Fikir almak istiyorum yardımcı olur musunuz?

merhaba ben aslında soru değilde fikir almak istiyorum ben çok küçükken annem ile babam çok kavga ederlerdi babamin maddi sıkıntı vardı hacizler vs her gün evde kavga olurdu beni çok etkiliyordu çok sessizlestim içime kapanık biri haline gelmiştim okula gitmek istemiyordum çünkü dalga konusu olmustum sessiz olduğum için okula gitmek istememem sebebi ile babam tüm acısını benden cikarirdi çok dayak yedim yıllarca pisikolojim alt üst olmuştu o dönemler kısa bir sureligine psikolojik destek görmüştüm aradan yıllar geçti şu an 26 yaşındayım şiddet bitti ama hla pisikolojik şiddet devam ediyor ben kendi cabamla açık öğretim ile orta sonu bitirdim ve liseyide bitirdim şu zamana kadar hiç calismadim çalışmayı çok istedim ama bir türlü iş bulamadim ve haliyle yıllarca evde durduğum için çok çok sessiz ve içe kapanık biriyim sizden ricam lütfen bna fikir verin ne ypmam gerekiyor biyoloji olarak evet annem babam var ama onları anne ve babam olarak hissetmiyorum sevgi yok yaşadıklarimdan ötürü şu an sadece onların istediklerini yapan yap dediklerinde yapan yok dediğimde şiddet dahil pisikolojk şiddet oluyor sussam olmuyor konuşsam suçlu hatalı bn oluyorum ne bir arkadaşım var nede sosyal çevrem yapayalnızim sizce ne yapmalıyım bundan sonra sadece 4 yolum var ya intihar ya internettn tanıştığım biriyle buluşup defolup gitmek ya evlenmek ve çalışmak çalışmak ve evlenmek istiyorum ama sosyal çevreye hiç alışık biri değilim sessiz biri olduğum için insanlarla sohbet edemiyorum aşırı çekiniyorum bu yolda çok zor lütfen bna yol gösterip fikir verir misiniz dayamiyorum artık bu cehenneme bir adim atmam gerekiyor cunku yaşım ilerliyor yorumlarınız çok değerli lütfen yardım edin bana

Fikir almak istiyorum yardımcı olur musunuz?