl
Ne okuyorsun
+1 yılOkumuyorsan iş başvurusu yapsana oraya. Hem iş arkadaşın olur.
036 Yorumla
Soran+1 yılOkuyorum valla okumasam ilk iş oraya iş başvurusu yapacaktım ama sence çocukla yavaş yavaş iletişime geçsem merhaba görüşürüz kokay gelsin naber falan ordan belki arkadaş tarz bir şeye geçiş yapabilirim
- +1 yıl
Yalnız müşteriyle samimiyet kurması onun açısından sorun olabilir çünkü o tür yerler ilişki ortamı değil. Ulu orta arkadaş olmayın da şikayet etmesinler.
Soran+1 yılHaklısın şimdilik markete girerken çıkarken merhaba bay bay kolay gelsinlerle başlayıp sonra yavaş yavaş kafede buluşmaya mı çevirsem demek istemiştim
- +1 yıl
Ya bunlar hiç mi dışarıya çıkmıyor sigara molasına falan orada yakalayıp söyle bence.
- +1 yıl
Bak mesela ben de çok sık markete giderim. Pat diye ekonomiden girip kasiyerle sohbet edene çok rastladım.
- +1 yıl
Ona karşı gülümsemen bile onu sana çekebilir.
Soran+1 yılDaha hiç yakalayamadım yakalarsam
- +1 yıl
Evinize yakın mı o market?
Soran+1 yılMantıklı pat diye herhangi bi konudan girebilirm aslında
Soran+1 yılAy ben sürekli markette onu izliyorum gülümsüyorum sürekli dibinden geçip parfümümü koklatmaya özen gösteriyorum belki bu tarz şeyler işe yarar ne dersiniz
- +1 yıl
Öyle yapanı çok gördüm. Hem bak bakalım cevapları nasıl mesafeli mi değil mi?
Ama sana bir şey diyeyim mi? Yanlış anlaşılmamak için birden diye de konuya girme bence hele ki insanlar varken..
Soran+1 yılEvet 5 dakika ama arabayla ve ehliyetim yok henüz
- +1 yıl
Çok mu sevdin o çocuğu?
Soran+1 yılYani nası diyim gerçekten çok seviyorum ben o çocuğu ama şöyle bakınca biraz imkansız gibi ha o çocukla sevigli olsam bi kafede otururken falan hesabı o ödemek istiyecek ben ödeyincede mahcup olacak ama o çocuk belkide ay sonunu nası çıkartırım diye düşinüyor ve benimle sevgili olması ona zarar verir belkide vazgeçmeliyim ama nasıl
- +1 yıl
İlla kafeye mi gitmelisiniz? Dışarıda oturun çimelerin üstünde dondurma yiyin.
- +1 yıl
Çimenlerin*
Soran+1 yılÇocuk bana karşı mesafeli değil ama nasıl diyeyim bi tık utangaç ben normalde bakamıyordım çocuğun yüzüne sohbet ederken falab dün ilk kez yüzüne bakabildim sohbet ederken ama çocuk benim yüzüme bakamıyor büyük ihtimal beni bi üst sekment görüyor utanıyor ama ben böyle olsun istemiyorum
- +1 yıl
Peki çocuk beyaz tenli zayıf gözlüklü mü? Aklıma direkt bu profil geliyor sen anlatınca.
- +1 yıl
Boyu da uzun?
Soran+1 yılHaklısın
Soran+1 yılBen 170 cm im o 185 falan
Soran+1 yılZayıf ama gözlüklü değil saçları üçe vurmuştu uzadı şimdi
- +1 yıl
Ama yaklaştım dimi?
- +1 yıl
Belki lens takıyordur önceden kullanmıştır gözlük
Soran+1 yılEvet çok tatlı bi çocuk işte diyorum ya güzellik algısına uyan bi çocuk değil ama çok tatlı geliyor yani tam olarak aşk değil bence benimki ben hoşlanıyorum galiba aşk denen şey herhalde tam anlamıysa sevgili olunca oluşan bir şey galiba
Soran+1 yılBilmem lens takıyorda olabilir ama sanmıyorum
- +1 yıl
Çok saf bir tipi var dimi? Beyaz tenli mi?
Soran+1 yılBeyaz tenli çokta saf bi tipi yok ama çok güzel bi çocuk yani mükemmel temiz karı kızla işi pek olmayan biri gibi
- +1 yıl
Orada öyledir belki. İnternet geçmişi belki çok karanlıktır. Arama geçmişi falan olsun.
Soran+1 yılYok ya zannetmiyorum zaten çocuğun çalışmaktan öyle şeyler yapacsk vakti yok ama soyadını öğrenebilirsem stalklıcam biraz
- +1 yıl
Ya hiç mi tatil günü yok? Hem her gün markete gitmiyorlar ki sıraları var diye biliyorum.
Soran+1 yılEvet aslında hergün markete gitmiyo doğru ama ne yapim yani soyadını nasıl bulacağım da araştıracağım
- +1 yıl
Fişe baksana
Soran+1 yılİsmi yazmıyo yani daha doğrusu kendi ismini yazmıyor çocuğun yakasında yazan iki isimle tutmuyo bide sansür var sadece baş harfleri gözüküyor bu arada acaba bana özel mi ismini görmiyim diye mi yapıyor dedim annemi gönderdim ona da öyle vermiş
- +1 yıl
Neden sana özel olsun ya?
Soran+1 yılBilmem belki hoşuna gitmemişimdir dedim ama alakası yokmuş benim merak ettiğim çocuk ne düşünüyor bakınca boyum gayet iyi burnum gözüm ssçım kokum giyimin çok iyi tek sıkıntı biraz sivilceli bi cilde sahibim ama bence genede güzelim yani hoşlanabileceğini düşünüyorum ama bence çocuk hoşlanıyor çünkü bakıyo yani ayrıca neden utansın ki hoşlanmasa dimi ama bence beni bı tık üst seviye görüyor çünkü ben kalabalık yemeye giyinmeye önem veren bi ailede büyüdüm dolayısıyla güzel giyiniyorum ve alışveriş yaparken çok alıyoruz çünkü bizim aile yiyor ve sürekli bu çocuğa denk geliyoruz özellikle değil ama genede bende dedim acaba üst seviye mi görüyor beni bende bunu düşünemedim dün özellikle sohbet edecek zamanım olur hem diye baya alışveriş yaptım 1 saat sürdü o sırada çocuğun dikkatini çekmeyede çalıştım tabi kasadayken biraz sohbet döndü bir şey iade edecektim isim soyisim imza aldı ama ben düşünemedim alışverişin çok tutacağını belkide gerçekten beni üst seviye görüyordur ya da 4-5 yaş olduğu için çocuk gibi görüyordur bilemiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılGit konuş aklında kalmasın
110 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bi konuşma yani biraz kafam karışık aslında ne demeliyim bilemiyorum çocuğa hemen senden hoşlanıyorum desem olmaz yani bide bence çocuğun kafası karışık hem birazda çekiniyorum
- +1 yıl
Yani açılış konuşmasını kendin planlamalısın! Olursa olur olmazsa yokuna bakarsın.
- +1 yıl
Ama çalışan bir çocuk olduğu için müşterilere yanlış izlenim vermekten çekinir sonuçta aşkla ilgileneyim derken işinden olmaktan korkar. Çalışmak bazı insanları çekingen yapabilir o da onun yaşamışlıklarıyla ilgilidir. Çok karmaşık bir durum ama yavaş yavaşta ilerleyebilmek doğru olabilir
Soran+1 yılAy bilemedim ki çocuk kasiyer yani ay sonunu getirmeye çalışıyordur sevgili yapacak hali bile var mı bilmiyorum biraz tanıdıktan sonra kendimi hazır hissedince açılsam daha iyi bencd
Soran+1 yılHaklısın ona göre yavaş yavaş ilerlerim
- +1 yıl
Onun içinde iyi olur güven vermelisin ilk başta
Soran+1 yılEvet bence girerken selam vermeliyim çıkarken kolay gelsin teşekkürler tarz şeyler söylemeliyim ne dersin yavaş yavaş böyle ilerler selam olur bize naber nasılsın
- +1 yıl
Bence de mantıklı olan bu galiba
Soran+1 yılTamam yardımın için çok teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
Birbirinize göre değilsiniz
16 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum valla ne diyeyim
Soran+1 yılHaklısın ama ben 6 kişilik bi ailenin kız çocuğuyum her şey bu kadar pahalıyken normal yani ayrıca ben daha üniversite bitirnedim çalışabilecek bir işim yok gerekirse bende çalışırdım
Soran+1 yılDoğru diyorsun hiç üzmeye gerek yok çocuğu en mantıklı yazan sen oldun şu zamana kadar
+1 yıl4 5 yaş normal bir fark. Açılana çocuğa
147 Yorumla
Soran+1 yılKolay değil işte öyle aynı zamanda bana zarar vermesindende korkuyorum
- +1 yıl
Niye zarar versin ki?
Soran+1 yılDaha tam tanımıyorum tanışmadım direk arkadaş olmadan açılmak senden hoşlanıyorum diye biraz sıkıntılı işler birde açıkçası şimdi bi çocuk daha yorum yazdı haklı olduğunu düşindüm ben markette 3500 liralık alışveriş yaparken o çocuk marketi silip kasiyerlik yapıp gece 9 lara kadar çalışıp ay sonunu getirmeye çalışıyor hem belkide çocuğun sevgili yapacak durumu bile yok ona zarar verir onla sevgili olmam falan yanlış anlama gerekirse bende öderim hesapları ama o çocuk benim karşımda mahcup olmaması gerekicek kadar temiz kalpli belki eziyet olur ona da o yüzden hiç gerek yok o üzülmesn yeter benim için
- +1 yıl
Sende ona yük olmazsın... illa lüks yerlere gitmeniz gerekmiyor. Seviyorsan cebini değil kalbini seversin..
Soran+1 yılTamam bende diyorum ki o çocuk benle bi kafeye gittiğinde hesabı o ödemek isteyecek ben ödesem mahcup olacak lüks yere gitmek değil benim derdim benim derdim karşımda üzülmesini istemiyorum dün markette karşımda yerleri silerken bile onun mahcubiyetini hissedip hemen uzaklaştım
- +1 yıl
🥹 nolucak ya böyle
- +1 yıl
Güncelleme okudum bence olabilir. Ben olsam işsiz olsaydım gider çalışırdım orada 😄
Soran+1 yılOkuyorum yaa okumasam gidicem çalışcam bak hayatımda hiç bu kadar aşık olmadım ama çok utangaç bi çocuk
- +1 yıl
Tatilde felan? Ya da orada öteki çalışanlardan hesabı isteyip anonim konuşsan bir müddet?
Soran+1 yılMantıklı
- +1 yıl
Ama sıkı sıkı kapasınlar cenelerini 🤫
Soran+1 yılEvet ondan korkuyorum gidip söylerler kesin onlar
- +1 yıl
İçeri sizacak bir abin ablan kankan yok mu 😅? Bir erkek arkadaşın olsa iki muhabbet çevirip hesabını alabilir. Veya üzerinde isimlerinin yazdığı kart oluyor aslında
Soran+1 yılMaalesef yok desem yapmazlar yani
- +1 yıl
Kartı yok mu
Soran+1 yılKart derken isminin yazılı olduğu mu eğer oysa ismi yazıyp sadece ayrıca fişte yazar belki diyorum fişte yazmıyo
- +1 yıl
Evet isminin yazılı olduğu. Dikkatle baktın mı hiç
Soran+1 yılEvet iki ismi var araştırdım ama çıkmadı
- +1 yıl
Tek tek arat belki sosyal medya hesabından bir tanesi vardır
Soran+1 yılSoyadını bilmediğim için bulamıyorum çok aradım ama
- +1 yıl
Soyadı yazmıyor mu ki normalde yazar ama
Soran+1 yılKeşke yazsa ama file market çalışanlarında sadece ad yazıyor
- +1 yıl
Kız bu nasıl çocuk 😅. Hiçbir şeyde çıkmıyor. Valla merak ettim nolucak diye. Erkek olsaydım kankan olsaydım yeminle yardım ederdim ya
Soran+1 yılOlsun genede çok yardımın dokundu çocuk gerçekten sır gibi saklı bi çocuk yaa napacam böyle bilmiyorum
- +1 yıl
🥺🥺 yia canımmm. Valla ya. Şey yap markette iken bir şey düşür onun yanında iken ben hallederim vs der o sırada sende eğil 🤭🤭 ay çok pardon vs derken bu arada... ben diye tanışıp konuş haha aşırı ergence oldu ya bu da of
Soran+1 yılAnlar valla zeki çocuk
- +1 yıl
Kız amaç o zaten
Soran+1 yılÖnce güven hissettirsem daha iyi olur sanki ama bilemedim
- +1 yıl
Nasıl olucak o
Soran+1 yılYavaş yavaş markete gide gide bi iletişim oluştursam oradan yürüsem kötü mü olur mesela her gittiğimde selam versem çıkarken kolay gelsin flaan diye diye girerken naber nasılsın iyi misine çevirsem oradan ilerlese diyorum bu bir şeyi düşirme olayı biraz zor hem klişe gerek yok bence
- +1 yıl
Olabilir aslında. Sana karşı davranışları nasıl 😃
Soran+1 yılYani kötü değil arada bakıyor bana ama bdn ona bakınca gözünü kaçırıyor bende şık giyinen biriyim bazen acaba ben mi kıyafetim mi dikkatini çekiyor diye düşünüyorum çocuk bana karşı diğerlerine olmadığı kadar utangaç geçen bir şey iade ederken iadeyle alakalı bir şey söyledi bende karşılık verdim ama çok utangaç bana karşı yüzüme bile bakamıyor ben özellikle gittiğimde dikkat çekmek için biraz fazla parfüm sıkıp sürekli parfümümü koklatmak amaçlı yanından geçiyorum
- +1 yıl
Yaa 🥰🥰. Sende az değilsin ama he 😅
Soran+1 yılYani hoşlandı mı insan oluyo böyle şeyler çok tatlı buluyorum çocuğu ama korkuyorumda ailemin vereceği tepkiden çocuğın vereceği tepkiden belki benim ona vereceğim hasardan ya da onun bana vereceği hasardan sonuçta daha tanımıyorum
- +1 yıl
Tanısan da o hasar oluşuyor aslında...
Soran+1 yılEvet iştee
- +1 yıl
Her halükarda acı çekiyoruz 😀
Soran+1 yılEvet ama ne yapacağım acı çekmek hiç istemiyorum bana veya ona zarar gelsin hiçç istemiyorum o zaman platonik mi takılcam yani belkide platonikken daha sağlıklo olur ufff kafa karıştırıcı
- +1 yıl
Valla benimde beynim yandı artık 😂. Bir tane daha soru açsana belki daha mantıklı şeyler yazan olur
Soran+1 yılBu arada bir şey daha soracağım şimdi benim planım şu ben her markete gittiğimde çocuğun çalışma saatlerini gözden geçircem mesela pazar 15 ten 21 kadar çalışıyo sonra diğer günleride kontrol ederim ve ona göre aileme çaktırmadan evde bu yok diye giderim sonra işte çok pahalı bir şey almam kasa olarak da çocuğu tercih ederim gülümserim falan çıkarkende teşekkür ederim kolay gelsin derim gene gülimserim bu arada alışveriş yaparkende çocuğa bakarken gene gülimserim falan filan işte
- +1 yıl
🤭🤭 olabilir belki öyle öyle samimiyet gelişir aranızda
Soran+1 yılAşağıdakileri okudun mu onlarda mantıklı şeyler yazmışlar bu arada bunlardan mantıklısını yazamazlar bence
Soran+1 yılYesss gelişir umarım gittikçe haber vericem size farklı durumlar ortaya çıkarsa
- +1 yıl
Okudum şimdi. 18 yaşındayım demişsin. Şimdi şöyle belki yaşından çok daha küçük duruyor olabilirsin. 18 yaşından küçük olabileceğin için adım atmaya korkuyor olabilir. Bir de diğerleri de demiş zaten bu tarz yerlerde aşk meşk işleri olunca işinden olabilir çocuk. Ve durumu kötü olduğu için değil belki sıkı bir işe tutunana kadar orada çalışıyor olabilir veya bir ara vs vermiştir onun için olabilir. 22 23 ise üni mezunudur atanamamış da olabilir. Yani sırf boş durmamak adına da olabilir. Gittiği geldiği yeri öğrenip tesadüfen karşılaşmış gibi yolda selam verip konuşabilirsin. Hayatında başka biri de olabilir ama olsa bakmaz diye düşünüyorum sana.
Soran+1 yılBence hayatında biri yok ama geçen haftalarda gittim gene pazar günü çocuğun yanınds onun iş arkadaşı vardı kız ve aşşırı hani bizim pick me dediğimiz ilgi çekme meraklısı kızlar olur ya çocuğa dedi ki yaa emree yağmur yağıyor sen toplasana arabaları bende duydum gıcık oldum kıza neyse ben yardım ettim çocuğaa😎
Soran+1 yılBu arada yeni ankette yaptım
- +1 yıl
Sen mi yardım ettin 😀.. Hani link
Direkt açılacaksın bu kadar basit belki o ters tepki alırım diye sana bir şey diyemiyor belki işini kaybetmekten korkuyor o açılamaz ama sen açılırsan onun da niyeti varsa olur 👍
01 Yorumla
Soran+1 yılAslında gidip çok yakışıklısın diyecek kadar crsaretim var
+1 yılmarketi satın al ve çocuğu uzun süreli zevk kölen yap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence o da seni begeniyor 🥰
16 Yorumla
Soran+1 yılBencede ama benden utanıyor gibi beni bi tık kendinden üst görüyor galiba
Cevap sahibi+1 yılBence sevdigi için utanıyor ve biraz da ezildiyse belki o yüzden öyledir. Eskiden beni seven çocuk vardı ve o da benimle konuşamazdi ve yüzüme bile bakamazdi
Soran+1 yılNasıl aşıcam peki bu sorunu dün gittiğimde o yerleri silerken yanlışlıkla göz göze geldim hemen indirdi başını mahcup olmuş gibiydi üzüldüm biraz bende dert ettim dünden beri onu düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılOna sevimli davran, gülümse filan. Biraz daha rahat olur belki sana karsi
Soran+1 yılTamam deneyeceğim umarım işe yarar dua edin bana lütfennnn
Cevap sahibi+1 yılİnşallah çok mutlu olursun 🤗
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiraz sinyal vermen gerek yoksa ret edilmekten korkuyordur. Müneccim değil sonuçta nereden bilecek senin hislerini.
Rica etsem aşağıdaki ankete bakabilirmisin?
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Cevap sahibi+1 yılAile ve Toplum<Anketler kısmında şu anketi açtım bakabilirsin?
Kızlar, Çok eşli bir evliliği tercih edermisiniz? Ankete katılırsanız seviniriz?
+1 yılalışverişe devam et ilgisini cek
12 Yorumla
Soran+1 yılİlgi çekme olayını hallettim arada bakıyor fakat ben mi yoksa kıyafetlerim mi dikkatini çekiyor anlamıyorum
- +1 yıl
detaylı anlat gel de bı ulaş bana
Güvensiz hissediyordur.
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani güvensiz derken açar mısın biraz daha gerçekten bu konuda çok yardıma ihtiyacım var
Soran+1 yılSağ ol çok yardımcı oldun
Kiz numaranı ver böyle zor duruma sokma
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kolay olsa keşke
+1 yılHoşlantı bence o
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten daha tanışmadığım için çocukla aşk olamaz ama baya hoşlanıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılilan et
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor ilan etmek bence yavaş yavaş selam naber merhaba görüşürüz kolay gelsinlerle başlamalıyım
Gizli Üye(25-29)+1 yılutangaç bence
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede biraz uttanıyor ama nasıl aşacağız bu sorunu
Konus
08 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o kadar kolay olsa
Soran+1 yılO yüzden cesaretimi toplayamadım işte
Soran+1 yılBen 18 yaşındayım çocuk 22-23 yaşında
Soran+1 yılTamamdır bi erkekten bunları almak iyi oldu çok teşekkür ederim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?