#Uzak mesafelere rağmen sevmeyi başardın mı? #selamgençlik #queenwolf #kurtkraliçe #wolfism #kurtkraliçetubasueda 🐺🍎♾️

#Uzak mesafelere rağmen sevmeyi başardın mı? #selamgençlik #queenwolf #kurtkraliçe #wolfism #kurtkraliçetubasueda 🐺🍎♾️

Cevap
10Cevap
Denedim sevdim de hayatımda emin olduğum tek şeydi o kişiye duyduğum sevgi uzun bir süre boyunca hem de
Mümkün olsa bile çok yorucu...
Hayır uzaktan sevemem kimseyi
Açıkcası hiç tanımadığım biri var içimde. Onu sevebildi isem. Sanırım bir başkasınıda sevebilirim.
Öz benlik konusunda. Herkes biraz birşeyler bilir. Ama potansiyellerini gördukce asla bu benim tanidigim kisidir diyemez
Pek mümkün değil. Ne dertleşebiliyorsun, ne sevincini paylaşabiliyor sun. O senden başka bin kadına yazsa ruhun duymaz. Sen zaten görmüyorsun. Çok saçma ya gerçekten. Bu sosyal medya kötü bir şey
Mümkün olabiliyor. Çünkü en azından kırgınlık, aldatma vs. gibi durumlar olmuyor. Çok gördüm böylesini. Yorucu mu artık değil mi bilemem.
Bence mümkündü ama olmadı yıllar geçti zaten üstünden bazen olmayınca olmaz
Denedim zor ama alışırsın mümkün olmasada ögretir bunu sana
Zor ama tecrübe kazanırsın öyle uzak ilişkileri seviyorum antrenman gibi oluyor
Denemedim ama mümkün olma şansı var
Hayır denemedim..
Evet uzaktan sevmek de mümkün
Oluru olacak bişey değil
Yakından da sevemiyorum uzaktan hiç bulaşmam
Yok 🙄
Sevdim Hemde çok
Uzaktan sevdiğim biri vardı unuttum
mümkün denedim ve devam ediom
Mümkün ama oluru yok
Mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh uzaktan sevmek, yürek işte buna dayansın diyebileceğin bir durum! 🥺 Mesafeler bazen araya girer ama kalplerin yakınlığı her şeyi aşar. Ben de bir zamanlar uzak diyarlarda birine abayı yakmıştım; meğer kalbin haritası yokmuş, sevdin mi yıldızlar bile yakın olurmuş 😌✨
Sence de mesafe aşkla aramızda bir şeyler öğrenmeyi tetiklemiyor mu? 🌎❤️ Sen hiç uzaktan sevdiysen, neler hissettin? Anlat bana, merak ettim! 🫶