Eximden vazgeçtim sizce kim haklı?

Yaklaşık 2 aydır ayrıyız ayrılık sebebimiz ise yakın kardeşim dediğim bir kız arkadaşımla gorusmemi istemedi bende gorusmeyecegimi söyledim zaten reel gorusmuyorduk çok ara sıra. Bi kaç defa uyardı beni bu konuda sevmiyorum o kızı diyerek en sonunda bende arkadaşıma görüşmeyelim diye mesaj at bana bende okeyleyeyim yoksa bu konu uzayacak dedim ve vedalaşma sohbetini ss alıp sevgilime attım bu kurgu diyip benden ayrıldı 2 aydır Bi çok şey yaptım gururumu ayaklar altına aldım onu geri kazanmak için çok şey yaptım hatta arkadaşımla cidden görüşmeyi bıraktım yasını çektim ne yalan olsun onu çok sevmiştim. 2 ay sonunda İstanbul'a geldi şehir dışında yaşıyor kendisi yanında dayısı vardı onu görmek istediğimi söyledim çok zor ikna ettim ama yanında dayısı vardı nasıl konusucaktik yabancı gibi olucaktik yarım saat yalnız görüşsek Bi kahve içsek dedim haftaya gelicem tekrar görüşürüz haftaya dedi ve en sonki mesajima cevap vermedi o çok değişmiş bu kısa sürede trans gibi estetikler yaptırmış yuzune tanıyamadım son fotoğrafını gördüğümde ve bana sen hak etmiyorsun beni görmeyi dedi köpeğe bile böyle davranmaz Bi insan ben artık ondan vazgeçtim çok çabaladım onun için defalarca onun şehrine gitmek istedim o beni istemedi sizce vazgecmelimiyim beni çok yıprattı?
Eximden vazgeçtim sizce kim haklı?