Eski sevgilimi unutamamakkk?

İlk defa sevgilim oldu ve bir hata yaptım 19 yaşımda instegramdan biriyle tanıştım ve sevgili oldum ben mardinliyim İstanbul’da yaşıyorum o Mardin’de yaşıyo biz tanıştık ve çok kısa bir süre içinde aramızdaki bağ kuvvetlendi ve beni ailesiyle tanıştırdı gerçekten beni seviyordu ilk sevgilim ıydu ilk hediye gül vs alan oydu ve benim gözüm çok boyandı annemle de çok tanışmak istedi tanıştılar bile ama kendisi 23 yaşında ve KPSS yi bahane edip gece gündüz evde oturuyordu hiçbir işe girip çalışmıyordu askerlik yok ana kuzusuydu ben ise üniversite öğrencisiyim annesi şeytan gibi bişeydi daha ilk konuşmadan laf sokmalar ve kendisi çıtını çıkarmazdı bana annemin temizliğini yaparsın yemeğini yaparsın seni kızı gibi sever diyodu ve bu insan bana olan sevgisinden gözleri dolan biriydi ama bir o kadar ikinci aydan farklı konuları açmaya çalışırdı sürekli bana karşında duş alayım mı diyen biriydi tuvalete giderken bile görüntülü arardı yüzünü gösterirdi saçma sapan hareketler yapardı ve yedi yirmdört namaz kılıyordu hatta ben namaz kaçırdığımda zorlardı namazını aksatma diye ve de ailelerimiz onun zoruyla tanıştı annelerimiz falan ciddilik adı altında beni manipüle ediyordu babası annesini aldatıyordu ve çıtını çıkarmıyordu bana ben seni asla aldatmicsm söz diyordu ve annem istemediği için ayrıldım ama çok üzüldüm dört ay boyunca hiç peşimi bırakmadı her aradığında ağlıyordu ama evlendikten sonra hevesi geçince ayağının altına alıp ezecek bir tipe benziyordu farkındayım 1 sene oldu ve şu an instegramda belki günde 20-30 kıza istek atıyor tanımadığı insanlara ve gerçekten böyle birinden hayır gelir mi evet kötü tarafı çoktu ama bu kadar sosyal medyayla haşır neşir olan birinden sizce olur mu şu an arasam yarın istemeye gelecek bir tip ama ben istemiyorum çünkü böyle biri doğru insan değil sizce böyle biri ilerde evlendiğinde ksrısıyla mutlu olabilir mi nasıl bir hayat sunar Sizce bana karşı böyle her anlamda rahat olan biri ve benden de rahat olmamı ciddiyim adı altında isteyen biri evlenirken aldatır mı

Eski sevgilimi unutamamakkk?