Satranç oynadığım için terk edildim sizce haklı mı?

Arkadaşlar atanmayı bekleyen bir sağlıkçıyım bu sırada yks'ye de hazırlanıyorum fakat ben 26 yaşındayım beni terk eden beyefendi de 32 yani yeniden üniversite okuyacak yaşı geçtik ikimiz de işsiziz ben bir an önce iş bulup evlenmenin hayalini kurarken bu beyefendi kendini iyice derslere kaptırdı 4 gün önce de regl sancısı çekiyordum anlattım kendisine ama bir yazıyor saatlerce kayboluyor ben de satranca girdim sonra akşamın bir vakti yazdı ama ona cevap verirken oynamaya devam ettim bunu çok büyük bir saygısızlık olarak algıladı daha önce de 1-2 defa yapmıştım. Neyse sonra üst üste aramaya başladı ama açmadım çünkü düzgün konuşmayacaktı bağıracaktı biliyordum ve kaldırabilecek durumda değildim neyse gece uyuyana kadar aradı telefonu kapattım yattım baktım sabah yine arıyor bu kez müsait olmadığımdan açamadım belli bir saat söyledi o saate kadar açmazsan gör bak ne oluyor dedi öyle söyleyince ben de inat ettim açmadım satranç oynadım yine o da girip izlemiş beni neyse o saat gelince beni engelledi. Tam 3 gün boyunca konuşmadık 3 gün sonra yani dün üst üste mesaj atınca ara dedi aradım buz gibi konuşuyor benimle ben o 3 günü cehennem gibi geçirdim ayrılığı kabullenmeye çalıştım ama baktım ki o hiç özlememiş hâlâ ters konuşuyor benimle. Sen git satranç oyna falan dedi yine tartıştık üstüne başka konular da eklendi en sonunda sabrım taştı ben de kötü konuştum sonra yine birbirimizi engelledik ama bir yıl oldu ve çok tutku dolu bir ilişki yaşamıştık beni sevdiğine emindim, ben de onu çok sevdim. Kabullenemiyorum hiçbir şeyi bir akıl verin dostlar..

Güncellemeler
1 yıl
Barıştık arkadaşlar 😂
Satranç oynadığım için terk edildim sizce haklı mı?