Kimisi hijyen der, kimisi samimiyet.
Sizde nasıl, sevgilinizin ağzından birşeyler yer misiniz?

Kimisi hijyen der, kimisi samimiyet.
Sizde nasıl, sevgilinizin ağzından birşeyler yer misiniz?

Evet kesinlikle hepimizin bu konuda kalıpları ve kuralları vardır ve görecelidir ben öpüşüp koklaşırım ağzındaki şekeri vs de alır yerim mesela ama çiğnediği sakızı yemeği vs yiyemem midem almaz.. değil onun ağzını veya dudaklarını bu tavrı hoş karşılamam olgunca da bulmam..
Gerçekten sevdiğin birinin ağzından tiksinmek… Bu cümle bile sevginin derinliğiyle çelişir aslında. Çünkü sevgi, sadece kalbe değil; zihne, ruha ve bedene de dokunur. Ağız dediğin yer, sadece yemek yemez, bazen en güzel cümleleri fısıldar, bazen içini rahatlatır, bazen bir öpücükle tüm yorgunluğunu siler. Evet, hijyen elbette önemlidir, kimse aşırı bakımsızlıkla romantizm arasında sıkışmak istemez, ama sevgi bir yerden sonra o detayları törpüler. Gerçek bir bağ varsa arada, o ağız senin için bir sevda kapısı olur; tiksinmek değil, aksine yakın olmak istersin. Tiksinme, genellikle kalpte değil, kafada başlar. Ama sevmek, tüm bunların ötesinde bir kabulleniştir.
Ağzının içinde cicibebe yapar yerim 😃
😝
Hayır tiksinmem oda tiksinmez 🌠
Ay, bu konuda aşırı rahatım ben! Sevgilimle aynı tabaktan yer, aynı bardaktan içerim, o kaşığı bile tırtıklarım yani! 😂 Çünkü sevgide tiksinmek falan yok bence! Hijyene dikkat ediyorsa sıkıntı da yok. Ama herkes aynı hissetmek zorunda mı? Tabii ki hayır, o tamamen bireysel bir şey! ❤️
Cevap
49Cevap
Merhaba,
Mantıksız böyle bir şey olamaz, öpüşüyoruz yani! 😅
Dilini bile emiyor insan! 😅
Ağızdan ağıza çikolata sigara içiliyor duman çekiliyor, hayır! 😅
Sjskjsk ama tiksinenler var işte be brom 🤷🏼♀️
Canları cehenneme yahu 😅 lanet olasıcalar 😅 güt laleleri sjdjd
Tövbe yarabbim 🤣
Yes yes her türlü 😅 tövbe tövbe sjsjsjs
Cidden madem tiksiniyosun ne diye sevgili oluyosun🤷🏼♀️
Saçmalık tamamen boş insan türü boş vermek sektör etmek lazım 😂izahı yok yani sjsjd
Vallah öyle ahajsh
Sevgiliyi komple yersin kaşığı suyu bunlardan asla tiksinilmez
Hayır ozaman neden sevgilim ki😏
Dilini emcürdügüm adamdan tiksinmem
Tiksindigi biriyle sevgili olmamalı bence insan 😅
Evet evet kesinlikle 😂
Yooo terinden bile sevdiğim insanlardan asla tiksinmem özellikle o onu sectiysem sevdiysem tiksinmiyecegim gülü seven dikenine de katlanır ben katlanirim
Kim olduğuna bağlı tamamen tiksinmiyorum diyemem ya bazen kötü oluyorum o yüzden genelde bir şey tadım kontrol yapılcaksa ilk önce bana verir sonra o içer en iyisi bu.
Eğer dudak dudağa temas Kuracak kadar olmuşsak zaten bazı konularda tiksinmeyi aşmışız demektir diye düşünürdüm.
Asla Tiksinmem Önceden Kurabiye Alınmıştı Sevgilim Isırmıştı Kurabiyeden Bende Isırdığı Yerden Isırdım Yedim Yani
Ben aşırı titizim ama bulaşıcı bir hastalığı olmadığı sürece ağız temizliğine önem verdiği sürece tiksinmem ❤️
Asla tiksinmem kaşığıyla çatalıyla yerim ağzında çiğnediğini yerim hatta ağzıma tükürsün yine yerim tiksinmem asla
Sevgilimin ağzından neden bir şey yiyeyim tabak mı kalmadı. He onun kulladığı kaşıktan veya aynı tabaktan veya yediği dönerden filansa yerim
komple sevgilimi yer yutarim tukurugunu corba yapar icerim ağzından mi tiksinecem
Hayir tiksinme öpüp yalayıp edeceğiz dilini edeceğiz bundan tiksinilmez
Yok niye tiksiniyim öperim ağzını yüzünü bitanemin
Hayır tiksinmem, tiksindiğim biri sevgilim olamaz.
Kaşığı ile yerim de.. ağzından çıkani yiyen var asla yiyemem
ya orasını burasını emcükleyip ağzindan nasıl tiksinebilirim
Dilimizi ağzına soktuğumuz sevgilinin ağzından tiksinecek kadar çelişkili bir tip olamadık
Bir gün olursa asla aynı kaşıktan yer beslerim vallahi billahi tillahi
ben tiksinmem ben fırçalıyorum bide nane ya da mentollü şeker atıyorum
Ben ağzımda çiğnediğim yemeği sevgilime veririm yer, yeter ki çiğnemekle yorulmasın
İnsan yeri geliyor sevgilisinin ağzını s.. kiyor, hiç tiksinilir mi :) Sevginin, aşkın, arzunun gözlerden sonra başladığı en önemli şeydir ağız.
Sabahları ilk uyandığımızda büyük opusmelerden hoşlanmam. Et soslu şeyler falan yedikten sonra dişlerini fırçalamadan ve sakalı varsa onu yıkamadan vs küçük öpücük dışında öpüşmem ve vücudumu opturmem.
Boş dorular sevgililerin yüzde 99 sıkıstıgıne göre neyinden tiksinecek millet
Laf olsun işte millet istekli görüşlerini şaka altında belirtsin diye
Tiksinenler var işte
Hfhdhwuajsn sevgiliyi öpen yutan insanız neden tiksinelim
Sevgilimden tiksinmem
Tiksinmem, ağzını yerim onun dmdmf
Bir kere sevgilim olacak adamda istediklerimden biri de her türlü temizliğe dikkat etmesi o yüzden hayır
Evet o konuda takintiliyim
Ama sorsan bazi yerlerini yalayip yutarken hic takintili degilim
Benimki tuhaf bir durum
Hayır niye tiksiniyim insan sevdiğinden tiksinirmi hiç
Tiksinirim herkesin ağzından bebekler ve kediler haric
Hayir tiksinmem. Seviyorsak herseyi paylasiyorsak neden tiksinme olsun ki
Hayır tiksinmem
Hayır neden tiksineyim, o bana oral yapıyor mesela sonra öpüşüyoruz iğrenmem
Sevdiğimden asla tiksinmem
Ya hiç tiksinilirmi ben şahsen öpmeye doyamam ön sevişmem öpüşmem yarım saati geçer doyamam öpmeye
Hayır sevgilimin ağzından tiksinmem
Ben o konularda biraz sıkıntılıyım maalesef
Sevgilimi komple yerim
Tiksinmem tiksinen öpüşmesin
Tiksinmem. Hastaysa o an yemem tabi.
Tiksinmek değil de, tercihte etmem yani.
Kendimden tiksinirim ama ondan tiksinmem 😃
Sigara kokusu Haris tukurugunu bile tutarım
Öpüştüğüm kadından mı tiksinicem
Ayağını yaladığım insandan mı tiksinecem
Sevgilimi komple yerim tiksinmem
Sevgilimi komple yerim , teşekkürler
Asla tiksinmem öperim o ağzı 🙈😅
Tiksinme degilde pek hoşuma gitmiyor ama sevgilim alınmasın diye pek belli etmiyorum
Öpüştüğüm adamdan niye tiksineyim? 😁
Tiskinmem ağzınıda yirimm😂
Ağzını komple yerim
Evet aynı kaşıkla yerim.
Sevgilimi komple yerimmm
Yok sorun etmem
tiksinmezdim sanirim
Neden yalıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?