Lütfen bi fikir verin yardımcı olun?

2021 yılında bi ilişkim vardı 2 sene beraberdik ikimizde gençtik çok uzun süre beraber kaldık çok kavgalar ederdik ama yinede ayrılmazdık 2 sene beraber kaldıktan sonra ani bi kararla ayrıldık ama ikimizde çok sevdik ayrıldıktan sonra ikimizinde hataları oldu bu başka bir kadın veya erkek hatası değildi, birbirimize karşı. Bende çok kırıcı şeyler söyledim ailesini kattım falan ama sonradan her seferinde düzeltmek için çabaladım kapısının önüne kadar gittim konuşmak için bitti dedi aylarca başkasına ben gitmedim oda gitmedi hesaplarını kapattı ben aynı şekilde. 6 ay sonra tekrardan yazdım hergün dua ettim istemedi anneside aynı şekilde istemiyorum dedi. Ayrılalı şimdi 1 buçuk sene olacak ama hala aklımdan çıkmıyor ikimizinde hayatına başkaları girdi ama ben unutamadım. Kendimi ona çok yakın hissediyorum sanki o benim geleceğimmiş gibi ve hayatıma giren kimseyle geliceği düşünemiyorum. Çok dua ettim dediğim gibi ve istikhare namazınıda kılmıştım, nasibim omu diye sormuştum ve olumlu bi rüya görmüştüm. Hiç geri dönmedi şuanda hayatında birisi var ama benim içimden hala bir ses o nasibim diyor, birgün dışardayken bile içime çok doğmuştu onu görücem diye ve o gün görmüştüm. Sizce piskolojim mi bozuluyor aklımı kaybediyorum belkide bilmiyorum çok korkuyorum

Lütfen bi fikir verin yardımcı olun?