bir erkek neden wp profilini ve Instagram profilini falan kaldırır ki? wp hakkımda kısmımda 06 yazıyor. gecen gün Instagram biosuna Ankara üniversitesi yazdı ertesi gün onu da geri sildi. hesabı gizli story paylasıyor mu bilmiyorum
AI Persona’ya Sor

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Abla erkekleri anlamaya çalışma. Sana şöyle söyleyeyim erkekler genelde düz düşünür. Biz fazla ayrıntılı düşündüğümüz için küçük şeylerden anlam çıkarabiliyoruz. Ama inan bana onlar çok düz düşünüyor. Yani büyük ihtimalle yaptığı şeylerin bir anlamı bile yok.
O erkek olarak söyleyim bazen erkekler yanlız kalmak ister..
ama bayadır böyle bir bucuk yıldır falan
Hayatında 2 3 şahıslar olabilir ondan dolayı da olabilir
Demekki Ankara üniversitesi nde okumuyor öyle bir yalan yazdı sildi sonra yalaninfan utanjp
ya da Ankara üniversitesi nde skimsonik bir bölüm okuyor bölümünü yazamadi sadece Ankara üniversitesi yazmak da garip olur diye sildi ama bence yine de yazılır bence okumuyor bu çocuk kişilik bozukluğu var yalancı bir çocuk
ya şöyle ki dershanesi kazandıkları üniversiteleri paylasmıstı kastamonu üni yazıyordu onun için. ama biosuna Ankara üniversitesi yazdı bende bi şaşırdım anlam veremedim. yalan olsa arkadasları dalga gecer diye utanır yazmazdı bence. ama biosunda kastamonu üni yazan kişilerle de takipleşiyor. nerde bilemedim kafam karıştı
Bak dediğim doğru Kastamonu unide okuyor Ankara unide okumuyor öyle bir hava olsun diye yazdı sildi hemen zaten dalga geçilmesin diye. Gerçekten okusa silmez
Okuduğu uniden utankyor muhtemelen hava atacak bişey arıyor bulamkyor o yüzden yalana başvurmak zorunda kalmış belkkde yeniden sınava girecek ve Ankara uniyi bu sefer kazanacigkndan emin
O yuzdendeyazmis olabilir
yani ama arkadasları birkaç saat içinde görürdü diye düşünmez mi ben olsam sallamam öyle bi şeyi
Demekki çok bı arkadaşı da yok
aşagılık kompleksi oldugu için yazmıstır yanii öyle mi. bir de wp hakkımda kısmına 06 yazmıs yani Instagram biosuna yazsa tamam da wpdekiler zaten tanıdıkları degil mi oraya yazması neden olabilir sence
Bilemem benim ki devarsayim tabi yazıp sormak en mantıklısı
Canı istemiştir çok anlam yükleme
Eski ev mev korkma derim
ne
Anlaşılmaz onlar
Neremiz anlaşılmaz seversin değer verirsin evlenirsin çocuk verirsin sevilirsin basit erkekler kadınlar kadar anlaşılmaz degiller
Tecrübe ile sabit
@Gececib4 erkekler zor knk biz cok kolay anlaşılıyoruz
olur mu canın erkek hayatında iki şeyin peşinde koşar biri kız biri para parayı bulan kızı alır bu kadar..
Erkekler çok kolay varlıklardır. Size karmaşık gelmesi normal çünkü siz karmaşık düşünüyorsunuz düz mantık bakın sadece
@Gececib4 sorumu yorumla o zaman nasıl bi basit mantık var bunda
Peşindeki tek kız sen değilsin al sana düz mantik
@Gececib4 üzdü
Gerçekler üzücüdür ama öyledir
Engellemiş olabilir