Arkadaşım beni kıskanıyor?

En iyi arkadaşım sevgilimle ilişkimi kıskanıyor fesat düşünmek istemiyorum ama artık başka bişey düşünemiyorum.
Kendisi sevgilisinden sürekli bişey ister ama almaz, çocuk buna bir tane gül alsa her yere fotoğrafını koyar, benim sevgilim bana sürekli hediyeler alıyor diye bana "kan emicisin, utanmıyor musun o senin kocan mı" falan diyor
Kendisi kaç kez aldatıldı gözüyle gördü, her seferinde çocuğun saçma sapan komik yalanlarına kendini inandırdı, benim sevgilimin hiç öyle bir hareketi olmadı şimdiye kadar ama hep o seni aldatıyodur, erkekler böyle işte yapılabilecek bişey yok, alışmak zorundasın" vs diyor.
Kendisinin hiç uzun süreli ilişkisi olmadı , hep tek gecelik oldu sadece şimdiki bikaç aydır devam ediyor o da zorla. Ama sürekli birilerinin kendisine çok aşık olduğunu söyleyip duruyor. Benimle de hep şu ana kadar herkesin dalga geçtiğini ima ediyor (benim en kısa iişkim 1yıl sürdü).
Ayroca genelde pek beğenilmeyen ama instagramda falan baya seksi fotoğrafları olan bir kız, benim sosyal medya hesabım yok ama gerçekte genellikle güzel olduğumu söylerler. Sürekli benim dış görünüşümü eleştirip kendisine instagramdan her gün gelen binlerce sapıkça mesajı gösteriyor.
Bütün bunlar dışında çok iyi arkadaşız, sırlarımızı paylaşırız, kötü zamanlarda hep birbirimizin yanındayızdır ama bu hareketleri çok dolmama sebep oluyor ona karşı. Napsam bilemiyorum?
Arkadaşım beni kıskanıyor?