Gizli Üye(36-45)1 yılSenin için önemli olan asıl şey ne?
- Adamın doktor olması mı?
- Boşanmış olması mı?
- Karşılıklı değer verip, iyi anlaştığımız, mutlu olduğumuz bir evlilik mi?
Açıkçası kurduğun cümleden
"Ben bekar bir kadınım, potansiyel eş adaylarından hiç evlenmemiş olan var ama maddi imkanı standart. Bir de boşanmış bir doktor var ve durumu gayet iyi. Hiç evlenmemiş biriyle standart bir yaşam sürmektense bu doktorla gayet rahat bir hayata sahip olabilirim" düşüncesi algılıyorum.
Hayat senin, karar senin. Önceliğin nedir? Karşındaki insanı yeterince tanıyor? Neden boşanmış (ki suçlama için demiyorum boşanmak normal ama sebebi nedir) öğrendin mi?02 Yorumla
Soran1 yılkarsılıklı aldatma var buda bıraz huysuz meslegı geregı cok yoruluyor cerrah
Cevap sahibi1 yılAldatma var, yine olabilir. Cerrahların zaten büyük bir kısmı yüksek egolu. Dolayısıyla huysuz :)
Ama sen zaten tamamsın. Şartlar cazip ve sende hayatına bakmak istiyorsun.
Saygı duyuyorum.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı.
1 yılYani ikinci hanımlar hep değerli oluyor gözlemim ama karakteri nasıl nasıl biri aldatır üzer mi, narsist mi ya da egolu ki hekimlerin çoğu egolu olur ailemde de çokça var bunu sen analiz et iyice biz burdan ancak bilmeden kişiliğini boşa akıl vermiş oluruz😉
03 Yorumla
Soran1 yıldoktorlar cokmu calısır peki
- 1 yıl
Çoğunlukla evet nöbetleri vs olur uzmanlığına göre ameliyat vs
Soran1 yılcerrah hep ameliyatta
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk durumlarında geçmiş dosyalarını fazla karıştırmak bazen işleri gereksiz karmaşıklaştırabilir, biliyor musun? 😂 Ama ciddi konuşalım, senin hislerin ve onunla kurduğun bağ bu evliliğin en büyük temeli olur. Geçmişi ne olursa olsun, önemli olan şu andaki uyumunuz ve birbirinize olan güveniniz.
Doktor olması da farklı bir motivasyon olabilir, sonuçta kariyerini sağlam kurmuş biri gibi duruyor. Ama unutmamalısın ki esas konu, kalbin o kişiyle huzurlu mu? ❤️ Eğer birbirinizi seviyor ve sayıyorsanız, neden yürümesin? 😊 Senin bu durumdaki hislerin nedir, kalbini ne söylüyor?10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Böyle bir şey yok!
Kalıpların yargıların canı cehenneme! 😅
Evliliğin yürümesi bu şekilde anlaşılmaz!
Sihirli küremiz de yok!10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılYürü niye yürümesin ki karşı tarafı sevince böyle şeylerin bir önemi olduğunu düşünmüyorum ben.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
1 yılKafa ve yürek uyuşması varsa yürür
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u 1 yılyürüyebilir tabi ki de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır. Gecmisleri olan insanlarla evlenirseniz gevmislerindeki ruh hallerini sorunlarınıda kabul ediyorum dereiniz hiç evlenmemiş insanlar sadece geleceklerini düşünürler ve o gelecekte başlarına gelen sorunları paylaşırlar ama siz birde gevmisis olan insanalrla evlenmeye kalkarsaniz gevmisi ve geleceğinde yükünü kabul edersiniz. Toy iken. Bosaos insanlarin ruh halleri psikolojileri evlenmemis insanların durumlarından sıra dağlar kadar farklıdır. Ananizi aglatabilirler. Kötülemek değil amacım bu insanlarin hayat anlayışları farklilasir. Tüm duyguları hemen hemen taşmış insanlardir çoğunlukla. . Evlenmiş ve ayrılmış insanalar çok normaldir ancak tecrübesiz olan insanların başına sorun olabilirler. Psikolojik olarak. . Bu yüzden dengi denginizle evlenin. Boşanmış insan ancak bosanmis bir insandan anlar.
63 Yorumla- 1 yıl
Çok haklısın arkadaşım. Güzel özetlemişin tebrik ederim 🙌
- 1 yıl
Neden yazmıyorsun
Mesleğinden ziyade niye boşandığını çok önemli. Eşini dövüyor muydu , ahlaksız mıydı , aile kavramına aykırı mı yaşıyordu bunları bilmek çok önemli. Artısıu olabilir hayat deneyimi sayesinde sizi her an çok mutlu edebilir. Yanındaki kişinin kıymetini bilir ve sevgisini saygısını herşeyini verir😉
20 Yorumla
1 yılçocuk varsa o zaman zorlanabilirsin çünkü eski eş ile sürekli yüz yüze gelmek zorunda kalırsın fakat çocuk yoksa hiç evlenmemiş gibi bir şey. bu arada eski eşinden neden boşanmış? o da çok önemli. eski eşini aldatmış falansa yol ver gitsin. sana da aynısını yapar. bazı şeyler hiç değişmez. şiddet varsa yine aynı şekilde.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılÇocuk yoksa eğer ortada boşanmış bir adam veya boşanmış bir kadın evliliği yürütebilmek ve evliliğin dinamiklerini kavrayabilmek açısından tecrübeli olmasından kaynaklı tercih edilebilir ancak çocuk bağlantısı varsa bekar bir kadın veya erkekle boşanmış bir kadın veya erkek birlikteliğini klinik olarak önermiyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBoşanmış olmak bir insanı kötü kılmaz aksine o insan ikinci kez evleniyorsa yeniden denemek istiyordur. Bu iyi bir şey olabilir. Sadece daha önceki ilişkisinden neden ayrıldığı konusu ciddi bir şey değilse üstünde durulmaya gerek yok.) Çocuk olsa, bazıları o sorumlu almak istemeyebilir ama çocuk yoksa bahane Herhangi bir sıkıntı yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl"Mesleği iyi..." Meslek iyi olunca boşanıp boşanmaması pek önemli değil bu soruyu soran hatun için. Bekar olsaydı daha iyi olurdu ama mesleğinden dolayı boşanmış olmasını kabul edebiliyorum, çünkü ben para için evlenecek bir kadınım imajı soruda verilmiş.
110 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAdama değil mesleğe aşık bir kadınsın.
Soran1 yılne alaka paraya baksam gıder ıs adamıyla evlenırım doktor dedıgın memur
- 1 yıl
Aynen öyle dayicim
- 1 yıl
Bu çok normal bir insanı taktir ederseniz yaotigi osten meslekten dolayı hayran kalırsınız kadınları bu konuda yaftalamayi bu çok normal sizde kadın neyi yapsa sux görüyorsunuz. Sizlerde devamlı kadınlardan para istiyorsunuz. O ne alacak.
- 1 yıl
Bunun için kendini suçlama bir kadın olarak bir insanın yaptığı işe hayaran kalıp onunla olmak istemen normal bu absürt bir şey değil. Saygı duymana sebeb olur. Para konusunda parada lazım istemen çok normal ancak bosnamis insan olması lehine.
Soran1 yıl@Papatyaadası bende hıc evlenmedım ona bakarsa hem bosanmıs adam alcam hem ıssız olacak halı yok tabıkı maddı drumu ıyı olacak
Cevap sahibi1 yılBenim Fikrim aynı... Siz bilirsiniz.
Cevap sahibi1 yılO zaman züğürt adama da aşık olmayın. Neden mesleği söylemek zorunda hissediyorsunuz?
Cevap sahibi1 yıl*aşık olun.
Cevap sahibi1 yılAyrıca bütün meslekler saygındır. Hangi iş olursa olsun. Birisi kalkıp da partnerinin mesleğini söylüyorsa ben o kişinin karşıdaki insana hissettiğini söylediği aşka pek itibar etmem.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılNeden boşanmış geçmiş cinsel ilişkileri hayattan beklentisi yaş farkı kültür farkı bunları gözet sırf Dr diye kabul etme çünkü niceleri var icerilerinde psikolojik olarak çürümüş insancıklar var
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
1 yılNeden boşanmış ki o önemli. Ayrıca doktor hiç güven veren bir meslek grubu değil. Az biraz toplumda prestijli olan meslekler daha çok aldatıyor. Bu bilgi de şurada dursun
20 Yorumla
1 yılTeyzem evlenmişti ve sanırım mutluydular. Yürümedi... Eniştem vefat etti teyzem 2 kızıyla birlikte kaldı dedemlerde kalıyorlar. Araya ölüm girmediği sürece yürür neden yürümesin ki?
02 Yorumla
Soran1 yılonunda benımdde cocugumuz yok
- 1 yıl
Zaten o çocuklar teyzemle eniştemin çocuğu. Yoksa eniştemin veya teyzemin çocuğu yoktu önceden
Boşanmış olması tek başına bir "kırmızı bayrak" değildir. Neden boşanmış? Boşanma süreci nasıldı? O ilişkiden neler öğrenmiş? Bitmiş mi, yoksa hâlâ bir şeyler sürüyor mu?
Bu soruların cevabı çok şeyi belirler.00 Yorumlaseni eski eşiyle kiyaslamazsa. sende eski eşinde bu durum nasıldı şu durum nasıldı diye sormazsan kafanda kıyaslama yapmazsan yürür. ama kıyaslama olursa olmaz. Bende şu an boşanma aşamasındayim ve ilerde evlenmek istiyorum bana yeni eşimle eski eşimi kıyaslamam ya da bu böyleydi demem.
00 YorumlaYürür mü yürümez mi bilemeyiz ancak kadın için zor olur ya yaşayıp görecek ya hiç bulasmayacak sırf doktor diye bu işe kalkisilmaz
04 Yorumla
Soran1 yılcok calısıyor hıc bana zamaan ayıramıyor sımdıden cerrah ve hep ameliyatta
Soran1 yılnasıl arastıram
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılçocukları varsa benden uzakkk. Diğer türlü aşıksam neden olmasın. Milyon tane sevgili yapsa sorun olmaz, ama resmiyete dökünce sorunsa bence hiç evlenmesin bu zihniyetteki insan.
00 Yorumla iliski sadece iki kisiyi kapsiyorsa yurur ama bu iliskinin icine aile de karisir ve iliski iki kisilik degil de daha fazladan olusuyorsa iki tarafa da zarar verir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
1 yılBu tamamen senin kararın arkadaşım. Kendi kararını kendin ver. Düşün acaba ben bu kişi ile aynı evin içinde anlaşabilir miyim, karakteri bana uygun mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDavul bile dengi dengine derler. O kadar dogruki. Boşanmış bir insanım. Hiç evlenmemiş bir insanla evlenebilirim sanıyordum. Ama öyle olmuyormuş. Karşına çıksa bile olmuyor yani. Aklına gelmeyen engeller vs vs.
029 Yorumla
Soran1 yılneden olmadı sizin
Cevap sahibi1 yılAileler istemedi. Evlilik geçirmediği için daha toydu yasida genç olmadığı halde. Bunun gibi seyler
Soran1 yılhımm ama cocuk yoksa sorun pek olmaz bence
Cevap sahibi1 yılVardı. Yani sorun büyüktü. Olmadı.
- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun peki ve çocuğun var mı?
Cevap sahibi1 yıl@Drk06 sanırım değer verilmedim ve önemsemedim. Yoksa tabiki çözümü vardı.
Cevap sahibi1 yıl@Drk06 o kadar değer verseydi cesaret ederdi diye düşünüyorum. Ailesini uzmektense beni uzmeyi tercih etti.
- 1 yıl
Ya ona da kolay değil ama toplumsal algılar vs.
Çocuğun var mı peki?
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde evet var. Ama en başta herşeyi biliyordu. Bilerek başladıysa sonunu getirmeliydi. Ki en başta ben olabilecekleri söylemiştim. Yok soylede böylede falan filan. Sonrası hayatın gerçekleri.
- 1 yıl
Anlıyorum. Seni onun anlaması zor. Ama benim gibi hayatın içinde yoğurulmuş insanı toplumu tanımış insanlar anlar seni. Keza sende öyle artık. Neler gördün değil mi. Aslında yazarken ilk yorumu bunu gözettim cevaplarsın konuşuruz diye de. O zaman yanıt vermedin. Çok isterim konuşmayı.
- 1 yıl
İşte susuyorsun yine bunu duyduğunda 😞
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde ben banami soru sahibinemi yazdiginizi anlamadığım için yazmadım. Ama söylese bişe var. Bu olayda bana haddim bildirildiği için artık aşk sevgi anlamında bir beklentim ya da arayisim yok. Boşanmış bir kadın olduğum için ikinci sınıf insan muamelesi gördüm. Basit erkek arayan bir kadınmisim gibi davranildi. Zaten hayatta boşanmış olmanın yeteri kadar cezasını çekiyordum. Selam verdiğim insanlarla bile adımın çıktığı bir hayat yaşıyorum. Beni görünce salyalarini akitan evli erkekler var. Evliliği sırf bunun için istemiştim. Yoksa evlilik meraklısı değildim. Ama olmadı. Dulsun haddini bil iyi bişe olsaydın evliliğini bitirmezdin dendi. Ne desem boş
- 1 yıl
Seni aşırı iyi anlıyorum. Yeminle söylüyorum bunun için değil sorup konuşacağım şeyler var. Ve böyle düşünmeyeceğine söz veriyorum. Buna sonuna kadar dikkat edeceğime. Gerçekten. Tek ricam yorum da zor oluyor kendini anlatmak. Beni asla ve bir merhabayı esirgeme olur mu? Bekliyorum…
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde maalesef. Gizli olmazsam duygu ve düşüncelerimi rahat ifade edemem. Ayrıca bir erkekle mesajlasacak ruh halinde hiç değilim. Teşekkürler
- 1 yıl
Ne diyeceğimi hiç bilmiyorsun ki. Ben seni anlıyorum ama sen beni anlamadın. Bak sadece şunu söyleyim. Kulak vermeden bana ve söyleyeceklerime dair hüküm verme. Rica ediyorum. Lütfen.
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde yani az çok tahmin edebiliyorum
- 1 yıl
Bak söz veriyorum seni üzecek bir şey olmayacak. Bu kadar söyleyim. Ama sen bilirsin. Özellikle de yanlış anlaşıldığı için kalbinin ve duygularının param parça olduğuna olan sen benim bu rica mı da önyargına kurban etme derim.
- 1 yıl
Peki öyle olsun 😞😞
- 1 yıl
Cidden üzüldüm
- 1 yıl
Sadece burada bile nasıl bir baskı olduğunu açıkça görüyoruz zaten.
Evet çok zor bir durum fakat bence bir yandan sevinmelisin. Bugün seni yeteri kadar savunmayan bir adam evlenmiş olsaydın bile sana destek olup kapı gibi sırtını yaslayacak biri değilmiş. Evet evli bekar farketmeksizin salyası akan bir grup var. Ama emin ol bu grup zaten senin evli olup olmamanı önemseyen bir grup değil. - 1 yıl
@Drk06 bak güzel dostum bunun baskı ile alakası yok. Ben çok istedim konuşmayı. Yaşadığım şeylerde arkadaşa benzer durumlar vardı çünkü. Benzer git gellerim oldu. Sıkıntılarım oldu. Ama işte geçmişte yaşadığı durumlardan dolayı beni ee yanlış anlıyor. Ben ne dersem deyim yani. Sende yangına körükle gelme. Ben söz verdim zaten onu incitecek bir şey demeyeceğime dair de neyse. Zaten ben ne deyim beni ol duymuyor. Duymak istediği gibi duyuyor.
Cevap sahibi1 yıl@Drk06 evet evlilik olsaydı da yarı yolda birakilacakmisim.
- 1 yıl
Yok saydığın için teşekkür ederim (!)
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde sen erkeksin ben kadın. Yaşadığımız şeyler benzeyemez. Örneğin beni herkese yakıştırmalarindan bunaldigim için hiç bı topluluğa toplantıya vs katılmıyorum. Odamdan çıkmıyorum. Senin böyle bişe yaşamana imkan var mı. Yok.
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde anlamak istediğiniz gibi anladığınız için ben teşekkür ederim
- 1 yıl
Ya tamam da ne alaka? Her şey aynı mı dedim ki ben? Bu kadar sığ bir kıyaslama olur mu? İşte en baştan dedim ya yorumdan bir şey çıkmaz lütfen burada bu şekilde olmasın anlayamayız birbirimizi konuşalım diye. Keşke demeseydim.
Cevap sahibi1 yıl@Zamanın_izinde ayy keşke
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
1 yılBoşanmış birinin evliliği dikiş tutmaz. Çok defa şahit oldum, bu kişilerin yuvası ayakta kalmıyor.
08 Yorumla
Soran1 yılhıc evlenmemıs bırıyle evlenseler bilemi neden yürümüyor sence
- 1 yıl
Yürümez canm cunki sen birde mesleği doktor olan bir adamla evlenmek istiyorsun. Ben şahsen doktorların ilişkilerine hiç güvenmem o ayrı bir durum ancak konu sen ve onun evlenme durumu ise uygun olma senin lehine olur bu durum. Bunun sebebi daha çok eşit olmayisimiz duygu açısından boşanmış insNlarij sorunlari olur. Psikolojileri dağılır ilişki icerisinde bu sebebpleri bilir ve senin bu hatalara dusmemen için seni yönlendirme çabasında olur ilsikim onun duyguları baskın olacagi için konrol altında tutmaya çalışacaktır. Özgür bir psikolji degilidir bosnamis insanlarin buyuzden çoğu kendi denklerinde birileri ile evlenseler yine basaramazlar. Konrol etme çabasından. . bence bulaşma bosanmislara . sen kendi denginle evlen ki gecmislerle değil gelecekle ilgilen.
- 1 yıl
Boşanmış kişilerde aileye sadakat azalıyor. Aldatma değil, hayatlarında olan kişinin bir süre sonra diğeri gibi gideceği düşüncesi hep kalıcı oluyor
- 1 yıl
@Minaaal Herkes kendi tecrübelerini paylaşıyor, ben bildiğimi sizde bildiğinizi paylaşırsınız. Keşke olumlu bir örneğe denk gelebilseydim
- 1 yıl
Hiç evlenmemiş biriyle yürüyor ama bu durumda hiç evlenmemiş olan kişinin sürekli ferahlatı şart
- 1 yıl
@Minaaal amin duamız bu. İnsan neye çok denk gelirse her şey öyle gibi görüyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 yılYürüyüp yürümeyeceğini medeni durum belirliyor yani? Kişiliği karakteri uyumu anlaşması falan değil? İyi kafa.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çocuk var mı? Bu önemli bir durum. Yaş farkı ne kadar? Birde boşanma sebebi nedir?
01 Yorumla
Soran1 yılcock yok yas farkımız benden 3 yaş büyük bosanma esı aldatmıs eskı esıde doktor bırazda bu huysuz kavgacı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılTabi olabilir neden olmasin. Ama evlilik mi teklif etti? Aileler biliyormu? Yataga atmak icin bos bos mu oyle diyor yksa
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılÇocuğu var mi varsa asla yürüyeceğini sanmıyorum bide yaşlarınız ne yakınsa ve +30 ise yürüyebilir ama bence tercihin yinede tercihin olmamalo
00 Yorumla
1 yılBu şekilde işçi çocuklu biriyle evlenen bile var sizinki hayli hayli yürür
02 Yorumla
Soran1 yılpara bakımından demedim
- 1 yıl
Ben de para bakımından demedim. Meslek belirtmişsin ben de meslek belirttim.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSanırım mantık evliliği peşindesin inan bana mutlu olamazsın
012 Yorumla
Soran1 yılneden ki
- 1 yıl
Çünkü iyi bir mesleği var diyorsun hani durumu iyi olması seni geçici olarak mutlu eder ama öyle aman aman bir mutluluk olmaz çok iyi biri olsaydı ilkinden ayrılmazdı diye düşünüyorum
Soran1 yılpara hersey degıl dımı
- 1 yıl
Kesinlikle her şey değil mutluluk olmadı mı isterse dünya senin olsun hiçbir şeyin anlamı olmuyor senin için
Soran1 yılevet cok calıısyor bana hıc zaman ayıramıyor Şu an bıle hep amelıyatta
- 1 yıl
Çalışma hayatları genelde aşırı yoğun olur onların iş saatleri normal bir çalışanın 2.03 katına kadar çıkabiliyor sorun çalışması değil sorun daha çok mutlu olabilecekmişsin
Soran1 yıldıyorlarkı cevrem yalnız cocuk buyutmeyı göze al cunku cok calısıyorlar birde cerrah
- 1 yıl
Muhtemelen 20 24 saat çalıştıkları oluyor eve gelince de dinlenmek ister evde her şeye sahip olursun ama o mutluluğu yakalamak zor olur
Soran1 yılbende öyle dusunuyorum parm olcak ama hep yalnız kalıcam
- 1 yıl
Yalnızlıktan ziyade önemli olan kişi kişiyi gerçekten seviyor musun bunu sorgula çalışmış çalışmamış önemli değil
Soran1 yıl
seviyorum ama baana sımdıden hıc zaman ayıramıyor hep amelıyatta- 1 yıl
Her başarılı erkeğin iş hayatı yoğun olur sen de ilgi göstersin yanında olsun aradığında ulaşmak istiyorsun ama hepsini bir arada bulmak zor
Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Denk değilsiniz bence uzaklaş mesleği iyi diye olmak zorunda değilsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynı şeyler kadın ve erkek için de geçerli!
Adatması yoksa ! Ahlaklı ise ! Neden olmasın10 Yorumla
1 yılEvlenmiş boşanmış çocuklu..
Evlendim mutluyum çocukluyum çok şükür...
Bence bi bekarla evlenirsin hayatı sana zehir eder böyle biriyle evlenirsin mutlu mesut yaşarsın..
Hayat belli omuyo
20 Yorumla
1 yılNeden boşandığına bak muhakkak bir arıza var
00 Yorumla
1 yılNeden boşandığına bi de çocuğu olup olmamasına göre değişir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılönemli olan mesleği falan değil sana nasıl davrandığı
00 Yorumla
1 yılEğer kafa yapınız, dünya görüşünüz uyuşuyorsa neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılHiç evlenmedim ama dediğiniz şey evlenmeden belli olmaz
00 Yorumla
1 yılYürür önemli olan ne olduğu değil sana nasıl geldiği
00 Yorumla
1 yılNiye yürümesin ki bazı kalıpların yıkılması gerekiyor:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOnceki eşine sor neden ayrılmış. Belki aldatmıştır. Belki dovmustur. Belki hakaret etmiştir. Hiç belli olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılbunlar varsa nasıl evleneyim
1 yılEvlenip boşanınca bir şey değişmiyor ki. Hala insan yani. Bisey olmaz, seviyorsan git konuş 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYürüyor benim kadınla en başta biz sevgiliyken bir atıştık ama bir daha olmadı yani allahtan başka ülkede yaşıyor çünkü sülük gibi biri
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılYürür ama evlenmemis erkek bulsun ya denk olsun fakat imkansiz değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDoktorsa yürür, doktor karısı olmak ne karizma ama ya, adam biraz yakışıklıysa o da tuzu biberi olur yeme de yanında yat olur kaçırma elinden
03 Yorumla- 1 yıl
Senin gönlün olmuş 😄
Cevap sahibi1 yılAynen bir doktor bulsam bir dediğini iki etmem, doktor gibi bir nimet tepilir mi, parası bile önemli değil namı yeter namı
- 1 yıl
Sen ne iş yapıyorsun?
Yanlış anlama ya durumun iyi ya da fiziğin başka türlü doktor garip adama bakmaz yanlış anlama dediğimi kardeşim bunlar mı var kriter sende ya da kafa dengi misin
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok zor, düşük ihtimal. Her konuda denklik iyidir
04 Yorumla- 1 yıl
Sev evlimisin
Cevap sahibi1 yıl@tuncay2742 değilim
- 1 yıl
Hmm peki
- 1 yıl
Hiç evlilik yaptın mı
1 yılBaşlarda yürür ama adam geçmişiyle seni kiyaslarsa ortalık karışır
20 Yorumla
1 yılParası için evleneceğine evlenme daha iyidir
01 Yorumla
Soran1 yılne alakası var
1 yılİlerde en ufak tartışmada yüzğne vurursun. İlişye girerken o başka şeyler hayal eder ki o etmese bile senin aklına gelir. Zor yürümesi
00 Yorumla
1 yılBende boşandım, ilk evliliği olacak birine çok sıcak bakmıyorum ama anlaşmak iki kişinin arasında. Meslekler değil. İnsanlar evlenir
00 Yorumla
1 yılboşanma nedeni neymiş. ona göre yürür. şiddet mi varmış veya başka bir sey mi? güvenilir bir kaynaktan öğren ya da direkt davaya bak
00 Yorumla
1 yılYürümez yürümüş olsa eşinden ayrılmaz birde doktor allah bir eşi neyini yakaladida bosaniyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 516 cevap paylaştı.
1 yılEvliliği iki kişi başlatır ve diğer kişi bozar anlasa biliyosan devam et
00 Yorumla
1 yılArada çocuk ve kötü bir boşanma sebebi yoksa olabilir
00 Yorumla
1 yılYürü niye yürümesin birinin evlenip boşanması kötü bir şey değil ki
00 Yorumla
1 yılYürümez senide diğer kadın gibi kulanip birakir kanka😁
07 Yorumla- 1 yıl
Sence öyle midir..
Acaba aradaki anlasmalik nedir o önemli. - 1 yıl
orada misin bişey soylicektim size
- 1 yıl
Neresi garip ya
1 yılYürür, çocuğu yoksa ve karısına ödeme yapmak zorunda degilse
00 YorumlaSendeki heves heyecan onda olmaz boş ver kendin gibi birini bul
00 YorumlaValla adamın kafasına bağlı 200 yaş büyük değilse adam senden olur bence
00 YorumlaErkek ve ailesi ileride bunu sorun yapmayacaksa yürür tabii ki
00 Yorumla
1 yılYürür nedn yürümesin ortalıkta evlenip bosananlarn çoğu bekar ikiside yürüyor mu görüyoruz
00 Yorumla
1 yılDr olmasa evlenmezdin
13 Yorumla
Soran1 yılne alaka sevıyorum
- 1 yıl
Her yorumda o da doktor ama yazmışsın bunu belirtmen bile meslegi için olduğunu belli ediyor
Soran1 yılben doktor degılım denk degılız anlamında dedım
- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne