Değil. Çünkü para avcısı kadın için paranın hangi yoldan kazanıldığı bir önem arz etmeyebiliyor. Para için her türlü ilkesizliğe, onursuzluğa razı olmak yanlış. Çulsuz erkek de diyebilir ki çulsuz kal ama onurunu ayaklar altına serme, ilkenden taviz verme.
Açıkçası para avcısı kadınları savunman sen de onlardan biri misin diye düşünmeme sebep oldu. İnsan çulsuz olabilir, zenginken çulsuz da kalabilir. Her şey insanoğlu için. Sen de bir zamanlar çulsuzmuşsun. Kendi yorumun. Şimdi paraya kavuştun da çulsuz günlerini mi unuttun? Çulsuzları hakir görmeye mi başladın?
01 Yorumla- 1 yıl
Önce sorulan soruyu anlayalım inşallah.
En İyi Cevaplar
1 yılPara avcısı kadın diye bir gerçeklik var. Çulsuz erkek diye bir gerçeklik de var. Ha bütün kadınlar para avcısıdır diye bir genelleme yapmıyorum hiçbir zaman. Lakin çulsuz erkeklerin çoğunlukta olması para avcısı kadınların var olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Madalyonun iki yüzü de gerçek. İşine gelen yüzü görmeye çalışma.
Bir erkekle parası için ilişki kurmak sahtekârlıktır. Parasız erkeği tercih etmekse enayiliktir.
Kaldı ki bugün kadınların sevgili olduğu ya da evlendiği erkeklerin yüzde 80'i zengin de değil, yakışıklı da değil, cesur erkekler de değil, zeki adamlar da değil. Tek ortak özellikleri tavuk b. ku gibi önlerine gelen kadına yapışıp ilişki dilenen yüzsüz tipler olmaları.
Kadınların her ne kadar üst değer erkeklere çekildiği söylense de yaptığınız tercihler bu tezi doğrulamıyor. Ne parası ne tipi 5 kuruş etmeyen adamların yanında en az senin kadar güzel kızlar gördüm, görüyorum.
Kaldı ki güzel kadın sayısı yakışıklı erkek sayısının 10 katıdır, zengin erkek sayısının 100 katıdır, karakterli erkek sayısının 1000 katıdır.
Yani demem o ki hepinize yetecek kadar değerli erkek yok zaten. Yaşantınız ve duruşunuz en az yüzünüz kadar güzel değilse umduğunuz erkeğe değil bulduğunuz erkeğe razı olacaksınız Sosi. Ya da kedilerle mutlu bir hayatı tercih edeceksiniz.
10 Yorumla
Ahaha baldırı çıplaklar, ya hayır neden para avcısı olalim , inan zerre maddiyata önem vermem karşı tarafta ki zaten kendini bilen karakteri oturmuş bir erkek te kimseye muhtaç olmaz, ha var mı içimizde erkek parası ile hava atan var, ama öyle kendimi pazarlayacak kadar ucuz değilim, gider merdiven silerim karton toplar satarım yinede onurumu ayaklar altına almam.
33 Yorumla- 1 yıl
Öfff :D süper ahha
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum canım
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılHahahha konuş krall. Adamlar 1 kahve 1 tatlı ısmarladı diye para avcısı ilan ediyor kızı. Ama bilmiyor ki asıl para avcısına böbreğini satsa yetemez wkdks. O yğzden kimseye 1 bardak çay bile ısmarlatmam
114 Yorumla- 1 yıl
Görüşün alnı olsa öpecem, o derece :D
- 1 yıl
Ben de sorunun alnı olsa da öpsem cidden 😅
- 1 yıl
Öff ne çok içimizde kalmış bu konu :D bamm diye yapıştırdık ndfjs
- 1 yıl
Eh ama içim şişti kızla buluştum kahve ısmarladım diyenlerden veya kahve parasını ibana isteyenleri okumaktan ajdjsj
- 1 yıl
İlk buluşmada hesabı erkek ödemeli deyince asıl konuyu çakmıyorlar, eğer bir kahve ısmarlayacak paran yoksa ne diye buluşuyorsun biriyle ya
- 1 yıl
Ay dimi dimi wdjsjd sonra da yalnızım dostlarıım dırırım kadınlar şöyle böyle
- 1 yıl
Kadınlar sadece porolo orkokloro bokor :D heee
- 1 yıl
Bahsi geçen para cebindeki 200 tl wkdksk
- 1 yıl
200 tl daha verelim de yol parası yapsın shdjs
- 1 yıl
Bence de ajdjsjd
- 1 yıl
Eig için teşekkür ederim 💖🌸
- 1 yıl
Rica ederim 🩵
- 1 yıl
Aha geldiler yine, uzun uzun dert anlatacak değilim de sen bi ne demek istediğimizi düşün istersen.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılDimii dimii Bir kahve içiriyorlar ondan sonra sen benim bütün servetimi yedin Seni servetin bir kahve alacak kadar az ise biz ne yapalım kdkdk Şöyle adamları yemin ederim güzelce bir yere götürüp yemeklerle karnını doyurup kalkıp tuvalete hesabı ödeyip başımın gözümün sadakası olsun deyip kalkmak lazım var ya djkfkf
31 Yorumla- 1 yıl
Ulan bir kahve be :D ahaha
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Para avcısı insanları sevmem, avcılığı da sevmiyorum! 😅
Herkes her şeyi isteyebilir, insan zengin bir eş isteyebilir ya da sevgili bu normaldir! 😅
Ama para avcısı bana kötü geliyor! 😅20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılZenginin parası çulsuzun çenesini yorarmış. Başka yorulacak konuları olmayabilir muhtemelen. Kedi / ciğer mevuzusu bu.
25 Yorumla- 1 yıl
😌👌
- 1 yıl
Günaydın, güneşin bol olsun
- 1 yıl
Günaydın, senin de :))
- 1 yıl
Teşekkür ederim:)
- 1 yıl
Ricalar 🙂
1 yılYoo değil paraları yok diye kötülüyorlar olsaydı etkilerlerdi işte kedi ciğer misali 🤣
11 Yorumla- 1 yıl
😅 aynen bebekim
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılUlaşamadıkları ciğere mundar demezlerse olmaz...😀
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı.
1 yılBenim şahsen umrum dışı konu zaten parayı kazanmaktan çok o parayı yönetmek idare etmek önemli kendi üniversite eğitimim de bu yönden ben para harcarım ama birikim yatırımımı da yaparım cinsiyet fark etmez bir insan parayı yönetmeyi bilmiyorsa kabahat kendinde fakir diye bir şey yoktur kafayı kullanmamak vardır kullanamıyorsa ise o zaman gitsin kendi kenar mahalle insanı tarzında takılsın saftirik evinde herkes kimse kusura bakmasın saçma sapan ürünlere para harcıyorsunuz sonra elalem fakir insanlar beyinden fakir aslında zenginlik çok zor bir şey değil amaç para yönetimi zaten kimse zerre acımam bazı şeyler kaderdir kabul ederiz ama onun üstesinden de gelmesini bileceksin bu arada soruya geldiğim zaten erkekleri biraz aşağı görme var maddi açıdan burada buna katılmıyorum kendi cinsiyetimi savunmak gibi olmasın ama türkiye, de genelde en sosyete yerde yaşayıp maddi manevi kendini yetiştirmiş olanlar önemli yatırımcılar ve uzmanlar hep erkeklerden çıkıyor buna bir kere hemfikir olmak lazım burada tartışılacak konu aslında kadın para ve yönetiminden anlar mı bence o biraz zor saçma sapan kaç tl verdikleri belli olmayan özellikle makyaj malzemeleri ve elbise ve ayakkabılar var kadının evinde bir sürü elbise ayakkabı var yenisi daha eskimeden alıyor bu israftır estetik vesaire konulara zaten hiç girmiyorum en nefret ettiğim konu zaten haram olarak geçiyor ama kadın hafif sade duru olması lazım bence makyajı abartan kadın o kadar iç açıcı değil kaldı ki o kadar para vermeye değmez beni zaten kimse ilgilendirmiyor kendi yorumum ben işi çözdüm zaten finansal açıdan neyin ne olduğunu biliyorum aylık yıllık hatta haftalık rapor çıkartıyorum finansal büyüme açısından yani açık konuşayım iki cinsiyette ne istediğini bilmiyor bence sevgilerimle
10 Yorumla Genelde para avcısı kadınlardan şikayet eden bazı erkekler, aslında kendi maddi yetersizliklerini örtbas etmeye çalışıyor gibi geliyor. “Kadınlar sadece paraya bakıyor” diye hayıflanan tipler genelde zaten o parayı sağlayacak durumda olmayanlar oluyor.
43 Yorumla- 1 yıl
Zeki kadının hali başka oluyor konuyu nasıl da kavramış
- 1 yıl
💜🥳
- 1 yıl
☺️🩵
1 yılVallahi tam üstüne bastın. Çoğu adamın cebinde 5 kuruş yok ama kadınlar para avcısı falan diyorlar, çamur atıyorlar. Herkes güvence arar, bu çok doğal bir şey. Bunu diyen kadınlar da hayatını kurmuş düzgün birini istiyor bunda ne var? Ama önce adamlar kendini düzeltmeye bakmalı, bir şeyler yapmalı. Sen fakirsen sürekli başkalarını suçlayarak ne kazanacaksın? Zaten kadınlarda öyle düşünmüyor aslında ama neyse... İlk kendi hayatını kur sonra başka insanlara laf at. O zaman ne para avcısı kalır, ne de başka bir şey.😊
10 Yorumla
1 yılErkekler onlara yüz vermeyen kadınlar hakkında para avcısı , makyaj güzeli , bilmem ne şeyi diye diye giderler öylece
86 Yorumla- 1 yıl
Evet güzelim katılıyorum, pas vermeyince hangi etiketi yapıştıracaklarını şaşırıyorlar
- 1 yıl
Kuyruk acisi. Öyle böyle derler ama yalvarirlar nedense , cool duran , laf atan erkeklerin hepsi özelde başka 😁
- 1 yıl
Özellerine başlarım şimdi
- 1 yıl
Valla bana makyaj güzeli diyen erkeklerin özelimde çok yalvarisini gördüm
madem para avcıyız paranızı yedirmeyin o zaman. Bir kahve ısmarlayıp o zaten paramı yedi diye ağlamayın. Adam olan zaten kadına para avcısı etiketi yapıştırmaz. yarası olan gocunur - 1 yıl
Döktüüür :D döşeee djdjsj
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Parasız fakir veya sizin değiminizle çulsuz olması belki kaderleri belki geçmişten gelen ekonomik sıkıntılarıdır onu bilemeyiz. Çünkü herkes anasının karnından varlıklı doğmuyor ama benim gözümde zengin erkeğin arkasından giden bir kadın çok da olumlu bir iz bırakmaz.
42 Yorumla- 1 yıl
Ee tamam sorun yok yani. Çulsuz olabilir fakat kadınlara para avcısı damgası vuramaz
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Fakirse yorum yapmasın
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. çulsuz erkeği sistem yaratır, para avcısı kadını da sistem yaratır. sistem kötüdür. fakat çulsuz erkek zarar görmüş konumundadır final: çulsuz erkek para avcısı kadını kötüler zira durumunu kader değil sistem belirler yani "insan zihni" kader Allahtan gelir ama insan yaşamı kader değlidir insan zihni tanrı olmuş sistem yaratmıştır ve her şey bunun içinde şekillenir. adaletsiz bir ortamda adalet arayana "suçlu" denemez. para avcısı kadın sistemin kurnazıdır. paralı adamda genelde hırsızdır. zira sistem emeği sömürür, hırsızlara sömürtür.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 722 cevap paylaştı. hahah haydan gelen huya hesabı, öylede 2 kesim de aynı kesim brinin fazladan çiçeği var. Çulsuz erkeğin çulsuz olma sebebide aslında erken gösterilen çiçek. erkekelre erken çiçek gösterirseniz akıllı olmazalr. Akıllı olmazssa para kazanamazsı en sonunda akıllı gelir kızı alır olay bu. Ama para avcısı kadınların en kızdıgı şey çulsuz erkeğe yanlışlıkla çiçek vermek. ben zekiyim bir erkek benden daha zeki nasıl olur diye kızar aslında. Adam parasızken akıl geliştiremez kısa yoldan zeka ögrenir işte o yuzden zeki erkekle para avcısı kadın arasında hep çatışma var ve olacaktır. Okulda hiç önem vermediğiniz sıradan erkekelr pohpohlanmayanlar bir gun geri döndüğünde parayla dönerler. Kadınlarn hatası seçim yanlışlığıdır. Bugün Türkiye kotu ise seçilen erkek yanlış belkde
10 Yorumla
1 yılArkadaş şu işin orta yolunu bulalım ve son bi karar kılalım. İlk buluşmayı erkek öder. Kahveleri de erkek öder. Sonra 2. Yi de erkek öder. Eğer devam eder de 3. Buluşma olursa yine erkek ödesin. Bundan sonra zaten hep erkek ödeyecektir.
Şimdi rüyadan uyanın. Adam olun, fıtratınıza uygun davranın😀
Adam adamlık yapsın, kadın kadınlık.
15 Yorumla- 1 yıl
Ödesin ne var
- 1 yıl
Adam adamlık yapsın dedik ya
- 1 yıl
Tamam yapsın
- 1 yıl
Hiç değmez bunlarla polemiğe girmeyin :D ben görünce uçururum, benim sorularımda özellikle tek kelime etmeyin, değmez çünkü 😅
- 1 yıl
🫡
- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılPara avcısı kadınları gözü doymuş paralı erkekler de kötülediği için pek sorun yok ama çulsuz erkeklerin çoğu da kadının para avcısı olmasına değil kendisinin çulsuz olmasına kızıyor.
Adamın altına lüks bir BMW cebine de sınırsız bir kredi kartı koy. İlk yapacağı şey platin saçlı estetikli bir gold digger ile eğlenmek olacaktır ama o tarz kızları aynı model bir erkeğin yanında görünce ben neden o adamın yerinde değilim diye soramadıkları için kadınlara küfür ediyorlar.
15 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle
- 1 yıl
@TheGirlTakingRedPill Bütün erkekler adına konuşma Red Pillci. BMW değil Porsche alacak kadar da param olsa hiçbir gold diggere para yedirmem. Gider düzgün, temiz, yeşil bayraklı bir kadınla evlenir yuvamı kurarım.
Para avcısı kadınları zengin erkekler de kötülüyor zaten. Fakirler de kötülesin bi zahmet. Para avcısı bir kadın değilsen buna tepki gösterip erkeklere yargı dağıtmaman gerekiyor. - 1 yıl
@Fikretin_Devrimi duyar kasma ya, kadınların kimsenin iki kuruşuna ihtiyacı yok, en azından her kadın için geçerli değil
- 1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Bir kadın meslek sahibi ya da zengin çocuğu değilse bir erkeğin parasına ihtiyacı var ama bu durum o kadını para avcısı yapmaz. Kastettiğim şey bu değil.
Kastettiğimiz şey babasının 50 yaşında kendine sunamadığı imkanları 25-30 yaşında erkerkten bekleyen kadınlar ki bu tip kadınlar para avcısıdır net. Bütün kadınlar para avcısıdır demiyoruz ama kadınlar içinde azınlıkta da olsa zengin koca avcısı bir kesim var mı var. Sen bunlardan biri olmayabilirsin ama var olan bir gerçekliği inkâr ederek, yok sayarak da bir yere varamazsın Sosi. Şu sürekli erkekleri karalayıp zorbalayıp da sürekli hemcinslerini aklamaya çalışman komik.
Çulsuz erkek diye bir gerçeklik varsa para avcısı kadın diye bir gerçeklik de var. İsteyen istediğini kötüler. Çulsuzum diye para avcısı kadınlara övgü düzüp alkış tutacak değilim. - 1 yıl
@Fikretin_Devrimi Fikret ben burada para avcısı kadınları savunmuyorum zaten. Sağlayıcı beta olmak için can atan ama olamadığı için gold diggerlara küfür eden kitleyi kastediyorum. Yoksa sen param olsa onlara prim vermem kaliteli bir kadınla yuva kurarım diyorsan bu da bir tercih ve anlaşılabilir bir durum.
Ahahahaha 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sahi niye kendi çulsuzluğuna bakmıyorlarda kadına laf ediyo bunlar 😒 çok garip tonrem
24 Yorumla- 1 yıl
😅 kendi çulsuz diye bütün kadınlar para avcısı damgası yiyor djdjs
- 1 yıl
😌🧌 shdjsj
Gizli Üye(25-29)1 yılDoğru ben fakirim jsjsjsjd fak fak fakir olduğum için paramı da yiyemiyorlar oh hhshdhd Ama onlarınki absürt olmayan parayi yiyemezler zaten. Uçkuruna sahip ol da yedirme parayi jsjsj bir kiz görünce hemen aç kurt gibi atlıyor ondan :D
22 Yorumla- 1 yıl
Ahahaha aynen :D
Cevap sahibi1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok haklısın hiç o açıdan düşünmek erkeklerin aklına gelmemişti 🤔🤔🤔
Hakan sabancı Hande Reçelden ayrılmış golddigger hatun sırası görmüştüm Üsküdarda meğer hakan sabancının yalısına ulaşıyormuş sıra 😂😅🤣🤣
Not: Siteden kimseyi hedef almıyorum. Tabi eğer o sıraya girmediyse 👍
11 Yorumla- 1 yıl
Tamam
1 yılKedi ulaşamadığı ciğere pis dermiş hesabı işte. Para avcısı kadın da matah bi şey değildir ama erkoların onları kötülemeye hakkı yok. Aksine aralarından birini seçip ona ulaşmak için zenginleşmek adına motivasyon oluşturabilirler kendilerine
210 Yorumla- 1 yıl
Yani para avcısı olmak da dediğin gibi pek matah bir şey değil elbette ama hani erko sen zaten çulsuzsun ne verebilirsin ki kadına shdja sevmeyi de beceremiyorsun zaten
- 1 yıl
Erkolar yok edilsin jcjdmd
- 1 yıl
Sen ne güzel karısın öyle yav
- 1 yıl
Güzelliğim on para etmez senin gibi güzel bakan olmayınca 💜🌸
- 1 yıl
Erkek olsam yürürdüm bu arada net 🤣
- 1 yıl
Ahahahaha kızlara da açığız 😂 Teşekkür ederim fıstık Allah bilir ne kadar güzel bakıyosun ki güzel görüyorsun 🌸
- 1 yıl
Tamam sus bu kadar güzel olma
- 1 yıl
Dur suratıma kezzap döküp geliyom 😂
- 1 yıl
Djfjdkdjfjd kari güzel yani
Neyse aşık olmadan gidiyorum - 1 yıl
Gitmeeeeeğ 😂🌸
1 yılaçıkçası bir erkek kadınla beraber olmak istiyorsa maddi-manevi olarak sağlayıcı ve koruyucu bir pozisyonda olmalı.
kadın zaten çoğunlukla kendisine, iç giyimine ve dış görünüşüne harcıyor parayı, bu şekilde hem dişil enerjisi, hem özgüveni ve hem de erkeğine sağladığı şehvet katlanarak artıyor.
bir erkek kadını kötülüyorsa, hele maddi yönden kötülüyorsa burada birşeyler ararım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKendimi hayıfladım bir an dilenci olunca. 🤣
Sonuçta cinsiyet gözükmeksizin para avcısı olan herkes kötülenir yani. 😃 Bazıları yok öyle böyle şeyler gibi şeyler demiş ama demin bir hemcinsim eşi çalışıyor diye eşinin soy adını alıp ev işleri yapıyormuş diye hemcinsime değemediğini bırakmayan karşıt cinste olmuş. Demek ki eleştiri bu yönlü tek taraflı olmuyor. O yüzden eleştiri yapmak iyidir önyargılı olmak değil. 🤔😃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
1 yılÖzellikle de bizim ülkemizde bayağı yaygın, kadın haklı olarak maddi durumu iyi bir erkekle evlenmek istiyor parası olmayanla birlikte olmak istemiyor, çocukta geliyor kıza laf atıyor. Çok rastladım böylesine. O çocuklar daha sonradan hiçbir şey yapamıyor gelene geçene anca laf atıyor zaten.
10 Yorumla Culsuz erkek parasz erkek sorumluluk almayı bilmeyen çalışmayan erkektr bana göre. Çalışmayan erkek evin gecimini bugün evlense nasıl sağlayacak. Hang akıllı kadın öyle birini seçer sorumluluk sıfır
23 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle, çalışmayı totosu yemiyor ‘kadınlara parayı seviyor’ diye çamur atıyor
- 1 yıl
Evet kesinlikle öyle..
- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
1 yılAbsürt. Bir kahve ödeyecek parası olmayan da adamım diye geziyor. Tipi boyu karakteri yok. İstiyor ki kadın onu çocuğu gibi beslesin büyütsün. Sende ne var diye sorarlar işte
11 Yorumla- 1 yıl
İşte, kahve ısmarlayacak parası yok kadın buna hayır buluşmayalım deyince de ‘kadın paragöz’ oluyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılPeki bi kadın kendi normal arkadaşlarıyla alelade bı yere gidip yiyip içiyor ama iş erkeğe geliyorsa lüks yerlerde yiyip içmeye gitmek istiyorsa bunun tanımı nedir?
15 Yorumla- 1 yıl
Para avcısı işte
- 1 yıl
O zaman erkeğin çulsuz olmasıyla alakalı bi durum değil
- 1 yıl
Hayır çulsuz erkeğe laf demek düşmüyor
- 1 yıl
Zengin olup söylerse problem yok yani bunu mu anlamaliyiz burdan
- 1 yıl
Gerçekten parasını yiyen bir kadın varsa yani dolayısıyla parası varsa, evet onlar söyleyebilir
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılNiye öyle diyorsun ki şimdi :D:D Paraylan pullan işim olmaz ya. Milyarder bir kadın çıksın gelsin sırf parası var diye yanaşmam :D Dolayısıyla sırf parası var diye yanaşanlardan da haz etmem :D
13 Yorumla- 1 yıl
Yine de parasız kimseler bu durumdan şikayet etmesin para avcısı kimseler zenginlerin parasını yiyor nede olsa djjd
- 1 yıl
Hahaha :D Yok yaaa kadınlarında öyle dediğine bakma. Bana da sorsam dünyalar güzeli bir kadın olsun böyle ilik gibi, beyaz tenli +1.80 :D Yani şunu demek istiyorum herkesin ağzında var ama reelde böylesi çok az. O yüzden takılmıyorum. Zaten kim kiminle takılmak istiyorsan takılsın. Herkeslerin hakkına kimseler karısamaz sakfnasfan
- 1 yıl
Orası zaten kesin. Herkesin ağzında ezbere bir şeyler var da, hayaller hayatlar gibi bir şey.
1 yılAsıl erkeği çulsuz diye kötülemek çok kötü o çulsuz erkek dediğin gün geli devran döner elbet bir yerlere gelir ama para avcısı kadınlar dönüp dolaşıp hödüğün tekine kalıyor sonra da boşanıyor.
12 Yorumla- 1 yıl
Yahu çalışsın, sorumluluk sahibi olsun. Biz mi dedik çulsuz diye
- 1 yıl
Zaten öyle olmalı ama hayat herkes için bir değil
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Her şey paraya bakıyor sanki, duygu beklememişse neden baksın. Ondan sonra ulaşamadığı için para avısı yok çulsuz. Çekememezlikten bunlar hep :D
14 Yorumla- 1 yıl
Hemcinslerin senden nefret edecek 🥺
- 1 yıl
Ooo woow :D tamam
1 yılAvcılık falan bunlar fantezi olarak kalmalı. Gerçeğe dökmek saçma. Paranın avı yoktur, paranın adı vardır djjj. Çalışan kazanan insan umursamaz. Evet absürt, tembel olduklari için olabilir 😄
13 Yorumla- 1 yıl
Hey yavrum hey
- 1 yıl
Herkes kendine baksın. Yedirmem Yıldız Argun'u kimseye 😂🤪 (yasak elma)
- 1 yıl
:D yedirme sakın
Erkekler çok garip. Bir kahve ısmarlayınca "bu kız paramı yedi" diyorlar mswezğse gel canım ben sana ısmarlayayım.
21 Yorumla- 1 yıl
Karşılığında bir şey alamadıysa, yazık :D
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılParasiz olmayan demiyelim de bir baltaya sap olamamis kendisine bile bakamayan erkekler kodonlor poro avcoso diyince vurasim geliyor agizlarina bir tane
11 Yorumla- 1 yıl
Helalsss
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılKendinde kusur bulmazlar ama maşallah kendisi dışında herkesin bir hatası vardır ve tüü kakadır😏
12 Yorumla- 1 yıl
Kadında her zaman hata ya
- 1 yıl
Kadınlar her daim öndeler ya çekemiyorlar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zenginim die arkadaşının bmw sini alıp kızı kullanıp eve gidince de fakir olduğunu yazan erkek mi suçlu kadın mı peki?
14 Yorumla- 1 yıl
Erkek suçlu
- 1 yıl
Neden
Gizli Üye(25-29)1 yılÇulsuz erkekler kendileri gibi çulsuz kadınları beğense aslında herkes mutlu bi yuva kurur kimse eşsiz kalmaz. Ayrıca çulsuz erkekler ellerinden gelse kendileri da paralı kadın bulma çabasındalar ama uzanamadığı ciğere mundar diyorlar işte.
11 Yorumla- 1 yıl
Elbette
Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. davul bile dengi dengine
çulsuzsa kötülerim ama hali vakti yerinde olup çulsuz ekrkekri kötüleyebilir yani13 Yorumla- 1 yıl
Yani çulsuzum çalışmayı totom yemiyor demiyor da kadına para avcısı damgası vuruyor
- 1 yıl
Katılıyorummm
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
u 1 yılGayet normal, bende para avcısı erkeğim zengin hanımefendiler ilgimi çekjiyo shfahsdh
21 Yorumla- 1 yıl
Yuhaaaa 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Erkeğin zengin ya da fakir olması , kadının para avcısı olup olmaması ile ilgili değil. Erkek zengin de olsa , fakirde olsa , parası için o erkekle birlikte olan kadına o değerde yaklaşmalı ve uzun bir ilişki düşünememeli.
21 Yorumla- 1 yıl
👏👏👏👏👏
1 yılKadınlarda para olsa para göz olur muydu burada culsuz olan kadınlar oluyor djdh
29 Yorumla- 1 yıl
Kadınlar paragöz değil ama erkeklerin çoğu çulsuz. Kadınlara sunacak bir şeyleri olmayınca ‘kadın paragöz’ oluyor nedense
- 1 yıl
Zengin erkeği kadın arıyor haberin yok galiba senin mantıklı konuşmaya davet ediyorum
- 1 yıl
Yoo, o bazı çulsuz erkeklerin kuruntusu
- 1 yıl
Tamam biz inandık sen inaninca söyle
- 1 yıl
Umurumda değil sizin neye inandığınız
- 1 yıl
Tamam benim de sen değilsin işte
- 1 yıl
👍
- 1 yıl
@w-n-r Aradığım tarihî yorum 👏🙏🙏🙏👏🙏🙏
E napsinlar o kadınlar onları sklemiyor çünkü dokunuyor tabi
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılKadın erkek hiç fark etmez, fakir de olsan kendini kullandırtmayacaksın abi :)
14 Yorumla- 1 yıl
Kullandırtmak derken?
- 1 yıl
Paranı yemek isteyen olursa kimseye yedirmeyeceksin diyorum şekil kardeşş nesini anlamadın :)
- 1 yıl
Fakirin parası mı var
- 1 yıl
Elde olanı dedik. Şimdi anladin? Başka sorun varsa yarıni beklemelisin. Sadece Premium üyelere cevap veriyorum :)
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hayır parası olmayan adamın herkes onun parası için peşinde gibi davranması çok komik jfkfk
13 Yorumla- 1 yıl
Olaya parmak basmışsın :D keşke şunu da dipnot olarak geçseydim dur güncele atayım
- 1 yıl
Amin beybi amin 😅
Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. absürt evet. şimdi erkek kendini zor geçindiriyosa kendine bakamıyorsa nasıl ev geçindirecek? eve yiyecek bir şeyler almalı bunun su dogalgaz faturası da var. çocuk olursa masrafları da oluyor. en azından orta bi geliri olmalı geçinmek icin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 1 yılZaten herkes eleştirir kendine gelince o soru. Küser ağlar sinirlenir küfür eder kaçar 😅
13 Yorumla- 1 yıl
Hangi soru
- 1 yıl
Gunceldeki sori
- 1 yıl
Hee doğrii
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılÇulsuz erkeğin kadınlarla birlikte olmaya hakkı yok mu yani 😂
16 Yorumla- 1 yıl
Hayır, çulsuz erkeğin ‘param için benimle birlikte’ demeye hakkı yok. ‘Paramı yedi’ demeye hakkı yok.
- 1 yıl
Parası yokki zaten nasıl diyecek onu bunu diyorsa yalancıdır zaten 😂
- 1 yıl
Eee diyenler var
- 1 yıl
Kadın akbilini falan istediyse o koymuştur belki 😂
- 1 yıl
dkfksk aile çay bahçesine değil de bir kafeye gitmek istemiştir, bak sen şu paragöz karıya
- 1 yıl
Adam haklıymış ya biz anlayamamışız😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet niye ne sebeple kötülüyor herkes çalışsın kazansın
15 Yorumla- 1 yıl
Heyt be dhdj
- 1 yıl
Kim o muzip 😅
- 1 yıl
☺️
Katılıyorum o para avcısı dediği kadınların gayet iyi durumda olmaları peki?😂
12 Yorumla- 1 yıl
O da ayrı bir ironi :D
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kadın para avcısı erkekte fakir kötülemesi absürt tabii
112 Yorumla- 1 yıl
O da var tabii
- 1 yıl
Hayır, çulsuz erkek bir kahve ısmarladı diye kadınlara para avcısı damgası vuramaz
- 1 yıl
Ben de
- 1 yıl
😒
- 1 yıl
Bakarım
- 1 yıl
Sana aman iyi
1 yılSen fakirsin fakir kal diyerek noktalamak istiyorum hahshdhf
12 Yorumla- 1 yıl
Ahaha nokta
- 1 yıl
Yess aşko hahdhah💅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBu para avcisi kadinlarin oldugu gercegini degistmez ki ama 😅
12 Yorumla- 1 yıl
Olabilir ama zenginin malı züğürtün dilini yormasın hshdja
- 1 yıl
Parayla imanin kimde oldugu belli olmazmis 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Her iki taraf için de çok garip değil mi bu durumm düşününce üzüldüm onlara şimdi😀😀
18 Yorumla- 1 yıl
Garip işte, yani zaten para avcısı ise o kadın ona bakmaz ki :D ne diye dert yanıyorsun. Zenginin parasını da yiyorsa yesin hani
- 1 yıl
Kankasının spor arabasıyla buluşmaya gelen tipler sjdjs
- 1 yıl
Kankasının olsa yine iyi borç harç alıp araç kiralayanlar çok benim bir dönem kendi araçlarımı kiraya verirdim rent a car açmıştım çocuk giyinmiş jilet gibi arabayı kiralıyor yakıt yok dışarda telefon ediyor birine arabayı kiraladım gelirken para ayarla yakıt alcak para kalmadı diye😅
- 1 yıl
Kiralık araçlarda yazıyor işte rent a car diye sjdfj
- 1 yıl
Öyle mi :D bu detayı bilmek güzel
1 yılKedi erişemediği ete "şunu uzatır mısın bro" dermiş 😀😀😀
13 Yorumla- 1 yıl
ahaha güzel 😅
- 1 yıl
Teşekkürler ☺️
- 1 yıl
Ayrıca bir kadının para avcısı olması genetik olarak m. ö 10binli yıllardan beri vardır. Kendini güvende hissetmek için günümüzde güçlü varlıklı erkekleri tercih ederler. M. ö zamanda da büyük mağarası olan kabile lideri erkekleri seçtikleri biliniyor. Erkeklerin de büyük meme büyük kalçalı kadın sevmesi de aynı yıllara dayanıyor. Sebebi ise büyük kalçalı kadın daha rahat ve çok çocuk doğurabilir, büyük meme ise doğan çocuğu iyi bol emzirebilir mantığı. Günümüzde seksapelite fantezi ölçüsü olarak adlandırılıyor. Aslında alakası yok
- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
1 yılOnda yok ya hep o sebepten.
Parası olsa o bahsettiği kadınlarla takılır çoğu14 Yorumla- 1 yıl
Doğru tespit 👌
- 1 yıl
Ortam biziz be sosyetik inat 😈
- 1 yıl
Ahaha sus be apaçi :D hemen havalara giriyor
- 1 yıl
Tamam kız geçti 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
1 yılKendi kendini çürüttün bu konuyla. Böyle yaparak hem kendini yalnız bırakırsın hem de kadınlardan nefret eden erkekler oluşturursun. Ki feministler olarak baya da kadın düşmanı erkekler oluşturdunuz. Feminizm nefret yayıyor. Nefret yaydıkça nefret daha da yayılıyor. O yüzden feministlik yapma
01 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka
1 yılKadınlar mı para avcısı değil bi git işine para avcısı olmasaydınız erkek zengin fakir diye bakmazdiniz beraber çalışır geçinirdiniz her şekilde para avcısı olduğunuz için Zengin koca bakiyonuz sadece fakirler hiç evlenmesin mi ne saçma bir şey onların gönülleri zengin her türlü size bakarlar
02 Yorumla- 1 yıl
Çulsuzlar çaaat shdjsjs
- 1 yıl
Ben çulsuz değilim ama çok şükür param var zenginim biraz
1 yılpara avcısı kadınlara bayılıyorum. ava giderken avlanıyorlar. birçoğunun tadına bakıp para avlattırmadan yol verdim.
tüm hünerlerini sergileyen öuhteşem tipler bunlar😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılEleştirmek basit. Sen ne yapıyorsun önemli olan bu. Kimseyi kötüleme ile etkisi altına alamazlar ama saygısızlık yapıyorsa sana tepkini koyarsın bu kadar basit.
10 Yorumla
1 yılKötüleyen erkek çulsuz da olabilir zengin de ama her şekilde de para avcısı kadınlar kötü bir şeydir, yani onursuz bir hayat diyebilirim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSatın alınabilen kadın sahip olmaya değmez. Sadece fiyatı olan insanlar birinin mal varlığına bakar.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadin vardır
Çirkin erkek yoktur fakir erkek vardır. Ben fak fakirim.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkeklerimde bir kahve ısmarlayıp benimle param icinmi birlikte demeleri afafsgvsgsaddafa
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen ya 🤦♀️😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılPara avcısı kadınlardan şikayetçi olan çulsuz, hiçbir işe yaramayan erkekler yaptıkların üstünü örtmeye çalışıyorlar.
10 Yorumla - Devamını Gör (58)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat