Arkadaşım beni kıskanıyor?

Merhabalar. Hemen konuya gireyim. Üçlü arkadaş grubu olarak arkadaşımız sevgilisi ile bulusması için 6'lı buluşma gerçekleştirdik. Arkadaşımın sevgilisinin getirdiği çocuklardan birisi beni beğendi ve o gün bizimde ilk date buluşmamız gerçekleşti gibi bir şey oldu. Diğer kız arkadaşımızın da normalde sevgilisi var fakat onu sevmiyor sadece canı sıkıldığı için onunla konuşuyor ve Benim konuştuğum çocuğu beğenmiş. Konuştuğum çocuk o gün bi grubun şarkısını açmıştı ertesi gün onu Instagram st'sine ekledi o grubun bi şarkısı değil direk açtığı şarkıyı. Tabi ben bozuntuya vermedim ama anladım, bana enişteye istek atsam sorun olur mu falan diye de sordu izin verince de böyle yaptı. Açık konuşmak gerekirse ben çocuğu pek beğenmedim hâl ve hareketleri bana biraz aşırı gelmişti ama arkadaşımın böyle yapmasından hiç hoşlanmadım ve bunu ilk yapışı değil. Sonra ben konuşmayı kestim çocuk beni instadan çıkarınca arkadaşı da çıkarmış. Ve arkadaşım bana "Abi seni çıkarıyor beni niye çıkarıyor belki biz olurduk" dedi. Bana da surekli çocuğu beğenmediğim için, kanka çok yakışıklı şöyle iyi çocuk böyle iyi çocuk deyip duruyordu. Tek olay bu da değil ilk kez tanıştığımız birisi ortamda bana daha iyi davranmıştı yani daha arkadaş canlısı sonra da gidip arkadaşıma çıkma teklifi etmişti (arkadaşımdan çekinmiş o yüzden bana yakın davranmış onları ayarlayayım diye). Arkadaşımda bana "senden hoşlandı zannettim çok korktum" demişti. Karşıda ki kişilere karşı bir şey hissetmedigim için arkadaşımın bu verdiği tepkileri yok saydım ama beni içten içe kıskanmasından bunaldım. Yani ne yapacağımı da bilmiyorum. Ben o mutlu olsun diye sevdiğim çocuktan vazgeçerim ama o onu değil beni beğeniyorlar diye beni kıskanıyor.

Arkadaşım beni kıskanıyor?