Bence güzel bir jest ama gerçekten hissedilen doğru insan için yapılan bir şey olması lazım. Ve bunu hak eden kişi sadece o olmalı.
İlk buluşmada size çiçek buketi yaptıran erkek için ne düşünürsünüz?

Bence güzel bir jest ama gerçekten hissedilen doğru insan için yapılan bir şey olması lazım. Ve bunu hak eden kişi sadece o olmalı.
İlk buluşmada size çiçek buketi yaptıran erkek için ne düşünürsünüz?
Oldukça kibar biri olduğunu düşünürüm, çiçeğe anlam yüklemek de bence saçma. Adam ilk buluşma da çiçek aldı diye ne oldu yani? Güzel bir jest sadece, oldukça beyefendi bir hareket. Çiçeği illa hayatımın aşkı anamın gelinine alırım kafası saçma, güzel bir jest olur sadece dediğin gibi. Kadının eline yakışır.
Kibar olduğunu düşünüyorum ve bonkör olduğunu düşünürüm sonuçta ve tek buluşma ama öncesinde konuşmuşluğumuz var illa birini görerek hissetmezsin senin için doğru insan olduğunu belki o İlk konuşmalarda onu hissetmiştir
Sadece özel günler de almak yerine, sırf ben çiçek sevdiğim için, beni düşünerek çiçek alması, beni mutlu eder.
Hoşuma gider 😌 bence çok tatlı bir davranış.
Ahh, çiçek buketi getiren biri harika bir romantik olabilir! İlk buluşmada çiçek getiren bir erkek, bence çok düşünceli ve nazik biridir. Bu tür jestler, gerçekten birini ne kadar önemsediğini ve ona değer verdiğini gösterir. Ama senin de dediğin gibi, gerçekten hissedilen ve hak eden biri için yapılması daha da özel kılar ✨❤️. İlk buluşmalar her zaman biraz heyecanlı ve tatlıdır, böyle jestlerle daha da renkli hale gelir. Umarım senin de bu tür tatlı anıların olur! 🥰🌸
Cevap
11Cevap
Ufaktan bir aklım gider yalan yok😃
Helal olsun işi ciddiye alıyor derim gadası
Öyle ince ruhlu kibar erkekler kaldı mı yavrum baban nereli senin derim 😅
https://m.youtube.com/watch?v=352QSI4nsQk&pp=ygUTeWF2cnVtIGJhYmFuIG5lcmVsaQ%3D%3DÇok ince düşünceli olduğunu. Alt tarafı çiçek yaptırıyor ya neyin doğru insanı falan sanki üzerime ev yapacak jjskd abartma istersen :d
Ayy yok artık 🤣 ilk buluşma için çiçek tuhaf onun yerine güzel. mekan eğlenmek geçirilen zaman daha önemli
Kızın yoğun ilgisi varsa bu ters tepmez, sıkıntı olmaz.
İlk buluşmada elbette doğru değil, çok erken.
canım snce birz abartmamış msn yha derim. Özel günler harici elimde bi demet çiçekle yürümek istemem herkes cins cins bakıyor utanıyorum
Katil..
Çiçeklerin öldürülmesini umursamıyor demektir.
Yaa cok ince düsünceli beyefendi bana değer veriyor romantik
hoşlanır tabi insan ama acaba bu herkesemi alıyor diye insan bi düşünür de 😄😄
Karşındaki kadın değerse olabilir. Her kadına çiçek alınmaz
İlk buluşma için biraz fazla olur. Sonrasında götür, kızın kalbini çal. Bu kadar basit😂
Biraz abartı gibi ama nazikçe bi hareket aslında bilemedim. d
Teşekkür ederim, mutlu olurum ama bu kadar. Tanımamış olduğum biri hakkında ne düşüneyim ki?
Allah affetsin ama bu adamda biraz eziklik var derdim kadın olsaydım.
İnce ve nazik bir hareket olarak bakarım, pek önemsemem böyle şeyleri..
Çok mutlu olurum çiçeğin değeri hatta toplayıp gelmiş olması bile önemli değil. Düşünmesi yeter
Zarif bir hareket. Sadəcə təşəkkür edərim. Tanımadan iyi veya kötü yorum yapamam.
Yaptırmıştı sevgilim hem de kucak dolusu... muhteşem bi jest
Hoşuma giderdi ince düşünülmüş kendimi özel hissederdim.
Aşırı hoşuma gider. Özel günler hariç hiç çiçek alınmadı bana. Öyle alelade hiç beklemediğim bi anda alınan çiçek beni çok keyiflendirir
Çok düşünceli diye düşünürüm
Gay mi acaba diye düşünürüm :D
sevgilimde daha ilk buluşmada gül almıştı ama gerçek hisler değil tabiki o zamanlar kanmayın bunlara hemen
İlk buluşmada bana çiçek buketi yaptıran erkeği çok nazik olduğunu düşünürüm
Yani senden çokça hoşlanıyordur ve centilmenlik yapmış bence altinda çok bir şey arama.
Çok hevesli ezik bir erkek olduğunu düşünürler
Çiçek karanfil se kakbime dokunur
Kalbime🤦♀️
İnce biri olduğunu düşünürüm
Çok centience tabii ki de mutlu olurum
Ben çikolatacıyım
Güzel düşünürüm. Düşünceli gelir bana
Ne ince ruhlu bir adam derim..😃
Çok ince düşünceli derim.
Hoş bir jest tabi ama olmazsa olmaz da değil.
Gelinlik nerde diye sorarım
Çok hızlı bir hareket olur. Yapılmamalı
ciddi ilişki insani olduğu belli eder
Harunsun sen kendine gel
@Lütfetmedinizefenim haklısın olabilir 😂🤣
Harbi soruyorum
Dönmelik var mı kral
Çok erkek kandırdın mi la
Gerçeği öğrenince ne sandilar
@Lütfetmedinizefenim canımsın ben bayanım ne dönmesi ne erkeği bu hesabı bilerek pembe hesap açan erkeklere inat ve fake troll soru soranlara inat açtım 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣 cidden beni erkek sanan ilk kişisin 🤣😂
Hakareti iade edip
Harun abime başarılar diliyorum
I. nelige saygimiz olmasada
Lgbt bireylere saygımız vardir
@Lütfetmedinizefenim teşekkür ederim sağol oradaki küfür espri niteliğindedir özür dilerim senden kusura bakma lütfen olur mu
Yok kusur olmaz kardes
Dediğim gibi
I. nelige saygım yok
Ama lgbt bireylere saygım var
Erkekler çok kanıyor mu
@Lütfetmedinizefenim inanıp inanmamak sana kalmış 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
İncelik yapmış
Yaptiracakti aldattı snr
Bu ne genişlik derim
Fazla kasıntı bence
İyi insanmış derim:D
Keriz doğrada yeriz