Uzun boyun çekicilik üzerinde etkisi ne kadardır ?
Evet yapar özellikle 170 175 üzeriyse
Hayır yapmaz her şey boy değil
Kararsızımm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yaa varya gerçekten çoğunuz kıskançsınız kızların hepsi kısa o yüzden çekemiyorsunuz erkeklerde kısa bir kere boyu 1.78-1-82 olan bir kız en az 1.90 lık erkek istiyor bu böyle yani değiştiremezsiniz eğer kısalar çekici olsaydı mankenler kısa olkurdu bir bayan kısaysa anca yüzü sempatikse güzel olabilir ki o zaman bile tam anlamıyla olmaz
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar edermiş... Türk erkekleride kısa boylarından, çirkef suratlarından dolayı öyle kadınlara Asla ulaşamayacağını biliyor bu yüzden kıskanıyor çekemiyor aç köpeklerrrrrr :)
eer iri değilse belli bölümleri dolgunsa onun dışında fitse bi de topukluları giydyse ondan çekicisi olamaz:D
Çekicilik kişiye göre değişebilir bir durum olduğundan, söz konusu şahsın kendi durumuna fazlasıyla bağlıdır. 1,70 boyundaki bir erkeğe 1,60 boyundaki bir kadın çekici gelebilir. Ama benim şahsi fikrim boydan çok fiziksel orantı çekiciliği daha fazla etkiler.
kadına uzun boy çok yakısır ama 1.85 i geçmicek
hele hele türkiyede çok felaket prim yapar
185 i geçen kadın var mı türkiyede :D
tamam 1.80 olsun :)
Şimdi oldu :)
Cevap
51Cevap
1.71'im..1.75in altındaki hiçbi kızla işim olmaz dünyanın en güsel yüzü olsada..olabilicek en igrenc surat olsun ama 1.77-78 in üstünde boy ve yagsız bi vücut olsun tamamdır..suratın hiç bi önemi yok..boy herseydir..ha, suratda süperse biz öyle kız istemeyiz, çünkü 1.71 boyumla o kız bizi aşar çünkü...
Bu soruya iki metre boyunda biri olarak cevap veriyorum :)
Boy ortalamasının 1.60// 1.65 oldugu memlekette uzun boylu bir kız görmek çölde serap görmek gibidir benim için.
Maşallah :) :)
Görüntüde; evet hoş. Ama pek işlevsel oldukları söylenemez..
Bodur tavuk her daim piliçtir..
+1
uzun boy cekici yapmaz, uzun bacaklar cekici kilar :)
Bu nedir ya ? Bu profil resmide nedir ? 2 tane koç testisi gibi sallanmış :SSS ya bunlara nasıl müsade ediyolar
Çok uzun olmadıktan sonra neden olmasın. Gerçi orantılı bir vücut uzun ya da kısa olmasından bağımsız olarak çekicidir. Genellikle her canlının küçüğü daha güzel görünür göze.
erkekden uzun olmadıktan sonra, vucuduyla orantılı bir uzunluksa çekici yapar. hele ki bacak boyunun uzun ve düzgün olması aşırı çekici yapar.
Boyum kısa olduğu için hep özenmişimdir uzun boylulara. Bu sebeptendir ki ben çok yakıştırıyorum kendilerine.
üzüldüm:(
+1 Aynen.
uzun boyu farketmek kolay bi kere, orda bile artı durumdayız.
haklısın +1 :) :)
Geçen yolda yürüyordum 2.00 belki daha fazla bir kadın yanımdan geçti. Benim boyda 1.73 hayatımda hiç o kadar ufak hissetmemiştim hiçte çekici değildi
Sanki o karıda arkasından laf yapan 1.73lük varoşa bakacak Ahahahaa mal:))
shakira, madonna, Eva Longoria, Kylie Minogue demem yeterli sanırım:)
170 cm boyundayım ama çekici isem sadece boyum yüzünden olsun istemem... Bir bütün olarak değerlendirilmeliyim...
ınce ve uzunboyu kıyafeti vs genel olarak takışır fakat dedıgıngıbı saç modeli dekolte vs de vucudu tamamlayan unsurrlar
azi karar cogu zarar.1.70 ile 175 arasinda ideal bence.sırık gibi olursada romantik olmaz.tabi boy-kilo orantisida onemlidir.
kısa boylu omalı bir kız, erkekte faydası var sanırım, ama kızlarda seven vardır uzun boyu
en etkileyici seçeneklrden bir tanesidir. tabi kişinin kendi boyu da önemli.
1.85 boyundayım ama her daim kısa kızları beğeniyorum hiç 1.70-175 boynda kızla çıkmadım .
1.80 kızlar senin yanına yakışır
1.95 boyunda olarak 1
60 bir lizlq cikmak istemem minimum 1.75 olmali. Gerci arkadasin dedigi gibi boyle bir kiz bulmak colde vaha bulmak gibi.
Kesinlikle,uzun bacaklar ama zayıf olmayacak balık etlide olmuyacak dolgun kalçaları olması lazım çok şey mi istedim :)
safinaz değilse iyi olur eğil kalk cok yoruyo bazen :)
bence yapar :))) boyu uzunsa ve fiziği güzelse bir de bacak boyu uzunsa tamam yanii :)
Çok uzun boyun kadını travesti gibi gösterdiğini düşündüğümden bence bir kadın için en ideal boy 170dir ve evet kadını çekici hale getirir bence.
cevabım A ama kavaktada boy var. Öyle Boyu olacak ama göğüs yok kalça yok fizik yok ne yarar? Fiziğide yerinde olacak.
doğru
Benim boyum 1.74 kumralım etrafa göre uzun gözüküyor olabilirim ama efsane birşey uzun olmak ben ne giysem taşırım ve uzun olup zayıf olmak kötü tahta gibi kalça felan çok kötü benim fiziğim cidden güzel sevgililerim 182 -185 arası hep.
uzun boy değil de uzun bacak erkeklerin daha cok ilgisini çekiyor benim bildiğim :)
Eğer kız 1.70 veya 1.75 olup kilosuda 50 felansa gözüm görmesin :D
kısaca at diyoruz biz onlara. yemede yanında yat misali.
çok uzun güzel olmuyor bide topuklu ayakkabı giyiyorlar çok kötü duruyor ya bişi geliyor böyle karşıdan ama sonu yok gibi
bence yapmaz.uzun boy erkekte daha iyidir.kadının orta boylu olması yeter.uzun boylu ve güzel bir kızla kısa boylu ve güzel bir kız benim gözümde eşittir
yapar ama yanında bir sürü şey de ister cekici olmak için tek bir ozellik yereli değildir ki
at mı daha heybetli çekici durur midillimi ? burdan yola çıkalım
duruma göre değişir. uzun boylu erkeksi suratlı olacağına minyon şirin bir şey tercihimdir.
Boyu benden uzun bir sevgili beni kötü hissettirir çevreden :)
bende uzun hatunlara bayılırım.175-185 ideal bence. nedense beni tahrik ediyor heleki bacaklarıda ince ise bir başka yaa
.redeyechicago.com/media/photo/2012-02/214418600-25095326.jpg
Dağılabilirsiniz kızlar.
Başına www koyun.
Bir de boy 1.60 cm.
vayyy khaleesi :)))
sorularınız hep boy ile alakalı uzun boylusunuz sanırım:D evet yapar bence
Yapar bence uzun boylu kadınlar hoş.
bencede :)
aaa ewt :D :D
1.68 ustu olcak kesınlıkle cekıcı yapar...takıntım var boya zaten ;) zayıfta olmamalı...
Boy uzun olabilir ama Fizikde büyük rol alıyor Bence
emin ol boyun uzun olması hiç de önemli değil.önemli olan içinin ve aklının uzunluğudur ve genişliğidir.
arsız edepsiz o avatarını kaldır...gormek zorundayamıyım ben o igrenc fotoyuu modlara seslenilir alın bunu dışarı...şikayet edildin:P
bırakın da erkeklerin gözü gönlü şenlensin biraz :D
sacmalama..terbiyesizligin luzümü yok.
erkeksin sen belli fake..
hergün baktıkları şey :) yani bence normal
arsız..sus konusma..cevap vermeye bile utanıorum biraz adamsan yazı yazma.
adam değilsem yazabilir myim yani ?
oglum bak git!..
tamam tamam şaka yapmıştım sadece :((
fake nolcak şakan batsın emi..millete günaha sokuyosun burda.
hergün baktığımız şey ama olduğunca çaktırmıyoruz ben şimdiye kadar kimseye çaktırmadım ya da öyle sanıyorum ;)
nan kimseye caktırmasan ne yazar gören biliyo ne haltlar yaptıgını..töbe töbe ya gece gece agzımı bozcaksınız hae..fake oldugunda cok belli..ayrıca cidden komik degil bu yaptıgın..sonra neden icimiz sıkılıyor dersiniz ardından sigara icki müptelası olrsunuz..hep bu pis seylerden goz zinası baska türlü zinalar maneviyat 0 ..
keyfimizden yapmıyoruz sen de biliyorsun bunu neye bakacam peki bunu çok düşündüm ve bulamadım.
olmayan zekanla düsünürsen bulamazsın tabi birbilene sorup arastır sende..bol hidayetler
avukatımısın sen..iyi meydan sizin
aynı kişisin anlamadımmı sanıosun bibit yahu ..gece gece sinir etdin beni.
bu cevabından sonra ölctürmeye lüzum kalmadı..by
ig beyinde olr tırnak ne alaka..catla emi..konus meydanda..by
kısa boylular beni hiç cezbetmemiştir. :-(
kendi uzun olup aklı kısa olanlarda var ama boyu 170-175 olan bayanlar bnce hoş oluyorlar
benim çıktığım kişi sırp. 176 boyu var :D benim boy 188 .topuk giymesine izin vermiyorum.ama çok çekici :D
ewet çok çekici semer vurup deh be hadi horse dyesm gelioo :)))
Ben pek sevmiyorum açıkcası. Kaldıki benim boyum da uzun. 173 (+/-3cm ) + topuklu kadın iyidir.
zayıf ve uzun boyluysa bence +dır
36 beden uzun boy herzaman çekicidir fakat gıyınmesıni bilene.etek-çizme / topuklu ilr dizüstü çok yakışıyor.
evett
Bir bayan için ideal boy 170-1.76 arasıdır.
boy vucut orantısını getirir
Hayır diyorum Acun'cum :)
evet ama tek başına yeterli değil
Uzun bacak kadını seksi yapar.
itici de yapabilir. kızına bağlı. ama genelde kaşar oluyorlar
ne alaka ?
ilginç tespit
genel konuşmak iyi değil
at sonuçta
:D
Haklısın :D
175
topukluyla çok daha uzun olurum ama :D
tamam denerim ;)
niye :D
hmm anladım bu arada güzel olduğumu nerden anladın :D
ben normaldede güzelim topukluya ihtiyacım yok ;)
Yoo cesaretim var ama fazlası zarar :)
ne bu heves yaaa :D
tamam iyi olur ;)
şaka yapıyorum alınma hemen :)
shakıreda 1.50 ama dunyayı sallıyo nabeeeerrr:)
ben zaten 170in altına bakmam
cekıcı oldugumu sanmıyorum:)
1.66-1.68 uygun kızlara bence en fazla 1.70
bence var kişiye asillik katar.
yanından gecerken at gibi falan derler :D
ne diyosun...offff offffffff
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar