AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
İnt*har ederdim hiç düşünmeden çok yoruldum.
Niye
Agresif turevli bir kanserle uğraşıyorum bir senedir, sosyal hayatım hiç yok, mesleğimi yapamiyorum, çektiğim acının hatti hesabı yok
Benim is arkadaşım da kanser
Eee ne yapıyor peki
Ama hep mutlu güler yüzlü çok sıcakkanlı hayat dolu bence bu tamamen hayata nasıl baktığına alakali
Yok bende öyleyim, dışarda görsen beni hiç böyle biri değilim ama artık güçlü olmaktan felan çok yoruldum, kendimi de yormuyorum üstelik ailemde çok yoruluyor bu süreçte
Yani davulun sesi uzaktan hoş gelir ben kanser olsam galiba depresyona girerdim
Her zaman üzüntülü olurdum o kesin
Ama şunu duydum mutlu olup kanseri atlatanlar varmış
Yüce rabbim yaradan insana kaldıramayacağı yükü vermezmis
Bak haklısın az önce bende senin için ayniyorumu yaptım bilmiyorsun diye kendi içimden sen soyledin
Doğru vermez ama insan çok zorlanıyor
İşte yaşayan bilir ateş düştüğü yeri yakarmis
Annemin doktoru anneme hep her gün güneş yeniden doğuyor her karanlık gecenin bir sabahı vardır derdi
Tabiki de öyle, arkadaşını getir mesela benim karşıma o anlar beni, onunda öyle dışarıdan mutlu olduğuna bakma birde onu tek başına kaldiginda gör.
Tabiki öyle yaşadığımız sürece hala bir umut vardır.
İçi yaniyodur di mi kan ağlıyodur içini bilemezsin
Tabiki öyle benim hiçbir arkadaşım da beni bilmez.
Ama şeyi merak ettim bu soruyu sorduğunda göre sen neyi yapardın günah olmasaydı
Galiba banka soyardim çünkü dislerime implant yapılması gerekiyor çok pahalı
Dişlerin için çok para istiyorlar
Umarım helal yoldan kazanırsın o parayı
şu an kazanıyorum zaten isim var para biriktiriyorum ama dişlerim çok ağrıyor 😭😭😭 hep ilaç içiyorum
Hmm anladım geçmiş olsun
Evlenmeden birkaç tane çocuk yapardım
Bebeğim olmasını çok istiyorum ailem evlenmeme izin vermiyor
Kimden farklı birilerinden mi
Birini öldürmek isterdim
Kimi
Babamı
Aaaaa niye delirme 🥹 baabalar sevilmez mi
Her baba aynı değil ki hayatım mahvoldu onunn yüzünden
Neden mahvolsun hiçbir baba çocuğunun kötülüğünü dusunmez
Nerden biliyosun kardeşim benim babamı baba demeye bile dilim varmıyor serfszin teki
Noldu yaa nasik olabilir baba yani bu sonuçta bir baba çocuğunun kötülüğünü en fazla ne kadar nasıl düşünebilir bence abartiyorsun
Haha düşüncesi bile imkansız gibi geliyor di mi ama gerçek bu. Çocukluktan beri acı vermediği tek bir gün bile Yok her gün giderek kötüleşiyor bir an önce ya evlenip ya da ölüp bundan kurtulmak istiyorum
Ölüm intihar kelimesini duymak istemiyorum nolur evlilik konusuna gelince de babanda bulamadığın sevgiyi elin erkeğinde mi bulcan
Babanla bu konuyu konuşmayı denedin mi peki karşına alıp
Beni bu çukurdan babam kurtaramaz çukurun ta kendisi o zaten. Babamla şu ana kadar hiç sohbet etmedim eve gel yemek ye sunu getir haricinde.
İçini içinde neler yaşadığını bilemezsin senin tuyune zarar gelsin ağlar çok ağlar içi içini yer bazı babalar sevgisini direkt göstermezler gösteremezler
Bu onun elinde olan bir şey sevgisi içten olsaydı annemi 30 yıl boyunca aldatıp bizi dövüp evi terkedip abimi. Bıçaklamaya çalışıp sürekli kavga çıkararak annemi ezilükleyen onu cahilliğinden vurup baska kadınların yatagına girmezdi maasının bir kuruşunu bile bize vermiyor Allah belasını versin o adamın. Annesi yüzünden oldu hep bu geberdi gitti o darısı bunun basına
intihar
Niye
Dış görünüşün her şeye yakın olduğu şu dünyada çirkin bir bedende yaşam sürmekten sıkıldım, insanların mutluluğunu seyretmekten, bunların hiçbir zaman bana nasip olmayacağını bilerek izlemekten.
Sana neden mutluluk nasip olmuyor evet dış görünüş önemli ne yazikki ama Allah'ın verdiği bedene nasıl isyan edebilirz ki
İnsanın elinde değil
Bende çirkinim hemde çok ama kendimle barışıgim çünkü insanı insan yapan dış görünüşü değil sen kendini bildikten sonra diğer insanların dediği fantezi beyhude yani kendini geliştirmeye bak
Hayatını bı şeylere ada hedeflerin olsun ben öyle kendimi teselli ediyorum en azindan
Farazi olacaktı o klavye fantezi diye düzeltmiş 🤦🏻
Teşekkür ederim
Bizim toplumumuzda inan itimat et su dış görünüş olayı çok fazla ama ne yazikki özellikle kızlar çok bakıyor dış görünüşe karşı cinste erkekler çok aşırı nadir keşke bu durum böyle olmasa hiç bakilmasa :/
Evet ne yazık ki böyle kalp önemli diyen insan bile yine dış görünüşten etkileniyor zor bir durum gerçekten
Kimse dış görünüşunu beğenmediği birinin içini merak etmiyor ama siz yine biz erkeklerden daha şanslısınız bir kadını 1000 erkek ister biri alır seninde alıcıların var yazan vardir sana sonuçta kızsın denemesi bedava bir tane sosyal medya aç mesaj kutuna çökerler
Ya onlar abazalar, düzgün erkeklerin çoğu dış görünüşe güzelliğe falan bakıyor çok detaylı bakmasa da. Kız olması yeterli kısmı abaza için geçerli sadece.
Ne alaka niye genelliyorsun ki şimdi böyle neden o size yazan erkekler çirkin olunca abaza yakışık olunca ciddi ilişki isteyen erkek oluyor
Mi
Ben önüne gelene yazanlara çirkin demedim ki veya abaza olarak gördüğüm erkeklere, yakışıklı biri de gayet abaza olabilir bu işin dış görünüşü yok zaten hatta onların çoğu gizli abazalar oluyo genelde jdjdj. Ben sadece karşıma çıkacak insanın düzgün biri olmasını istediğimi kastettim