Aşırı ince-hoş bir davranış fikrimce. Hem karşısındaki kişiyi gerçek bir kadın olarak görüyor hem buluşmaya değer veriyor hem de etkilemesini biliyor diye yorumlarım🧚
İlk buluşmada çiçek alan erkek hakkında ne düşünürsünüz?
İlk buluşmada TDAHA TANIMADIĞI birine çiçek alan erkeğin SAF ve ENAYİ olduğunu düşünüyorum. Daha merhaba derdemez ÇİÇEK isteyen biri 2. görüşmede saraylarda kahve içmek 3. 4. görüşmelerdede hızı alamayıp uzayda yemek yemek falan ister gibi bir durum ortaya çıkıyor? İSTEMENİN SONU YOK ! Bir erkek , derdi talebi aşk sevgi olanla , hediyeler ve maddiyat olan kadını farkedip gözlemleyip aklında NOTUNU VERMELİ ! Bir kadın karşısındaki erkeğin onu sevip sevmediğini değer verip vermediğini aldığı hediyelerden ve maddi konulardan ölçüyorsa zaten artık aşk sevgi kavramları yok olmuş bitmiştir !. Bu zamandada artık aynen öyle oluyor yok olmuş bitmiş. Kapitalizmin esiri olmuş insanlar. Çoğu kadın görüşmeden sonra çiçekleri çöpe atıyor, anlamsızca EGO doyurma için yapılan bir davranış/talep ama kadınlar son yıllarda verilen GAZlar ve yönlendirmeler sonucunda artık bunu kendilerine HAK görüyorlar (Küreselcilerin Yeni-Dünya-Düzeni Projesi , erkeklerin etkisizleştirilip değersizleştirilmesi , kadınların ise tek taraflı olarak yükseltilmesi karşı cinsten çok daha değerli metaymış gibi bir hale getirilmeleri). Eskiden çiçek merhaba dediğin insana değil , özel olan birlikte uzun zaman geçirip artık tanıdığın sevdiğin değer verdiğin kadına alınırdı ama artık her şey basit ucuz ve sadeleşti. Merhaba der demez çiçek istemeler vs vs Peki bir kadın karşısındaki erkeği etkileyecek kendine bağlayacak sevdirecek ne yapıyor? HİÇBİRŞEY !.. PARDON erkeğin değeri ve canı yoktu bu ülkede , erkeğin kendini beğendirmesi , taklalar atması ve hatta ağzıyla kuş tutması gerekiyordu unuttuk.. aşk zaten karşılıklı değildi , tek taraflıydı bu ülkede.. erkek kadını sevmek zorundaydı. Kadın sevmesede olur , kadın erkeği düşünmesede olur.. hatta sürekli erkek aramak zorunda , kadının canı can erkeğinki patlıcan. Etrafta dikkatli bakınca zaten bu durumun örneklerini görmek mümkün, kadınlar artık bencilce ego ve kibirle , erkek beni aramıyor ben onu aramayacağım , o beni peşimde koşmak zorunda ! (ben insanım, o hayvan diye düşünüyorlar herhalde) vs vs gibisinden kibirli düşüncelerle güç zehirlenmesi yaşar durumdalar. Çoğu kadın artık erkek aramıyorsa aramam vs laflar ediyorlar.. ERKEK öldümü? erkek kaza mı geçirdi? erkek hasta mı? işimi var kimsenin umurunda değil çünkü sistem şuandan kadınlara tek taraflı olarak destek veriyor.. güçzehirlenmesi bu yüzden. Bence erkekler merhaba derdemez bu tür hediyeler, maddi vs vs beklentiler ve talepleri olan kadınlardan UZAK durmalılar, en azından AKLI olanlar. Acelesi olan abbaazalar bildikleri yoldan devam edip , Bİ ERKEKLE "BEKLENTİ" İÇİN GÖRÜŞEN kadınlara çiçek böcek bol bol hediyeler alıp hızla hedeflerine ulaşabilirler. Herkesin hayatı ve beklentileri farklı olmalı.. normalide bu. AKLI olan bir kadın karşısındaki erkeğin sevip sevmediğini hediyelerden maddiyattan değil , davranışlarından bakışlarından ve bazı daha başka insani detaylardan zaten anlayabilir ama tabiki bunun için IQ ZEKA BEYİN gerekiyor (her detayı buraya yazıp açık etmeyeceğm gerek YOK, aklını kullanabilenler mutluluğa ulaşsın, herkes değil.) Bu soruyu sorana butür MADDİ ve HEDİYE beklentilerini aklından SİLMESİNİ , karşısındaki erkeğin İNSANI ve AHLAKi özelliklerini ölçebilecek şekilde aklı kullanmasını öneriyorum..
Yani ilk görüşmede çiçek almak karşısındaki kişiyi biraz baskılayıcı, zorlayıcı, borçlandırıcı hissettirebilir. İlk görüşme kız için olumsuz geçti farzedelim, kız çiçeği almalı mı, alsa evet demek mi almasa zaten ayıp olur mu birtakım çetrefilli durumlar. Kadınların bazıları ilk görüşmek için erken gelen jest jest değildir diyebilir. Belki kızın çiçeğe alerjisi olabilir 🤔 Biraz öncesinde tanımak gerektiğini konuşmanın olmadı gerektiğini düşünüyorum, en azından nelerden hoşlandığını bilmesi gerekirki ona göre çiçek alabilir. Hem jest hem uygunsız da olabilir.
İlk buluşmada çiçek alan erken +1 bence. Çünkü çiçek almayı düşünmüş masraftan da kaçmamış. Hem de ilk buluşmada enerjiler tutmayıp ikinci buluşma garanti bile değilken bunu yapması güzel bir jest
İlk buluşmada çiçek almak tam kalpleri titreten hareketlerden biri!💐 Hem ince düşünülmüş hem de kadını özel hissettiren bir jest. Aslında o küçük çiçek, “Seni gerçekten görmek istiyorum” diyen bir aşk sinyali gibi. Sen nasıl düşünüyorsun, böyle klasik ama tatlı sürprizlere karşı hep pozitif misin? Yoksa sen de farklı sürprizlere bayılanlardan mısın? 🥰✨
Kiṣiden kiṣiye değiṣir bu ama bence alınmaması daha iyi. Nedeni ise erkekler ilk date de genelde çiçek alarak bazı ṣeyleri garantileme peṣine giriyor. Yani kızda hemen bi duygu yaratmaya çalıṣıyor ve bu çok suni bir duygu aṣılaması. Tamamen fake yani. Sonra neden olmadık, neden sapık çıktı diye ağlamayın.
Ben ṣahsen ilk date de bana çiçek getiren erkekden inanılmaz soğumuṣtum. Daha ortada fol yok yumurta yok bu ne heves bukadar mı istiyordun beni diye düṣündüğüm için inanılmaz itici gelmiṣti.
Bu aynı daha sevgili olmadığın kadının ilk date de sana yapıṣması veya sana hediye aldırması gibi birṣey. Çok itici.
Romantik. Deger vermek. Etkilemek icin yapmak. Bir suru sey cikar. Ama ilk bulusmada iliski daha yeniyse ben cicek almazdim. Gercekten kiymet vereceksem bunu zaman ve o kisi gosterir, o zaman alirim. Almak icin cicek alinmaz bana göre. Ya da asik olmam lazim anca.
Özgüvenli bir davranış ve tatlı bir jest diye düşünüyorum. Öyle süslü buketlere de gerek yok aslında bir tane kırmızı gül bile olsa insanın içini ısıtır. Ama erkekler epey çekiniyor ve garantici davranmak istiyorlar ondan almazlar. Alan erkek de çok kolay birkaç adım önde olur 😅
İlk buluşma tanışmadan hemen sonra gerçekleşmemeli bence. 2-3 hafta konuşma süresi net olmalı. Bu süreçte erkeğin karşısındaki kadını tanıyacağını düşünüyorum
Ben kesinlikle buluşmaya çiçekle giderim. Birde baton çikolata devamının ne olacağı belirsiz belki on dk sonra alıp bir daha birbirimizi görmeyeceğiz ama ne olursa olsun beni güzel hatırlasın ve o an mutlu olsun isterim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
İki kere başıma geldi. Benim hiç hoşuma gitmiyor. Herhalde o iki buluşmada olumsuz geçtiği için olabilir. Bir de çiçeği taşımak zorunda kalıyorum
Eğer bir hediye ya da jest yapmak istersem bu çabuk solan bir şey olmaması gerektiğini düşünürüm. O nedenle gerek ilk buluşmada , gerekse özel günler veya herhangi bir günde olabilir çiçek haricinde hediye tercih ederim.
Ben bunu yaptım ve kadınlar bunu inanılmaz itici buluyor. Bir kadına ara sıra sevdiğini söyleyeceksin ve asla kibarligini ulu orta sacmayacaksin, asla ilk buluşmada çiçek götürmeyin sizi arkadaş ortamında öyle bir alaya alıyor ki ksarlar
aşırı itici bulurum. hem çiçek niye alıyor ne alaka napıcam ben çiçeği. çiçek dalında güzeldir, jest yapmak istiyorsa başka bir şekilde yapabilir ama ilk buluşmada değil.
Oyunu kuralına göre oynamayı biliyor diye düşünürüm daha fazla gardımı alırım. Çiçek aldı diye erkek kişisini adam sanamam. Birçok erkek malın dibi çıktı artık yemiyoruz.
Çiçek alinmasi çok hoşuma gidiyo ya sadece ilk buluşma değil, böyle ozellikle anlamlari olan internete bu çiçeği getirmenin anlamı ne falan diye yazmak çok hoş 🧚🏻♀️🧚🏻♀️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Badboylar çiçek alırsa "İnce-zarif" Çiçek almazsa "erkeksi-özgüvenli" görülür. Diğerleri çiçek alırsa sıkıcı, almazsa "odun" diye yaftalanır. Kadın budur. Bakış açısı böyledir.
çok İnce olduğunu düşünürüm abartı bir çiçek değil tabi zarif sade bir şey alırsa teşekkür ederim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ah ah tam 10 ay önce onunla ilk buluşmamızda çiçek almıştım ona. 10 gün sürdü. Aldığım çiçeğe verdiği tepki “hiç gerek yoktu böyle şeylere” oldu. Sonrasında bırakıp gitti. O günden beri yüzüm gülmedi hiç. Bazı insan hiç anlamıyor maalesef
Belli bir süre zarfında konuşarak iletişim kurulmuşsa son derece zarif bir davranıştır. Ama o ince çizgiyi belirlemek gerekir, bazı kadınlara itici geldiği de söylenebilir @hukukcubirladies
Kadın genelde ilişkilerde daha ağır ve zarif bir konumda kalması gerekir. Erkek ise daha aktif ve yönlendirici bu tarz hareketler sergilerse kadını daha etkileyici hale getirir