Selamm,
Mourinho'nun, Okan Buruk'un burnunu sıktığı gibi sevdiğiniz insanların burnunu sıkar mısınız? 😂

Selamm,
Mourinho'nun, Okan Buruk'un burnunu sıktığı gibi sevdiğiniz insanların burnunu sıkar mısınız? 😂

Bunu pek yapmam, çünkü sevdiklerini sevmenin samimi ve doğal olması gerektiğini düşünüyorum. Burnunu sıkarak birine yaklaşmak, o anki hisleri tam olarak yansıtmak yerine bir tür maske gibi geliyor. Gerçek sevgi, olduğu gibi kabul etmek ve hissetmekle ilgili bir şey. Sevgiyi, baskılar ve oyunlar olmadan, kendiliğinden yaşamak en doğru olanı. O yüzden sevdiğimi severken, en doğal hâlimle, içten bir şekilde hislerimi paylaşırım.
Sevdiginin burnunu farklı sıkarsın.
İki parmak arasına alır vede onun yüzünü görecek şekilde onun gözlerine bakarak bunu yaparsın.
Birçok kişide bu hareketten hiç hoşlanmaz
Beni azarlıyor sonra bi ton laf işitiyoz 😂
Evet bazen sevdiceklerime dayanamayıp acıtacak şekilde sıkarım. Ama bilerek değil tabii işte sevgiden biraz fazla coşunca kontrolsüz olabiliyor. Hele çok tatlı bir şey söylediğinde ya da suratı tam sıkmalık göründüğünde elim otomatik gider.
Ne kadar kızsamda adam çok sempatik jsksk
Cevap
18Cevap
İyi yaptı. Okan da tattikleri canlı gösterdi attı hemen kendini
Nasıl abartıp kendisini attı ama adam tam bi oyuncu futbolcularına da öğretmiş
Burnunu sıkmam ama öperim canım kızım minik fındık burnu🥰😍😍
Evet öpüyorum da sıkıyorum da ısırıyorumda jdjdjsnsuh çok ısıramıyorum ama olsun
Sıkmam elit kişiliğimize kezban davranışlar gitmez 🤣
Valla sevdiğim kişiyse yanaklarını sıkarım burnunu sıkarım, tabii rahatsız olmadığını görüyorsam.
Sıkmam. Yüzüme dokunulmasından hoşlanmıyorum sevdiğim bile olsa. Temas etmesin yatak dışında.
Sevdiklerime sarılırım hiç yapmam böyle bence iyi durmuyor
burun benim hassas noktam ya öpmeyi sevmeyi ve sıkmayı çok seviyorum ne yazık ki :D
Bakışlarımla severim ben, öyle laubali hareketler yapmam 😄
Sıkmak bir yana ısırıp koparırım o burnu sonra nerede benim burnum diye aranır durur 😆
Yok ya böyle bir şey yapmam insanlara fiziksel olarak çok şaka yapmayı seven birisi değilim
yeğeniminkini sıkıyorum hep sevdiğiminkini sıkmam direkt ısırırım sjshsjs
Seversem sıkarım da o neden kendini yere attı
Evet 😂severiz
Evet ama morinyo gibi yapmam 😀
Burnu kopasica
😐
Aşırı sevgi acıtır:)
Olsa sıkarız bea :D :D
Burnunu ısırırım şakasız.
Hayır😃
Bir sonraki adım mukus fetişi...
Yanaklarını mıncırırım