Arkadaşım beni kıskanıyor mu?

İlkokul arkadaşımla 1 buçuk yıldır yeniden görüşüyoruz orta sıklıkta. Ama son 3 buluşmada bir kaç hareteki dikkatimi çekti. Şimdi şöyle ki ben giyim, kozmetik gibi alışverişlerimi online yapıyorum indirim yakaladığım sürece tabii. avm ve mağaza pek gezmem. Onunla da genelde bu tarz yerlere gitmeyiz ama denk geldik 3 defa. Ilkinde planlı olarak aynı lokasyonda diye yanıma fazla para aldım takıcıya da gireriz diye ve gercekten takı alisverisi yapmam lazimdi birine de takı sözüm vardı kesin girmem lazım yani. Neyse girdik baktim aldim oda bakti takilara ama biraz suratı asıldı o bir şey almadı diye. Sonrada gratise girdik gercekten ihtiyacim olan bir kac sey aldim onlinede pahaliydi ve siparis vermem icin yanina bisey eklemem gerekiyordu bende hazir cikmisken aldim. 2. ci de yine gratise girdik ben sadece yine ihtiyacim olani alirim belki diye girdim o bayagi alisveris yapti hic dikkat etmem ne almis ne etmis hatta yanimdan ayrildi aliaverise kitlendi ben sevindim onun adina hatta yuzu guluyor diye mutlu oldum. 3. cüde benim ilk defa fazla alisveris yaptigim ana denk geldi 3 kisilik alisveris yaptim cokta degil aslinda annem ben kardesim icin yani. Daha sepete 3 ürün koydum bir suratı düştü yanimdan gitmek istedi ben cikicam falan. Bir yandan sepetime bakiyor sanki mucevher almisim gibi noldu dedim kendimi iyi hissetmiyorum dedi. Iyi misin diyip yardim etmeye calistim yok ya modum dustu ben disari cikiyorum dedi. Sıkıldın mı dedim yok ya falan degisik tavirlar peki dedim alacagimi aldim ciktik biraz soguk davrandi sebebini sordum öyle iste dedi. O olaydan sonra 3 kez daha buluştuk gezmeye ciktik bir takici gorduk girdik sadece bakmak icin almayacaktim ona bile yine surat yaptı. Bazen cikalim diye yaziyorum ya da ariyorum cevap vermiyor bir kac saat sonra yeni uyandim gibi bahaneler sunuyor. Bu arada calismiyor yeni uyandim dedigi saat ögleden sonra 3 4 veya 5. Ben calisiyorum ve o cagirdiginda bulusamiyoruz ozamanda triplenip bi turlu bulusamdk gelmiyorsun diye laf sokuyor.
Arkadaşım beni kıskanıyor mu?