Erkekleri anlayabilme klavuzu?

Selam 37 yaşında biriyle görüşüyorum yaklaşık 1 aydır beraberiz. İlk buluşmamızda annesiyle tanıştırdı tabi benim bundan haberim yoktu. Kurban bayramında ablası ve ablasının kızıyla tanıştım. Erkek arkadaş takıntısı var ve bana karım olacaksan hiç bir erkek ile görüşmeyeceksin olanları da sileceksin diyor. Ben kendisini değer verdiğim bir arkadaşımla görüşeceğimi söyleyerek sınırımı çizdim fakat ondan sonra bana tepkisi değişti ve 2-3 gün neredeyse ağzıma etti. Soğuk davranmalar, imalı konuşmalar gibi.. beni ne olarak görüyor veya ne olmamızı istiyor tam olarak anlamış değilim. Ben ciddi bir ilişki ve evlilik yolunda ilerlemek istiyorum tabi ki hiç bir şeyin garantisi yok fakat düşüncem bu yönde kendisinin de aynı fikirde olduğunu düşünüyorum fakat hayat görüşlerimiz bu noktada biraz farklı. Ben arkadaşlarıma saygı duyulmasını ve arkadaşım ya da arkadaşlarımla onu tanıştırmak isterken o erkek arkadaşımla tanışmak istemiyor ve onu tamamiyle hayatımdan çıkarmamı istiyor. Kendisi yengeç burcu evet evet biraz kıskanç ve sahiplenici. Ama bana karım olmadığın için sana bu noktada pek karışmak istemiyorum diyor. Ve arkadaşım ile buluştuktan sonra biraz daha kendisini geri çekti güven problemleri var sanırım. Sizce durum nedir? Mükemmel yorumlarınızı beklemekteyim 😅

Erkekleri anlayabilme klavuzu?