Kişilik & Karakter Günah olmasaydı yapacağınız ilk şey nolurdu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim zina olurdu Güncellemeler+1 yıl Ve suç olmasaydı mesela hırsızlık vs ya da dolandırıcılık ya da marketten bişi çalmak Günah olmasaydı yapacağınız ilk şey nolurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kuyuyataşşatandeli Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Zina ya da kendimi öldürmek olurdu zor bir seçim haha önce zina yapar sonra öldürürüm önce zevkim haha 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. hiçbir şey. Ahlaki bulmadığın bir şeyi yapmazsın, günah olması kimseyi alıkoymaz, koymuyor da zaten. Çalan çalana ülkede 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yapacağım şeylere Sevap/Günah karar vermiyor. 0 0 Yorumla
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Çok fazla adam öldürürdüm. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Beni zina yapabilecegim biri bile yok aq 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Askom bulursun ama dikkatli ol güvendiğin biri olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu cirkinlikle zor be Yorumla Soran +1 yıl Kız niye kendine karşı acimasizsin kesin gayette güzelsin hee Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Banka soygunu. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İkinci planım ajakkaakakka Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 777 cevap paylaştı. İlk seçenek 0 0 Yorumla
Gizemliprensex Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Her kızı sever 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zina mi yapardın? Evet bende yapardım sksksk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Zina ya da kendimi öldürmek olurdu zor bir seçim haha önce zina yapar sonra öldürürüm önce zevkim haha
hiçbir şey. Ahlaki bulmadığın bir şeyi yapmazsın, günah olması kimseyi alıkoymaz, koymuyor da zaten. Çalan çalana ülkede
Yapacağım şeylere Sevap/Günah karar vermiyor.
Çok fazla adam öldürürdüm.
Zina ve faiz. Özellikle faiz mk off anasını s kerdim paranın
önemli değil ki istediğimi yaparım
Beni zina yapabilecegim biri bile yok aq
Askom bulursun ama dikkatli ol güvendiğin biri olsun
Bu cirkinlikle zor be
Kız niye kendine karşı acimasizsin kesin gayette güzelsin hee
Zina artık günahsa da yapacağım banane
yani muhtemelen benim de...
Banka soygunu.
İkinci planım ajakkaakakka
Günde 3 kiz ile ilişkiye girerdim.