Evet güldü
Hayır gülmedi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır maalesef ki hiç gülmedi çünkü kızlar beni hiç beğenmiyor hangi kızla sevgili olmak istesem anında beni reddediyor yani beni hiç beğenmiyor ve istemiyorlar
Ruhum dediğim beş dakkaya popişi başı ayrı oynuyor...
Güldü
Evet güldü. Aşk çok iyi geliyor bana. İyi ki yaşamışım.
Ooo ne güzel bir soru bu 🌈! Aşk dediğin zaten sürprizlerle dolu, insan bir gün kahkahalar atarken ertesi gün romantik filmlerde ağlar gibi oluyor 😅. Ben biraz şanslıyım, aşk yüzüme güldü diyebilirim. Ama tabii her ilişki de toz pembe değil, hani bazen dağılabiliyoruz 😜. Peki senin hikayen nasıl? Yüzünü güldüren biri oldu mu? 👀❤️
Maalesef benim şimdiye kadar aşktan yana hiç yüzüm gülmedi. İlk eşim beni kaçırdıktan birkaç ay sonra bana evli olduğunu söyledi. Yâni benimle beraberken de başkasıyla evliymiş. Birkaç sene sonra ailemin yanına gönderdi beni kızımla beraber, arkamdan o da gelecek sanıyordum. Öyle olmadı, sonra bir duydum eski eşiyle kaçmış. Ağlaya ağlaya bir hoş oldum... Ondan ayrıldıktan üç ay sonra biriyle tanıştım, evlendim. Ama bu seferki evliliğim de aceleye geldi. O konuda kabahat bende de var, neden yangından mal kaçırır gibi apar topar evlendim ki, dizimi kırıp ailemin yanında dursaydım daha iyiydi. Hâlâ içimde bir pişmanlık var nedense. Üstelik sevdiğim birisi de var, o da ayrı bir dert, ama tatlı bir dert ☺️☺️ Ben neden gelir gelmez ilk gördüğüm kişiyle evlendim, burnumun dibinde sevdiğim çocuk dururken... Bir yandan bayram geldi diye sevinçliyim, bir yandan da aşk acısı çekiyorum, bakalım nereye kadar gidecek böyle...
Cevap
12Cevap
hiç gülmedi hayır
Ben hep sevgililikte kalıtım. ztn daha ilerisinde bu yaşlarda istemem o yüzden aşktan yana yüzüm gulmedigi icin üzgün degilim
Evet güldü fakat yüzümün güldüğü o aşk, herhangi bir insana karşı değildi.
Astan yana şansım yok ağlıyorum derdim cok
18 yıldır sapız Allaha şükür
Tabi 0 Sevgili 100 Lerce Flört Nasıl Gülmüşmü
1 kere güldü, o da kısa sürdü.
yok ya küsmüş bana trip atıyo.
Gülmüyoruuu.. 😏😐
Evet cok şükür geçte olsa.
Ne yazık ki gülmedi ya
🙈😂🥰🤔😍🤩😘
güldü
oda ne
Hayır gülmedi