AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Canımın istediğiyle seks
Ohaaa çok dürüst doğal ve içten bir cevap yani itiraf gibi oldu çok dobrasin 😅😅
En zor en bomba soruyu soruyorum o zaman evli misin eğer değilsen evliyken ister mıydın bunu yani kaçamak yapmayı 😅
Adam öldürmek
Kimi
Canımı sıkan herkesi
Omay gattt hiç acıman yok o zaman 😅😅
Yok valla hakediyolar
Burcun ne koç mu aslan mı bu ne yürek bu ne cesaret 😅😅
Balık
Balık mi 🙄🙄🙄🙄
Evet sen masum falan mı saniyosn😂
Geçen gün kuzenlerim dövdurtme planı yaptım babam bırakmadı
Niyee ki manyak mısın niye kuzenini dovdurtuyon
Hakediyolar canımı sıktılar
Senin gözünün önünde kuzenlerini dovseler zevk alır miydin peki hoşuna gider miydi
Balıklar hani duygusal olurdu kibar merhametli olurdu 🤣🤣🤣
Evet hoşuma giderdi
Evet öyleyiz ama tersim pistir annem bunun yüzünden benimle dışarıya pek çıkmayi tercih etmiyor
Valla oyleymis sana hata yapmaya gelmezmiş kinin çok kötüymüş 😅😅 kuzenlerin kız mı erkek mi dövdürtmek istediğin kuzenlerin?
Kız
Neeee ben erkek zanettim kızı niye dövdürtmeye çalışiyon yazık beee naptilar ki iftira falan mı🙄
Ahahaaahahahahahha 30dan büyükler ne kızı hakketiler benim ve ailemin namusuna laf atacak cesareti nerden buluyorlar yemin ediyorum mahvederim önce toplu tecavüz ettir sonra dayak attirirdm
Ohaaaaa senden vallahi de billahi de korkmaya başladım hadi dayak attirmayi anladım okey ama toplu tecavuüz nedirrr😅😅😅 (bu arada bu şu anlamına gelmiyor onların yaptığıni asla ama asla tasvip etmiyorum büyük saygısızlık yapmışlar namusa dil atarak ailene) ama sende çok acimasiz şekilde onlara toplu tecavüuz ettiririm diyorsun😬
Napayim babamın onlar yüzünden kaç defa kalbi sıkıştı ben zor tutum bırak gitme dedim annemi o kdr ağlattılar bana laf attılar söz saydılar daha bilmediğin tonlarca şey bunların suyu çok ısınmış harbiden bak
Ohaa bu denli yani anneni aglattilar babanın kalbi sıkışmış vay be ailenizin huzurunu bozmuslar demek o zaman o kuzenlerin harbi kasinmış gerçi onlara toplu tecavüz ettirsen canlarına minnet zevk bile alırlar yani en iyisi dovdurtmek bencede
O yüzden diyorum ya büyük bi ders vericem olduğumuz memlekette adlarını cikaricam
Evliler mi peki
Hayır hicbiri değil
Anaları dahil
Bence Birak Allah'ın dan bulurlar analarinin bir suçu yoktur suç kizlarda
Ele başı odur zaten hakaretlerin büyüğü onda
Bu nasl bir şeye denk gelmişsiniz nasıl bir musallat bu 😬🙄 bence en iyisi karşına al onları sakince güzel bir dille konuş uyar tatlı dilin açmadığı kapı yok bu arada konudan bağımsız bir şey sorcam sen model misin
Hayır değilim
Model gibi çıkmışsın sanki model katalog çekimlerinde gibisin bir izlenim gördüm Pp de senin
Ahahaha öyleyiz diye model değilim teşekkür ederimm
Rica ederimm de len varya sana bir şey itiraf etcem hani varya hapise girmeyeceğimi bilsem türk ceza kanununa anayasaya göre bu suç teşkil etmese sırf senin için içinin yağları erişin diye anası dahil o kuzenlerine tecaavuz ederdim sende sanki o an ordan geçiyormuş gibi yapardın yalandan onları beni elinden kurtarıyomus gibi yapardın o an izledikçe içten içe hoşuna giderdi 😅😅😅
😀😀sende az değilmişsin işte cezalar var bide aile bireyleri üşüşür vay efendim böyle böyle yaptiniz
Yok kız sen yalandan sanki onları beni elinden kurtariyormus gibi yapardın (öyle süs verirdin) ben erkeğim ya bana kuvvetin yetmezdi kurtarmaya çalışırken onları bende güzel bir onları oracıkta... Hatta kapıyı kitler kapının anahtarını klozete atar sifonu çekerdim ahhahaha
Senarist misin be adam ahahha
Kendim yazdım kendim oynadım şu an ahhahahaha
her şey senin. İçin ahahhah
😀😀alemsin
Tam isim bitmiş pantolonumu üstümu başımı giymiş isim bitmiş odadan cikiyorum sen benim yanıma gelip dur gitme nereye gidiyorsun devam etsene devam etmicen mi falan diyormussun hahsjsjsjjdjd
Normalde tabiki tasvip etmiyorum bunun hiçbir meşru gerekçesi olamaz yanlış anlama öyle bir insan değilim 🙄
Özür dilerim abarttım
Kaptırma kendini o kdr 😀
Kanka aslında tek fark sanal değilde reel prno izlicen töbeeeeee 🤣🤣🤣🤣
Konusuda grup 🤣🤣🤣🤣
Sus manyaj
Tamam kankaa 😅😅😅😅
Kız hem senin yanında benimkisi daha masum kalır sen toplu tecaavüz demiştin 🤣🤣🤣
Senin kelliğini uçurmak
Niyeğğğ
P öl diye
Ama bu çok acımasızca :( farklı bir yöntem tercih edemiyor muyum
Yok bazı yöntem yok tek yöntem bu
Bu kelle sana emanet senindir 😅 senin olsun galiba fazla bile yaşadım
Evet
:(( son sözlerimi soyliyim mi o zaman
seks alkol
Hiç alkol almadın mi
Hayır
Diğeri yani seeks hiç yapmadin mi
Hayırrrrr o yüzden istiyorum
Kimle sevgilinle yani flörtünle mi yoksa beğendiğin fiziksel olarak çok çekici oldukça yakışıklı fiziksel olarak seni kendine çeken erkeklerle mi
İsterdin?
Kendıne çeken
Ooooooo vay bee duyguya hislere gerek yok her beğendigim fiziksel olarak aurasi olan yakışıklı çocukla yaramazlık yapardım diyorsun yani samimi dobra bı itiraf 😅😅😅
Ee günah yoksa zevk var
Vay bee farklı farklı erkekler hepsi çok aşırı yakışıklı hepsi taş gibi filinta gibi 😅😅 çok mu zevk alırdin peki
Fanteziyi sen kuruyorsun helal
Ahahhahaha yok be o anı bir kurguladim sadece kafamda yalan yok 😅😅
Bir soru daha sorcamda çok çekiniyorum
Gizlisin gizliyim soruyorum ya da battı balık yan gider bu erkeklerin arasında Afrikalı simsiyah kapkara zenci bir erkekte olur muydu