Fikire ihtiyacım var lütfen yargılamadan?

Yazın otelde tanıştım bir çocuk vardı otel çalışanıydı depremzedeydi çoçuk ilk buluşmamızda dudagıma yapıştı kendimi kötü hissettim ama beni bir şekilde ikna ettşm konuşmaya devam ettim İstanbul'a gelince çok kavga ettik 1 haftadan konuşmayı kestik geçen bana yazdı bir fake hesap yüzünden hespa benim degil neyse iki sohbet ettik benle flört etmeye başladı ben kanser hastasıyım kendimi çok kötü hissediyorum iyi gelfi o an sohbete ihtiyacım vardı devam ettim ama ikini gün kendimi çok kötü hissettim bana başta yaptı şeyler geldi terk etmesi aklıma geldş ben istanbuldayın o antalyada üniversite okuyor maddi durumu yerinde degil benim yanımda olamaz istesede kırık yılın başı gelir ben yanımda olan birini istiyorum bu konuları ona açtımda beni suçladı akşam yazdı ama kendimi kötü hissettim dönmedim az önce engelledim kendimi bi garip hissettim ayıp yaptım ger dönüşünü yaşayacakmışım gibi hissediyorum ama bir yandan dogru yaptım hiçbir zaman yanımda olmayacaktı ne diyorsunuz çogh akşam telefonlarımı açmıyor bile bu arada hep arkadaşlarıyla

Fikire ihtiyacım var lütfen yargılamadan?