3 ay internttte konuusp bisey hissetmem normal mi?

3 aydır sosyal medyaa tanistim oglanla konuşuyorum ama hic bisey hissetmiyorum etkilenmiyorum bu normal mi kendim ne istedimi bilmiyorum iyi biri deger falan veriyor ama hale snap baksa erkekler bana yazarsa yaziyorum baskasinla konusuyorum hale arayis icindeyim ciddi birini bulmak icin ama adim atamiyorum eger cideen bisey hissetmiyorsam silmelimiyim bunu soyledim ama o hissediyormus dinine duskunum dedi acik giynen kizlari begenmis yas olarak biraz kucuk ama ben nedense asla bisey hissetmiyorum sanki yanimda kardeism gibi durur 4 yas var ama yapi olaraktw kucuk duruyor ben uc ay bekleidm yazistim yine tik yok olmuyor iyi biri beni kaybederske kendin pismna olursun ben nasil olsa bulurum birini dedi olan sana olur ben cidden ciddi birinide bulamiyorum oglanida kullanmiyorum ama uzulurum o bulursa ben kalirsam ne yapcam bilmiyorum bulusmadim dahi cesaret edemedim istemedim internette kimse samimi gelmiyro iki kiisyeo bulustum tuhaf ciktilar ne konuscam bilemedim dondum kaldim resil oldim resmen

3 ay internttte konuusp bisey hissetmem normal mi?