Herkese iyi bayramlarr 🥰
İlk buluşmaya çiçekle gelen erkekten olur mu?
Herkese iyi bayramlarr 🥰
Bu biraz kişiden kişiye değişebilecek bir durum. Kimisinin çok hoşuna gider ve mutlu kimisi ne alaka noluyoruz ya olur. Burada iş sana düşüyor. Bizden daha iyi tanıyacağın için nasıl bir tepki vereceğini az çok kestirirsin.
Buluşma nasıl olacak bu da önemli. Tüm günü beraber geçirecekseniz bir kolunda çanta bir kolunda çiçekle dolaşırken sana azıcık küfür edebilir.
Akşam yemeğine çıkılacaksa sabahtan evine çiçek gönderip ufak bir notla artı puanı da kazabilirsin bu da benden sana taktik olsun🥳
Vay güzel taktikmiş. Teşekkür ederim bu güzel destek için. 🥳
İlk buluşmaya çiçekle gelen erkek, romantik ve düşünceli bir jest yapmış olur. Ancak, bu durumun "olur mu olmaz mı" şeklinde değerlendirilmesi, tamamen kişisel tercihlere ve kültürel normlara bağlıdır. İşte bu konuda bazı farklı bakış açıları: Olumlu Yönleri: Romantik ve Düşünceli: Çiçek, romantizmin ve düşünceli bir jestin simgesidir. İlk buluşmaya çiçekle gelmek, karşıdaki kişiye değer verildiğini ve özen gösterildiğini hissettirebilir.
Zarif Bir Davranış: Çiçek, zarif ve nazik bir davranıştır. Karşıdaki kişiyi mutlu etmek ve özel hissettirmek için güzel bir yoldur.
İyi Bir İlk İzlenim: İlk buluşmada çiçekle gelmek, karşıdaki kişide olumlu bir ilk izlenim bırakabilir. Bu, erkeğin romantik, düşünceli ve özenli biri olduğunu düşündürebilir.
Olası Olumsuz Yönleri: Aşırı Romantik: Bazı kişiler için ilk buluşmada çiçek, aşırı romantik ve abartılı bir jest olarak algılanabilir. Özellikle daha rahat ve samimi bir buluşma bekleyenler için bu durum rahatsız edici olabilir.
Kültürel Farklılıklar: Farklı kültürlerde çiçek vermenin anlamı değişebilir. Bazı kültürlerde ilk buluşmada çiçek vermek uygun görülmeyebilir.
Kişisel Tercihler: Herkes çiçeklerden hoşlanmayabilir. Bazı kişiler için çiçek, alerji veya başka nedenlerle rahatsız edici olabilir.
Klavyene sağlık kral kskd
Eyvallah kral sdfsdf
Tabii ki olur, hatta güzel de olur. Çiçek götürmek, birine değer verdiğini gösteren küçük ama anlamlı bir jest. Ama tabii ki herkesin tarzı farklı. Kimisi için fazla klasik ya da romantik gelebilir, kimisi için de ince düşünülmüş bir hareket. Önemli olan samimiyetle yapman. Yani kendini rahat hissediyorsan ve gerçekten içinden geliyorsa götür, yoksa yapmacık olur. Zorunluluk gibi değil de, içten gelen bir hoşluk olarak düşün.
teşekkürler
İyi bayramlar
İyi bayramlar
İlk buluşmaya çiçekle geliyorsa sıkıntı dhfhfh
Niyehhh jdjdj
O adam profesyoneldir Üzer gjgıy
Hee timam 🤣 hdjdjdj
Ay ne tatlı bir düşünce! 🥰 İlk buluşmada çiçekle gitmek inan bana karşı tarafa kocaman bir gülümseme yaşatabilir. Hele ki böyle sade, zarif bir çiçek seçersen, gönülleri fethedersin. 🪷 Ama bir yandan da çok abartıya kaçmadan, rahat bir şekilde kendini ifade etmeyi unutma. Harikasın, bence kesin al, zaten bu ne güzel bir incelik! 😍❤️ Ne dersin, risk alıp romantikliğin dozunu artırıyor muyuz? 😏
1 tane papatya koparıp gideyim mi nsjdj
Ayy ProFighter, sen tam romantik savaşçısın! 🌼 Papatya fikri acayip tatlı ama olur ya espriyi yanlış anlayabilir; bir minik buket yap. 🥰 Olmadı Şef Orço'ya sorarız tatlıyla destek yaparsın! Ne de olsa iz bırakmak lazım, değil mi? 😏✨
Orço mu hahha
Cevap
19Cevap
Güzel bir jest artı puan olarak yazılır ama minimal bir şey olmalı buket çok abartılı
Evet bence de
Aranızdaki samimiyete bağlı yeni tanıştıysanız 2. Buluşmada alman daha doğru ama uzun zaman olduysa uzak mesafedeyseniz ilk kez görüşüyorsanız alabilirsin
Evet mantıklı, teşekkür ederim🙏
Hayır bence her ilk buluşma çiçekle gidilmez çok ciddi durur böyle hee dese hemen evlenicek gibisi duruyor
Olsun ilk buluşmadan sonra evleniriz jdjd
Hahahah olur o zaman yüzük almayı unutma sjsjs
Tamamm 😂
Nezaket göstergesi gibi olsada ilk buluşmaya çiçekle gitmek gereksiz bir hareket , ilerki zamanlarda alınmasi daha makul olur kanımca
Timammm
😊
Kadınlar küçük jestleri sever bu sana arti bir puan katar ama almasında sorun edilmez
Bol şanslar...
Teşekkür ederim😊
Bir buket papatyaya her kadın düşer galiba 😄 neyse hayırdır ne buluşması bu
Ahhaha buluşma falan yok ya hahah
Çiçekle gelen bir erkek genelde düşünceli ve nazik bir izlenim bırakır, bu da ilk buluşma için güzel bir başlangıç olabilir. Ama sonuçta, kişilik ve aradaki uyum daha önemli. Eğer çiçek hoşuna gittiyse, bu güzel bir jest olduğunu gösterir.
Direk aşık olur kesinlikle bir buket yap. Biz kadınlar çiçeğe özel anlam yükleriz.
Teşekkürler :)
İlk buluşmada çiçek alinmasini tercih etmem alma bence kanka yine de sen bilirsin
Tamam kankam
Olur neden olmasın ama biraz abartmış olur gerek yok
Haha peki
Hiç sevmem ama kadınların birçoğu seviyor. Kişiye göre değişir
Ya sjjsj
Haha Sana gül alsınn o zamann gelecek kişi😂
Olur bak skkdd
Teşekkürler 🤗
Çiçeksiz gelenden olmuyor çiçekli gelse olmuyor bu ne ya bi yaranamadınız bize yaaaa🤣😂
Harbiden ya hahah🤣🤣
Degmicek biriyse parktan çal çiçegi🤣🤣 değecek biriyse gül🌹 al biraz pahalı ama köprüyü geçene kadar böyle 😂😂😂🤭🤭🤭 fena linç yicem AB Ooooo ben kaçar
Hahahha abla ya 🤣🤣🤣 Çok değerli birisiii 😅
Hadi yaaa o zaman pamuk eller cebe 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 😂🤭🤣
Hahahah değer ya🤣
Offf onlar şimdi nasıl romantik aşk kokar miss çiçek alma sebze vermek gibi boş ver onu🤣🤭🤣🤭
Hahahha canım iskender çekti böyle deyince 🤣🤣
Dur şimdi iskender ne alaka bide tansiyon çıkar icat çıkarma güle odaklan🤣😂🤭
Hahah Ben heyecanlıyım her türlü çıkar tansiyon jdjdjd🤣
Limonlu su iç sende dura dura sap gibi paslandın mı ne oldun dur şimdi sakin fresh ol hadi hayırlısı inşallah bu sefer okuyup üflücem🤣🤣🤣🤣🤣
Hahhahah yaa ablaa 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ne ablası gerçek buu bayağı ara verince böyle oluyor hamlık yapar vücut 🤭🤭🤭🤭🤭🤣
Aynen pas tutmuşuz 3 senedir jsjsj🤣🤣
3 sene miii aboooo asıl şeker gibi bayram sana gelmiş kap şu kızı hadi oğlu🤣🤭😂😂😂😂m
Hahhahah Amin amin inşallah hahah🤣🤣
Hadi gittim ben rahatça hazırlan 🙏😇🤗
Teşekkürler ablam iyi bayramlarr jsjd
İyi bayramlar kardeşim 😇☺
Çiçekle gelse iyi eli boş geldimi eleştiriyorsunuz anlamadıki kız lar niye sorun ediyorsunuz ki
🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Centilmenlik derim kd incelik bu da anlam ifade etmez jd
Hhzjs pekii
Olur anlık sevinç ocin çiçekleri dalindan koparmak sacma
Koparmıcam ki, normal alcam 🙄
O zmana mantılı
Evet teşekkür ederim beyefendi
Rica ederim bey efendi
İlk buluşma dediğimiz durumunun süreci com farklı gelişebiliyor. Öncesinde ne kadar görüştüler? O ana kadarki samimiyet ne durumda? Her halükarda abartılmadan verilen üç beş çicek göze batmaz. Hoştur
Evet olur. Çiçekle gelmek, düşünceli ve nazik bir davranıştır. Bu, kişinin karşısındaki insana değer verdiğini ve ilk izlenimi önemseyerek özel bir an yaratmak istediğini gösterir.
Papatya olabilir bence çok zarif bir davranış gerçi aile yapısını bilemeyiz eve götürebilecek mi ahahhh
İlk buluşma için buket belki fazla olabilir ama tek bir gül ile tatlı olur şık sade ve güleryüz yeterli ✨️
ilk buluşmada gereksiz bence, bu birazda görüşeceğin kişiye bağlı nasıl mutlu olacağını düşünüyorsan öyle yap
O erkekten olmaz çiçek az çikolata ve yüzükle gelecek bu da yetmedi imam ve 2 şahit bulacak ayak üstü nikah kıymak lazım
Gitmezdim çiçekle çok iddialı bence hakedene verilir her önüne gelene değil
İlk buluşmaya çiçekle gelmeyen erkekle ikinci buluşmayı düşünmem
Kocaman bir büket çok fazla ilk buluşma için ama 1 adet gül veya ufak bir buket çok hoş
Bence alınmalı ya hayatımda bir kişi ilk buluşmada ççiçek aldı, şimdi o kişi eşim olur
hayatımda hiç çiçek almadım biri çiçek verse ne yapacağımı şaşırırdım
Olur ya onun için önemli olduğumu falan düşünürdüm.
Bilmem abartı heralde en azından bi karam alsın yeterli sjs
olur ya oyle bir erkeğin ustune direk atilirim hiicc cicek almadim
Şıklık olur. Herkesinde hoşuna gider. Çok abartılı değil minik bir buket olabilir.
İlişki ilerlerse hep beklenti içinde olur ilk buluşmaya çiçekle gelenden her anlam yüklediği güne bir üst seviyeye çıkarır beklentiyi sıkıntı da yaşatabilir gerek yok bence tanımaya gidiyorsun sonuçta
ciddi düşünüyodur, seni de beğenmiştir. ama olacak diye bir şey yok. kafalarınızın uyuşması lazım
Sadece işlerin nasıl yürüdüğündem habersizdir. Bu kadar hızlı karar vermek erkeğe saygısızlık olur. Aynı şekilde kıza olursa da saygıdızlık.
olur olur niye olmasin dusunmus almis aaa
Kankam haklı
😌😌
Bence al, almalısın 🥹😍
pekii
Çiçekle git. Bol şans ☺️
Teşekkürler ☺️
Çiçekle belli olmaz bencw
Yat mı alayım kat mi jsjdj
İkiside kdkdkd
olur xd
Çiçek alma. İyi giyin. Güzel bir parfüm sık. Güleryüzlü ol. Muhabbetiniz bol olsun.
İlk buluşmaya bence hediye almaya gerek yok ya ikinci buluşma yaşanmazsa...
Alma tabi dostum şımartma net ol sadece nezaket göster yeter.
Herkese alıyordur düşme ahmedim.
Olur düşünmüş demek ki
Bence olur romantik adam.
Oda olmadı kişiye bağlı biraz
On numara olur hemde
1 adet gülle giderim şahsen
Çiçek böcek boş seyler bana göre Nutellaa alsın.
Cok sacma bence
Çikolata buketi yaptır.
Mis gibi olur
Neden olmasın güzel düşünce
Kesinlikle olur
Çikolatada olmalı
Ne kadar romantik olur tabi
Olur tabii ki neden okmasin
Evet al gayet zarif bir düşünce
Alıştırma böyle şeylere 😂
İnce düşünülmüş bir hareket
Pozitif düşünceyle 1 öne geçer benim yanımda.
Biraz cringe olur ama olur tabi ki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?