AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Öncekiler yemiştir
https://www.youtube.com/embed/HIKdkd760cYKim kimi kötülüyor, bilmiyorum fakat bildiğim şey, kadın erkek fark etmeksizin bu hayatta kalmak için insanların kendilerini her daim geliştirmeli. Para, sadece araçtır. Yaşamak ise amaçtır.
Bu devirde para çok önemli ama gidipte aşık olmadığım biriyle evlenmem kendi ayıpları herkesi aynı kefeye koyuyorlar
Kesinlikle al birini vur öbürüne sonuç aynı cinsiyet teferruat
Bunun tam tersini yaşadım, para avcısı olmak çok karaktersizce bir haraket.
Para avcısı kadını zengin erkeğin de fakir erkeğin de karalaması lazım zaten.
👏👏👏👏👏
daha komik olan şey paralı erkeklerle evlenmek isteyen kadınların erkeğe ekstradan hiç bir şey veremeyeceği
Ömürlerini veriyorlar be
zengin adamda yıllarını veriyor ne alaka garip bir düşüncen var
Ee tamam al gülüm ver gülüm olay
al gülüm ver gülüm olayı değil işte bu olay ömrü ve istenilen cinselliği herkes verir. paralı adam isteyen kadının paralı kadın olması lazım ayda 27 bin TL kazanan kadının ne işi var 100 bin TL kazanan erkekle. Davul dengi dengine yani.
Saçma
Tam olarak nesi saçma? Bu kadar maaş farkı olan birinin bilgi birikimi , sosyokültürel alanları ya da yaşam biçimi aynı mıdır? kadınların çoğu şu anda oturduğu yerden varlıklı olmanın kısaca boş yapmanın peşinde.
Para avcısı kadınlar zenginin parasını yiyebilir ancak çulsuz erkeklerin derdi sıkıntısı ne bu konuda? Soru bundan ibaret.
Bende tam olarak bundan bahsediyorum zaten varlıksız bir erkeğin bu konu hakkında kadınlara laf söylemesi komikse para avcısı kadınların bu duruma söylenmesi daha da komik oluyor.
Para avcısı kadınlar söylenmiyor ki
para avcısı kadınlar laf atan parasız erkeklere söyleniyor ki bugün sen bu soruyu soruyorsun
Hayır objektif bakabilen insanlar durumu değerlendiriyor, bir de öyle düşün
objektif olarak iki tarafta haksız zaten savunulacak bir durum yok ikisinde de
Var işte, savunuyoruz dhdjs
ben ne anlatıyorum 2 saattir ya :D
Ben de anlamadım 😁😁
özetle demek istediğim şu kariyeri için yeterli çabayı göstermemiş kadınların kısa yoldan parayı elde etmek için zengin koca bulmaya çalışmaları zaten zayıflığın bir göstergesi. Parasız erkek laf atıyorsa bu tip kadınlara o da onların acizliği ama şu tip kadınları savunma lütfen :D
Yok onları savunmuyorum
Param da var ama para avcısı kadın kötüdür. Bir gece kullanılır atılır. Bilemedim 2 gece.
Davullar dengi dengine birbirlerini eleştirmeleri iyi eşleşme
Para avcısı olan kadınlar da seri üzgün zaten.
Adamın parası yok bir de para mı kaptırsın ondan kötülüyor.
Herkesin eleştiri hakkı vardır diye düşünüyorum.
Her iki taraf da hidayet yolunda değil. Yaradanım cümlemize hidayet yoluna girmeyi ve o yolda kalmayı nasip etsin.
Parası olan zeki bir adam sence para avcısı kadınları yanında tutar mı
Tutuyorlar
para avcılarının parasıyla şov yapmayan tüm erkeklere çulsuz demeside var bide 🤷♀️
Yani onlara da sövebilirsiniz 😅
ama şöylede bişey var erkekler yok geçmişi temiz olsun yok yüzü şöyle boyu böyle olsun derler ama kadınlarda paralı erkek isteyince para avcısı olurlar ☺🤷♀️
Paralı erkek istemiyor kadınlar, en azından bir çoğunun derdi bu değil. Güçlü erkek istiyorlar.. çalışmayan ve kendisine bile faydası olmayan erkeğe ‘güçlü’ diyemeyiz.
kesinlikle katılıyorum güçlü erkek istiyorlar heleki şu zamanda kendi işini halledebilen nebiliyim bi musluk akıtınca ay ben anlamamki değil eline boru anahtarını alıp bakan işte dolap kapağı düşünce kenara koyup bekleyen değilde beceremesede deneyen gibi gibi erkekleri istiyorlar fakat bi erkeğin güçlü oldugunu nasıl anlarsın mesela henüz flört ederken
Duruşundan, olaylara bakış açısından, hayata bakış açısından ve geleceğe dair düşüncelerinden
peki lütfen samimi ol tüm bu özelliklerini beğendiğin ve okeylediğin biriyle tanıştın diyelim ki bu kişide olmasını istediğin fiziksel özellikler ne olurdu?
Neden merak ediyorsun? 😅
belki bilmem gerekir lazım olur 🤷♀️😅
Para avcısı kadınlara madalya takacak halimiz yok.
Para avcısı kadın her zaman soluğu yatakda alır. Hakkını da yataktan çıktıktan sonra alır. Burada anlayacağın şey yatağa kadar değerlisiniz :)
Az kilo al
@MekanınSahibiHande 85 kilo 😒
Akrep? ‘değerlisiniz’ derken
Hiç güzel durmuyor önce kilo al
Genel soruya genel bir cevap , ne oldu acıdı mı yoksa? Neden gerildin ki
@MekanınSahibiHande yeni bi döneme giriyorum zaten güncel formu atarım :)
acıdı mı derken? Genel yorum gibi gelmedi bana. Nerden geliyor bu kabalık?
Nereden geliyor bu alınganlık?
Niye her şeyin sonuna “DERKEN” kelimesi ekliyorsun? Her kelimenin anlamını tek tek yazmak mı gerekiyor 😃
Çünkü buna mecbur bırakıyorsun. ‘Burada anlayacağın şey yatağa kadar değerlisiniz ’ bu cümleyi olduğu gibi anladığım için alıngan olunmuyor mesela. Yazdıklarına dikkat ve özen göstermelisin Mehmet
Soruna verilecek en doğru ve net cevap ne yazık ki bu :)
Para avcısı kadın yatağa kadar ve yataktan çıkana kadar değerlidir :) istersen bunu daha da detaylandırabilirim
Hayııııır sen oraya değerlerliSİNİZ yazarsan bu yanlış anlaşılmaya müsait olur. Yazdıklarında belki haklısın ama ‘siz’ dersen olmaz.
Para avcısı değilsen üstüne alınma sende. Bu kadar basit. Sen para avcısı bir kadın değilsin ki.
Olmaz 🙅♀️ öyle yazamazsın ya. Şimdi senin görüşü gören bu da mı böyle diye düşünecek
Valla yazarım. Başkalarının da ne düşündüğünü gram umursamam ki sende umursamıyorsun. Başkaları ne diye düşünecek diye bir şeyler yazmaya kalksak sitenin kapanması gerekiyor
Tamam sus sus 😒
🤐 🤐
O çulsuz erkoların kendilerinden zengin olan erkeklerin yanında yalakalığı peki ksdnd
Aynen kesin tek biz para avcısıyız
O da doğru be :D
Kadın para avcısı olursa fotoğraftaki gibi olsun isterim sorun değil hersye karşılıklı
Onlar da dişi avcısı.
Aynen. Çok komikler😂
Al birini vur ötekine
Aynen 😌
Para avcısı kadınların çulsuz erkekleri kötülemesiyle aynı şey
Hayır değildir
Ne değildir
Pekı genel anlamda fakirlerin zenginler kadar sevılmedıgı bır dünyada yasamak
Çulsuz ve para avcısı demekte absürt o kişilikte olmakta
Hahah çok haklısın be
😁😁
Tamamda bu kadını o rolden çıkarmıyor ama
Denklik iyi bir şeydir her konuda
Çok doğru söylüyorsun
Konu buraya kadar geldiyse çok gerideyiz demektir
burada talepler önemli
Kadın avcısı olan parayıda gözden çıkarıyor
Ben kimseye mineteylemem
Oldukça absürt
Kadın düşmanı gibiler
Hayır değil her şey para değil..
erkek dedigin çalışmalı
Hepsi bir birinden komik cidden ya
O tip erkek varsa. erefsizdir
Aynen efendi düzgün kız ara bul
Para avcısı değilim paraya ihtiyacım var sadece
Culsuz kadinada adamada tahammülüm sfir
Evet herkes çalışıp bir şeyler yapabilir
Yani benim hayata hiç birşeyin yoktu şimdi herseyim var mutlumuyum mutluyum işte
Bize ne canım. Bizi ne ilgilendiriyor? Ne derlerse desinler ne düşünürlerse düşünsünler.
Evet vay çulsuzlar
Gereksiz bi tartişma ortami
Ezikler işte
Bu şekilde ki sifatlar çok kötü bence
Bence de
Saçma evet
Ayıp ediosun
Çok absürt.
Absürt evet
Ben fakirim valla 😂
hayır değil
İkisi de ucuz 📍