Selamm,
Her zaman, erkeğin daha iri ve güçlü görünmesi gerektiği üzerine bir algı var. Bu algıyı bir kenara bırakıp, kadının uzun boylu olduğu ilişkiyi yürütebilir misiniz?

Selamm,
Her zaman, erkeğin daha iri ve güçlü görünmesi gerektiği üzerine bir algı var. Bu algıyı bir kenara bırakıp, kadının uzun boylu olduğu ilişkiyi yürütebilir misiniz?

Her iki taraf da bunu önemsemiyorsa problem olmaz. Kafının erkekten uzun olduğu pek çok çift var çevremde. Hemen hepsinin de çoluk çocuğu var.. Gençler takılıyor böyle ayrıntılara daha çok. Önemsiz bir ayrıntı. ama sabırım prk çok genç kafın bunu önemsiyor brlli dönemlere kadar. ta ki bunun gerçekte önemsiz olduğunu anladıklarında da yaşları ilerlemiş oluyor. Zevkler ve renkler ne diyebiliriz.
İlişkinin yürüyüp yürüyeceği, boy farkından çok, iki kişinin birbirine duyduğu saygı, iletişim becerileri, ortak değerler ve duygusal uyum gibi faktörlere bağlıdır. Boy farkı, bazı insanlar için önemli olabilirken, başkaları için hiç sorun oluşturmaz. Eğer uzun boylu bir kadın ile ilişki, karşılıklı sevgi ve anlayış temelinde şekilleniyorsa, boy farkı bir engel olmaz. İlişkinin sağlıklı bir şekilde yürümesi, daha çok insanlar arasındaki bağa ve uyuma dayanır.
Ben yürür taraftarıydım yani kendi açımdan problem etmiyordum böyle bir şeyi Çünkü ben zaten uzun boylu bir kadınım Boyuma göre bulabileceğim erkek Nadir Çünkü uzun boylu erkekleri hep kısa kızlaralıyor 😂😂
Ama artık öyle düşünmüyorum yürümez.
163 boyum var bir zahmet bir erkek benden de kısa olmasın 🤣çok kötü bir görüntü hele evlenip çocuk yaparsa genetik kötü olur
Ben evlatlarımı düşünüyorum inancın olsun ki 🤣
🤣ilerde psikolojisi bozulur gider boy uzatma ameliyatı olur yazık yani
Ben kendim için dedim benden kısası 155-160 filandır bu genetik devam ettiğini düşünürsek kötü
Cevap
20Cevap
Boy ile ilişki yürümesi bilmem benim böyle bir kriterim yok
Ben istemezdim fakat bu kişiden kişiye değişir. Boy farkını önemseyen kadinlar var.
evet yürüyebilir tabi ki de neden olmasın.. ama genellikle türk kızları bırak kendinden kısa erkeği.. 190 altıyla sevgili bile olmazlar.
Yürür ya boy olayına bir burada ki kezbanlar takıyor sanırım. Çevremde hiç bunun muhabbetini yapan görmedim
Ben sanki çok uzunum lan 😂 79 mu ne
Ayakkabıyla oluyor zaten lan 😂
Offf erkek ya 😂
Ne zaman lan?
Lan sanki grip oldum 😂
Kalp krizi + ciğerlerim bitti 😔 üstüne bir de aranma muhabbeti. Mecbur kaçtım lan yoksa bana tütün , don falan getirirdiniz 😂
Sen mi piyonladın lan beni 😂
Kadın kısa olcak böyle elinden tutup bakkala götürcen 😊
Kadının ilgisi varsa yürür kardeşim. İçsel güç, huzur, arzu boy ile olacak mesele değil.
Farka bağlı ben ondan 2 3 cm uzunsam görmezden gelinebilir sevdiğin zaman ama fazlası da olmasın be
Kimin kiminle neyi uydurduğunu uyduran bilir her zaman savunmuşumdur 😂
Erkegin daha uzun ve iri durması daha hoç duruyor. Kendim uzun boyluyum 1.75 ve yanımda ayni boy veya daha kısa erkek olunca çok berbat hissediyorum çok kilolu ve erkeksimişim gibi rahat edemiyorum
Yürür bence niye yürümesin biz minyonların ilişkisi yürüyorsa uzun boyluların nikah masasına gitmesi lazım 😄😅
Kadınlar kendilerinden küçük olan erkekleri tercih etmezler bu aynı şişko kadın secmeyen erkekeler gibidir sonu aldatmaya gider kısaca bu kadın kendini kadın gibi hissettiren bir erkek bulduğunda etkilenebilir. Cunki kıyaslama yapicaktir.
Zendayanın boyuna tüküreyim boyu kadar kilosu olsun bıktım her yerde görmekten şu iki boyutlu egolu mal ergeni
Kadınlar, her zaman bir ilişki de erkeği her açıdan güçlü ve kusursuz görmek ister. Yani hayır, böyle bir ilişki çok fazla yürümez.
Gerçek aşk boya tipe değil karaktere bakar ❤️
Yürür, önemli olan kimya ve , karakter uyumu bence 💁
Yurur. Ben severim mesela uzun kadın :) sevgilim de oldu.
Askta boyun önemi yok sevgi ve karakyer önemli
Yürür tabii neden yürümesin erkeğin boyu uzunsa sıkıntı olmaz
Yürüyebilir bende akülü sandalye de boyu küçük kalıyorum
Ben yürür derim ama istemedi zamanında bir kişi beni uzunum diye
Kadinin erilligi daha ustun gibi geliyo boyle durumlarda ama boyla alakasi da yoktur
Yani yürüyüp yürümemesi buna bağlı bir durum değil ama hoş gözükmüyor öyle.
Kısa boylu olan her erkek bu soruya evet der ahahha
Yani olabilir ama dışarıdan bakınca komik gibi durur
Ben kısa erkeğin yanında daha iyi hissediyorum. Yanımda dev gibi bir adamla gezmek istemem
Erkeğin parası varsa boyunun bir önemi yoktur... Paradan yakısıklı erkek te yoktur..
Eğer iki taraf da memnunsa olur ama ben kendi ilişkimde bunu tercih etmem
bir kadın olarak benimle aynı boyda ve çok az uzun olan erkeklerin yanında daha güvende hissettim hep, hoşlandığım boyuma çok yakın erkekler de oldu, yani neden olmasın?
Yürür ya neden yürümesin
Benden uzunu karşıma çıkar mı acaba 😆🤔
Hadi bakalım 😀 ben 1.90 o da 1.95 olsun o zaman 🤭
Estagfurullah 🙏🏻 cidden fazla uzun boy iyi olmuyor 😄 keşke sana verebilsem senin sağolsun, maşallah 208 😅
Hadi sana 15 uzatayım beyefendi 🤭😄 size daha güzel olur
Sende sağ olasın abi 🙏🏻🙂
Ben kısayım zaten benden uzun olsun
Çok kötü be dkkdkd 😂
@zeusunoğlusu ikimiz de kaybettik djkddjdldj
Boyu kısa olanlar düşünsün shdjfjf🤣🤣
Adı lazım değil baş harfi @NecleTekinAydınoğlu 🤣🤣
@NeclaTekinAydınoğlu etiket atmadım ahshdfh🤣🤣
ne ben kısa bulabilirim ne Zeus uzun bulabilir jfkdjddkcn
Senin kısa birini bulman olası Necla hanım🤣🤣
AHSBDJDFNJFFJ ÖZÜR DİLERİM KAHKAHA ATTIM🤣🤣🤣
benden kısası çaycı Hüseyin arkadaşlar fjsldjdld
izir dilirim kihkihi ittim
@NeclaTekinAydınoğlu dkdndkdm
🤣🤣🤣🤣
böğüre böğüre güldüğü için büyük yazıyo neyse ağlamaya gidiyom ben gelen var mı?
Biraz daha gülseydik. Olsun be necla sende sizin ilişkinin Tom’u eniştede Zendayası olur shdbfjfj🤣🤣
gidiyom ben
Yürür çokta mutlu yürür sevgiyle aşkın boyla bir alakası yok algıları sil ve yanındakine değer ver
Konunun boyla alakası olsa birliktelik içinde olmazdınız sorunlara takılmamalısın
Kadının uzun boylusu, erkeğin daha da uzun boylu olanı makbuldür.😅😂
Boy ile bir ilgisi yoktur bence
Ben her şekil kısayım wğsşpesöd
cok uyumsuz duruyor uzgunum ama yuruyebilir
Erkek kompleks yapar
Zekayla boy farkı kapatılabilir bence
Uzun olsa daha iyi olmazmı🤭
ben yirutemezdim ya shsbhs
Benden kısa biriyle yapamam.
hep şaşıyorum görünce
Kadın halinden memnunsa yürür herhalde
Yürütenler var
Yürür, önemli olan anlaşmak
Eğer seviyorsam elbette.
Benim açımdan yürür 😅
Yaniii bilmiyorum ama alnından öpeyim bari
Kötü bir görüntü 😅
erkek için kötü hissettiriyor. yani en azından beni öyle hissettirdi. mümkünse 1.80 altı 1.70 üstü olsun:))) sipaiş gibi oldu pardon
Evet yürür çünkü yatakta herkes küçülür
Yürütemem zaten 1.63 üm
çok uzun olsam ve 5-6 cm fark olsa önemsemezdim
ozel kadınlardır
Erkek daha uzun olmalı
Yürür neden olmasın
Tabiki yürür
Yürümez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?