2018 de ilk defa profesyonel futbolcu olduğum yıl takımım batmıştı ve o yıl hiç bi 3. lig takımı beni bünyesine almadı alt yapsına bile almadı yaşım yetiyorken bile kendimden nefret ettim 1 yıl sadece memleketime döndüm antrenman yaptım ve evden çıkmadım psikolojim alt üst olmuştu sonradan toparladım tekrar başardım ve bu seferde kendim bıraktım bazı sebeplerden şimdi bambaşka bi hayat yaşıyorum futboldan alıcağımı aldım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 4 aydır evliyim burada arkadaş felan yok eşimin ailesi var gidip geliriz ayda yılda bir kaynanamin komşuya felan gideriz onun dışında hep evde tekim bazen eşimin annesi ama hem gurbetin hem ev hanımıyjm hemde eşimin işi başka birsey sürekli yollarda yollarda olduğun için bile eşimi göremiyorum bende asosyal dışarıya çıkmam markete kolay kolay cikmam gitmem bir yere evii temizliyorum film dizi izliyorum birseyler yapıyorum işliyorum vb vb öyle yani canini sıkmaya gerek yok bende belki ileri zamanda kendimi toplayim sınava hazırlanacak evde de sıkılıyorum ama eşim çalışmamı istemediği için mecburen ev hanımıyim
00 Yorumla
+1 yılBence en azından yarım saat de olsa yürüyüş yap, ücretsiz bir şey bu, hem kafan dağılır hem nefes almış olursun, ben öyle yapıyorum. Artık sosyalleşebilmek için maddi durum gerekiyor bir yere otursan kaç para. dışarı çıkmadıkça dışarıdan korkmaya ürkmeye başlarsın dışarı dünyaya yabancılaşırsın bu sağlıklı bir şey değil insanın hiç işi olmasa da 10 dakika bile olsa dışarı çıkacak bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de öyleyim. Canım çok sıkılırsa dışarı hava almak için çıkarım arkadaşlarımla görüşürüm. Yüruyüş , spor yaparım fakat bu yıl dil öğrenmek ve 3D animasyon öğrenmek gibi hedeflerim olduğu için de çoğunlukla evde kalıp çalışmayı tercih ediyorum. Fakat bir süreden sonra sürekli eve tıkılıp kalmak da sıkıcı olabiliyor 4 aylık bir sürenin insanı anormalleştireceğini sanmıyorum ama dengeyi korumak lazım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunalımda olabilirsin aşırı büyütecek bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aynı durumdayım ama bir farkla benim 4-5 sene oluyor
çok nadir markete giderim yılda bir iki defa onun haricinde evden çıkmam sevmiyorum hiç arkadaşım yok kimseyi arayıp sormam beni de arayan olmaz sosyal medyaya da takılıyorum kitap okuyorum ve zaman geçip gidiyor ruhum çok yaşlı en az 70 var sadece sen değilsin bence bizim gibi olan onlarca insan var
evde oturduğunda bunalıma girmiyorsan zaman geçiyorsa sorun yok ama sıkıntılara giriyorsan sosyalleşmen lazım tabii yapabilirsen
37 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Aclyzsj varız varız hatta çok fazlayız insanlar artık asosyal olmaya daha çok yaklaşıyor
Cevap sahibi+1 yılkendi adıma evet evdeyim uzaktan çok mu garip duruyor bana da normal geliyor
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz
biz insanız ama ben dışarıya çıktığımda pek fazla insan göremiyorum herkes birbirinin aynısı olmaya çalışmış varlıklar görüyorum elleri gözleri yüzleri her yerleri boyalı özenti özenti konuşmalar bir kaç parça pahalı eşyaya sahip olmuşlar ama küçük dağları ben yarattım havasında olanları görüyorum ve bunlar benim ruhuma iyi gelmiyor aksine insanın ruhunu çeker ben böyle düşüyorum ama haklı da olabilirsin bilemiyorum mutlu olduğu gibi yaşamalı davranmalı ben öyle yapıyorum- +1 yıl
Minik kuşum seni anlıyorum
Dışarıdakiler ruhumu huzurumuzu neşemizi ediyorlar. Ben de insandan kaçıyorum. Lakin her gün iş için çıkmak zorundayım dışarıya. Ayrıca bir çingene atasözü var. "Ev adamı öldürür" derler. Bunun doğru olduğuna inanıyorum. İnsan ruhu ferah mekanlar istiyor. Evde tıkılıp kaldıkça ruh bozuluyor. Bakış açısı daralıyor. Kişilik bulaniklasiyor. Tamam insandan yine kaç. Ama evden çık. Dağa ormana gidip gez mesela. Varsa bahçeye çık mesela. Demek istediğim buydu benim
+1 yılKendi içine kapanmışsın, depresyondasın diyeceğim ama dışarısının, insanların hiç ilgi çekici ve huzur verici yönü yok. Bu biraz yaşadığın yer ile de alakalı, eğer kalabalık bir şehirde isen insanların koşuşturmaları, gürültü, beton yığınları seni dış dünyadan uzaklaştıracaktır. Doğası korunan, insanların az olduğu, temiz havası olan bir yerde yaşıyorsan eğer dışarı çıkmadığın sürece hayat denen fırsatı kaçırıyorsundur. Sana tavsiyem, imkanın varsa doğadan uzaklaşma ve hiçbir şey yapmasan bile gidip bir ağacın altında otur. Dört duvar arasında ömür geçirmek kendini zindana atmaktır. Yalnızlığı sevebilirsin ama dışarıda da yalnız kalabileceğini unutma, kendini eve çok kapatma. :)
30 Yorumla
+1 yılSen kafayı yemedim ben yedim 2012 den beri evimden çıkmıyorum bilgisayar oynuyorum fobim var özgüvenim yok lise 1 terkim dişim yok boyum yok kiloluyum vücut çatlaklarim var arkadaşim yok sevgilim olmadı olmayacak sorumluluk alamıyorum kendimi sevmiyorum her gün strestden kabuslar görüyor yaşamak için hiç bir amacım yok hayalim yok sen kafayı yemedin canım ben yedim depresyondan hiç çıkmadim ki hayatımı bir bilsen...
349 Yorumla- +1 yıl
İşim yok okulum yok özgüvenim yok yaşamak için sebebim yok intihar düşünüyom sen ne diyon hayatım alt üst
- +1 yıl
Sen 4 aydır çıkmıyorsun ben 10.5 sene 😂
- +1 yıl
Ya çok üzüldüm sana kır zincirlerini
- +1 yıl
@Gülll0 Bende istemezdim böyle olsun lise 1 ri bırakınca yapamayınca babam içine kapanık yetiştirdi bende konfora alıştım ötesini yapamadım şimdi herşeye yabancıyım benim kız arkadaşım evlenmem bile atatürkün dünyaya gelmesi kadar imkansız mesela hayatta hiç bir şey yapmıyorum hiç bir şeyden keyif almıyorum mutlu olmak için tek sebebim yok hayallerim yok beklentim yok
- +1 yıl
@efsanegamze 10 Buçuk yıl oldu ölene kadar böyle sanırım tersini yapmaya çalışıyorum yabancıyım hayata tüm kapılar kapanıyor mahkum oldum bu hayatı yaşamaya
- +1 yıl
@Gülll0 beni bu duruma düştüğüm aile şartları karakter ve özgüvensizlik itti
- +1 yıl
@Gülll0 Söylemesi kolay 2 kere denemeye çalıştım çivi gibi olduğum yere geri çakıldım bu hayata mahkum hissediyorum sürekli yemek ye bilgisayar oyna evde dur her gün aynı şey 16 yaşında bu duruma girdim şimdi 26 yaşındayım son 10 senem evde kapalı geçti bildiğin hapis yattım beni engelleyen depresyon sosyofobi denilen bir rahatsızlık ben çevre yapamam gece gezmesi sevgili arkadaş gezme tozma hobi kendime zerre güvenim yok sesim çocuk gibi dış görünüşüm çocuk gibi boyum kısa çatlaklaklarım kilom var obeziteyim kilo veremiyorum dişlerim çürük ve yok gözüm doğuştan şaşı sol kulağım doğuştan işitme engelli.. lise 1 terkim çalışmıyorum engelli kimliğim var hayat kuzenime ve acun ılıcalıya ünlülere güzel.. ben hayatı yaşamaya gelmemişim ayrıca kendimi çocuk hissediyorum birey hissetmiyorum hiç evlenmicem bile araba süremeyeceğim yurt dışına gidemeyeceğim mesela bunlar atatürkün dünyaya gelmesi gibi imkansız.. Nasıl yaşayabilirim ne başarıyorum ki hayatta hep aynı şey.. çekingelik saçmalığı mı buna sosyofobi deniliyor kimse benle arkadaş sevgili olmaz ezik gibiyim her yerimden eziklik akar cahillik akar.. beni yolda görsen selam vermezsin..
- +1 yıl
Öyle düşünme ben seninle arkadaş olurum birde dış görünüşün için Allah a isyan etme lütfen o toprağın altına girdikten sonra hayalindeki gibi bi bedenin olsa bile sonu böceklere yem olmaktan başka hiçbir şey değil önemli olan ruhunun güzelliği ruhunla barışık ol zira rabbinin huzuruna bedenin ile değil ruhun ile çıkıcaksın bırak seni kimse sevmesin rabbin seviyorya yetmezmi😇
- +1 yıl
@Gülll0 sağol dış görünüş kendime hiç bakmadığım için ne kendime dış görünüşüme ne sağlığıma her gün kola içiyorum et yiyorum feast food abur cubur kilo veremiyorum boyumu da sevmiyorum ama benim tam tersi kuzenim ve nasıl küçük dünyaları ben yarattım edasında bilsen 15 fark var aramızda benden küçük boyu uzun sakalı var özgüvenli sunucu sevgilisi var araba sürüyor kıbrısta üniversite okuyor hayat ona güzel bana değil... sadece ruh güzelliği yetmiyor.. yetmez ben sosyallik diye diye öleceğim hayattan soyutladım kendimi zaman zaman daralıyorum kriz geliyor ağlıyorum fare zehiri içmek istiyorum
- +1 yıl
Yaş kaç
- +1 yıl
@efsanegamze 26
- +1 yıl
@Gülll0 Haklısın bunun içinde temmuzda işe başlamıştım hayatımda ilk defa çalıştım havaalanı temizlik şirketi ama performansım düşük kötü pazartesi sezon sonu çıkaracaklar başka iş bakıcam engelli işi ama para kazansam da hep aynı şey ona buna harca yine tekim yine evdeyim olmuyorrrrrrr
- +1 yıl
@Gülll0 sağol da o kadar mı kötü benim hayat intihar düşünüyorum ama yapmam burdan bir kızı da seviyorum işe girsem düzelmez mi yine
- +1 yıl
@Gülll0 çok zor tek başıma
- +1 yıl
Kurgu lağğğnnn bu birde acıdınız mı 😬😬😬
- +1 yıl
@Egzistansiya aynen yoksa bu kadarı imkansız acıyan kisiye söylecektimde
- +1 yıl
Kurgu mu cidden 🙄🤯
- +1 yıl
@Gülll0 ne alaka seninle bu konun sana ne takcam hey Allahım
- +1 yıl
Neden kurgu lan benim hayatın ta kendisi intihar edecek noktaya geliyorum Allah şahimdir hepsini yaşadim yaşıyorum sevgilim olması evlenmem sorumluluk almam bilginiz Atatürk'ün dünyaya gelip cumhuriyeti geri alması gibi bı şey
- +1 yıl
Allah peygamber kuran çarpsin hepsi doğru hala yaşıyorum alın bu kadar da büyük konuştum kimseden korkum ve ve yalanım yok zaten ister inanın ister inanmayın nasıl ispatliyayim şimdi geçen 10 yıllık zamanı nasıl geri alayim
- +1 yıl
@bratzzjade Gerçegin ta kendisi
- +1 yıl
Bende evdeyim
- +1 yıl
10 Nisan 2012 den bu yana benimkisi hapis hayatı çekiyorum sosyofobiden... Depresyondayım
- +1 yıl
@Menkibe19 Sorma ben hayattan soyutladım kendimi evde oturmak bilgisayar oynamak yatmak daha iyi geliyor sosyallik beni barındırtmıyor içinde hiç bir amacım hedefim hayalim yok hayatta evlenmicem bile araba sürmücem yurt dışı gidemicem felan 2012 den beri odamdayım sorumluluk almak gözümü korkutuyor üstelik çevre yapmak gezmek tozma ben kendimi çocuk hissediyorum birey hissetmiyorum hiç büyümedim
- +1 yıl
@Gülll0 size takıntımin olması söz konusu bile olmaz hanım efendi kurgu dedi bende hak verdim ilk okudugumda böyle bişi olamaz böyle bi insan yok yıl olmuş 2022 çağımiz da hersey yapılabilir Allah dert vermişse dermanda vermiş kul derman istemiyorsa aramıyorsa vatandaş ne yapsin nasıl destek olalım
- +1 yıl
@Mhmtkrds633 bana takıntın zaten olamaz bunun önünü bir keseyim öncelikle trip içerikli mesajlarına nazaran konuştum o mesajlar başkasına değil bna atıldı yılı bir kenara koy kiminin kurgusu kiminin doğrusu eğer daraldıysan git ötede cinnet geçir yorum yapıp kimseyi üzme buna hakkın yok çünkü anlatılanlar aslında olabilecek şeyler arkadaş belki kolaya kaçıp pes etmiş olabilir ama kimseyi ilgilendirmiyor ya gerçekten moralman dipteyse sen onu dahada dibe istiyorsun farkındamısın
- +1 yıl
@Gülll0 beni beklemenize gerek yoktu konuşsaydınız benim ne kadar yardımsever oldugumu bilmiyorsunuz ön yargıli olmayın trip falan atmıyorum sizi tanımıyorum bile insan öyle kılıfa giriyor ki bilemiyorum iyi niyetimizi suistimal ediyorlar kimseyi üzmek gibi bi niyetim yok iki kelimeden kimse üzülmez ben çok üzüldüm Ama buna karşı dağ gibi ayaktayım
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun kardeşim
- +1 yıl
Bence artık bir yerden başlamalısın hayatın sana eziyet etmesine izin verme. Sen 💪 güçlüsün kendine güven kardeşim Allah ümidini asla kaybetme
- +1 yıl
@Gülll0 kimin boş yaptıgı belli muhalefet yapan sizsiniz kendinizce bisiler uydurmayın benim buraya yazmamı beklemeseydiniz yazsaydınız
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa işe girerek başladım engelli kontejanı batıyor bana böyle yaşamak.. hayatın bana eziyet etmesinden kendimi alıkoyamıyorum ki sosyallik neyime
- +1 yıl
@bekolas99999 kardeşim dermanı şifayı Allahtan isteyin her gün dua edin her ezan okundugunda her zaman çok isteyin
- +1 yıl
Ya çok üzüldüm 😢 Rabbim size açil şifalar versin inşallah bu hep böyle sürmez
- +1 yıl
@Gülll0 son yorum yaptıktan sonra beyendiye inanmaya başladım beyendiyi üzecek bişi dedigimi hatırlamiyorum beni bekleyin dedigimde mesajlara önünüzü kestim dediniz ya onu diyorum buraya ilk yazmadan önce yazsaydınız
- +1 yıl
@Gülll0 utanılacak bişi yapmadınız ki ben iki oynamıyorum her zamanki gibiyim Allahtan başka kimseden korkmuyorum Allahın izniyle🙂
- +1 yıl
@Gülll0 peki ben her zaman burdayım🙂
Gizli Üye(30-35)+1 yıle mesela ben hafta içi her gün çıkıyorum çünkü işim var para kazanma hırsım var. Ama çalışmadığım günler gezmek falan içimden hiç gelmiyor daha çok evde takılmayı film dizi izlemeyi kitap okumayı çok severim evcimenim yani. İnsan aramam, arkadaş da arkadaş diye kudurmam fdjfjds dışarı çıkma gezme hevesim nadiren gelir ayda iki üç defa iş çıkışı veya hafta sonu birkaç arkadaş var onlarla görüşürüm en fazla. Sevgilim olduğu dönem beni en çok bu zorluyordu çünkü iki taraf da aileyle yaşıyor evde görüşemiyorsun dışarda görüşmek zorundasın
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz smmm
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz evet 3 gider ortagiyiz
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz paragöz değilim para kazanabildigini fark eden herkes parasına para katmaya çalışır, maaşlı işte çalışan da iki kuruşa dua eder. Cesareti olan kendi işini yapsın işler rayına girince çok güzel şeyler oluyo sjsnjsjd
Bunu neden yaptığına bağlı.
Çıkacak maddi imkanlara ve zamana sahip olup çıkmıyorsan, ya da çıkmaya çekiniyorsan bir psikolağa gitmelisin.Ama hayat pahalılığı, işten güçten zaman kalmaması yorgunluk gibi sebeplerse bence gayet normal.
10 Yorumla
+1 yılGenel ruh halin seni tatmin ediyor ve böyle mutluysan sıkıntı yok! Sosyalleşmeye ihtiyaç duymuyor ve bunun dışında Narsist bir yapın yoksa gereksiz kalabalıklara girmek zaten akıl kârı değil. Sonuçta boş oturmuyor ders çalışıyor geleceğine yatırım yapıyorsun, ve sana bir şey söyleyeyim “ ileride kariyer planlamana göre bu eylemi gerçekleştirecek zamanın bile olmayacak”…
10 YorumlaBazen diyorum ki hayat çok güzel bazen de diyorum ki neden ben? Etrafımda statü güzellik fizik her açıdan düşük insanlar benden daha fazla güzel şey yaşıyo ben işte stabil hayata devam beb bunun özgüven değilde özsevgi ile ilgili olduğunu düşünüyorum düşünceler hayatın aynasıdır unutma sürekli “ben çirkinim, şişkoyum , asosyalim , kimse beni sevmiyor “ dersen bunlar x2 daha çok hayatına çekeceksin hayatın farkına var insanları boş ver doğaya bak deniz kıyısına git ormana git sonra insanlara odaklan düşüncelerini pozitife yık negatife değil sen de insansın kuzeninde insan acunda ünlüler de hepimiz eşit olarak dünyaysa gönderildik kimsenin kimseden üstünlüğü yok onlar yaparsa sendr bende bizde yapıcaz ve yaparız öpüyorum seni😘 ÜŞENME OKU😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılPek normal değil ama çok büyütülecek bir durum değil. Ben erkek olmama rağmen pek dışarı çıkmıyorum evde pinekliyorum işsiz olduğum sıralar, çalışmadığım zamanlarda falan. Seni tanımak isterdim biraz burcun ne acaba? Bu arada internet olmasa daha bir sıkıntı ama internet olmadığında yıllar önce tv ile oyalanıyordum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl@Egzistansiya assagida birinin yorumuna kurgu demissin ama sen yaşamadığım şeyi nerden bileceksin liseden sonea tan 4 sene dolacak hayatım bitik m" a"s" t telefon bağımlıligi 0 sosyalleşme 0 iletişim bazı zamanlar insanlarla yüz yüze geldiğimde kekeliyorrdum artık konuşmayı bile unutmuş haldeydim psikologa psikiyatriste gittim ilaç kullandigim için biraz daha iyiyim biliyorum kullanmasam kendime zarar vericem öyle bi raddeye geliyorsun ki stresten depresyondan arrik panik atağa çeviriyor kaygıya çeviriyor Allah kimseyi o duruma düşürmesin yaşayan bilir sen değil
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSanane ya keli
Cevap sahibi+1 yıl@asabiöküz
Cevap sahibi+1 yıl@AsabiÖküz 22 yaşındayım ergen değil
Cevap sahibi+1 yılS3n kendi yorumuna bir bak bakalım
Cevap sahibi+1 yılPoncik ne ya
+1 yılO da bi şey mi ben 30 yıldır Türkiye dışına çıkmadım
00 YorumlaNasıl başarıyorsunuz ya? Benim haftada 1 gün iznim var, onda da dinlenmek yerine dışarda gezerim. Uyumak için eve gelirim sadece. Evde duvarlar üstüme üstüme geliyor benim. Elimden gelse 24 saat gezicem.
02 Yorumla- +1 yıl
Ohh sosyalsin kız gez toz tabi.. bi de bize bak 10 buçuk sene Nisan 2012 den beri evden çıkmadım desem ne dersin bana
- +1 yıl
Asıl sen nasıl başarıyorsun gezmeyi tozmayı tabi okulun işin sosyalliğin var bi de bize bak
Benim de böyle dönemlerim oldu. Sosyal medya üzerinden arkadaşlar edindim. Beni evden çıkartan, sosyallestiren şey onlarla tanışmak için duyduğum heyecan oldu. Yap demiyorum ama ben bu şekilde kurtuldum. Çok da dert etme bence akışına bırak böyle mutluysan devam et
10 Yorumla
+1 yılKarşı cinsten viskimsi bir erkek arkadaş edin.
Kısa bir zaman zarfında biyolojik yaşının yeni doğmuş bir bebekle eşdeğer olduğunu iddia edeceksin.15 Yorumla- +1 yıl
Viskimsi mi ahaha o ne kiz
- +1 yıl
Viskimsi adam nasıl oluyor:))
- +1 yıl
Hiç viski içmedim abla o nasıl oluyor
- +1 yıl
Viskiden anlayan bir erkek oluyor.
Tripviskolik viskimsi bir erkeğin, gözlerime baktıkça beni daha da viskimserleştirip viskisiztleştireceği doğrudur.
Kendimden yola çıkmıştım :
Viski içebilen erkek şiir gibidir.
+1 yılAnnen yangına körükle gideceğine seni alıp misafirliğe götürsün çıkmak için bahane yapsın sende dorun yok ta çık ama dolaş eski arkadaşları ara sor
00 YorumlaSen nasıl mutluysan öyle kal bu başkalarının değil senin hayatın 3 günlük dünyada böyle şeyleri dert etme ve kimsenin lafına kulak asma ağzı olan konuşur
00 Yorumla
+1 yılKendinizi niye bu kadar cezalandırıyorsunuz, hayatınızdaki birşeyler sizi küstürmüş, biraz çıkın sosyalleşme hayata ve derslere daha iyi motivasyon olursunuz
00 Yorumla
+1 yılson 2o gündür yaptığım ve bahara kadar daha yapmak zorunda olduğum eylem. hayatın televizyon ve yatak arasında geçmesi. .. sonunda isyan diye camı açıp bağırasım gelmiyor değil 😂
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ben depresyona gidince öyle oluyorum ama evde zaman geçirmekten keyif alıyor gibisiniz.. yine de o kadar eve kapanık yaşamakta çok sağlıklı değil… dengeyi sağlamanızı tavsiye ederim… 🙃
01 Yorumla- +1 yıl
hahaha ben 10 buçuk senedir hala evde kapalıyım hapis hayatı çekiyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, ülkedeki hukuk ve güvenlik seviyesine baktığımda çıkanı anormal olarak görüyorum.
Manhattan da yürümüyorsun sonuçta10 Yorumla Hurra diye ders çalışırsanız sonda hurda olursunuz. İnsan sosyal bir varlıktır. Sosyalleşin. Pişman olursunuz.
10 Yorumla
+1 yılhadi benim başıma gelmeyen kalmadı borçtan harçtan adım atamıyom senin ne derdin var çıksana güzelim dışarı
00 YorumlaÇok abartmışsın sen de yani en güzel zamanlarını yaşlılar gibi evde geçiriyorsun çık dışarıya gez toz eğlen ya
00 YorumlaBütün ev kuşları toplanmış bune la 🤣🤣🤣
Yorumlar bile psikolojimi etkiledi manyak mısınız? 😂10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Ben senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkamıyorum gençliğim hep eve kapalı geçti ömrüm evden çıkmadan geçip gidiyor
10 YorumlaBen 20 seneden beri çıkmıyorum çıkıyorum da soğuk havalarda asla
00 Yorumla
+1 yılevdede kal gelmiştir sana daralmışsındır dimi
00 Yorumlayokda bazen oluyor insanda öyle eve kapanmak
00 Yorumla
+1 yılAslında pandemi sonrası herkes öyle oldu ekonomik kriz etkisi de var
00 YorumlaTek değilsin bende ekonomik sebepler yüzünden Ağustos ayında en son çıkmıştım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılBen de pandemi döneminde buna benzer bir durum yaşamıştım. Yalnız değilsin.
00 Yorumla Çıkıp ne yapacaksın. dışarı adım atar atmaz para gidiyor
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılhiç mi buluştuğun arkadaşın falan yok?
ya da ziyareye gittiğiniz bir akrabanız
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. İyi hissediyorsan, iyisindir. Takılma herşeye.
00 Yorumla
+1 yılBende evden dışarı çikmiyorum demek ki aynı durumdaymişiz ama ben markete bile gitmiyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı.
+1 yıldeğilsin böyle mutluysan kimse karışamaz herkes sosyalleşmek zorunda değil
00 Yorumla Üç yıldır evden çıkmıyorum... Yo, nedi anormal ki bunun?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılMillet eşinin kızını eve kapatmaya çalışıyor sen çıkmıyorsun iyiymiş valla 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ben olabilirim🙂yakın zamanda bir ayrılık yaşadım kendimi eve kapatmıştım ama sonra kurslara yazıldım alışverişe çıkıp kafa dağıtmaya başladım iyi geldi inan
04 Yorumla- +1 yıl
10 Nisan 2012 den beri evden dışarı çıkmadim 2099 yılında sevgilim olacak benimde bende ayrılacağım 77 sene kaldı
Cevap sahibi+1 yıl@lalyl kişisel gelişim kursları sonra ehliyet kursuna yazıldım ehliyet aldım 🙂
Kişilik & Karakter konusunda 396 cevap paylaştı. Sen bildiğin İnziva' ya çekilmişsin haydi hayırlısı...
00 YorumlaÇarşıda işim varsa gidiyorum, her şey pahalı
00 Yorumla
+1 yılYok ya normalsinn, arada bende yaparım iyi oluyor.
00 Yorumla
+1 yılNormal. Ben de öyleyim. Zorunda olmadıkça çıkmam evden.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yıl4 ay uzun bir süre sonunda depresyona gîrmek var hoş sosyallesince de depresyona giriyosun jxjcjf
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. E çıkıyormuşsun işte ben de cidden çıkmıyon sandım
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hayır gayet normalsin, başkalarının istediği gibi yaşamak zorunda değilsin.
00 Yorumla
+1 yılBen de şu zamanlsr öyleyim tek farkımız ben 7 aydır çıkmıyorum ve markete bile gitmiyorum..
00 Yorumlabana normal geliyor. çünkü ben de öyleydim bir zamnlar
00 Yorumla
+1 yılBence arkadaslarınla arada dısarı cık kafan dagılır bı kendınr gelirsin
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. yani iş güç tamam ama bir süre sonra seni bunalıma iter dikkat et en az bir saat yürüyüş bari yap
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen maksimum iki ay çıkmamıştım corona döneminde yani güzel bir psikoloji bırakmıyor
00 Yorumla
+1 yıl🤷♂️ annen bile öyle diyorsa normal değilsin o zaman 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZincirli kuyu görevlilerini çağırın lütfen. 4 ay dır bir ceset evde takılıyormuş 🙀🤲🤲🤲 Ruhuna el fatttihhaa merhumun 🕊
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı.
+1 yılne var ben 8 yıldır dışarıya çıkmıyorum evden işe işten eve başka sosyal hayat kalmadı
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.
+1 yılBende evden çıkmıyorum, ailem normal değilsin diyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVala bizde aç kalmasak evden çıkmıyoruz. mwcbur alışveriş te olmasa bogulcaz. Sosyalleşecek para mı var en basiti Bi lunaparka gitsek 200 koymalı cebe
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. biz buna kabuğuna çekilmek diyoruz bunu zaman zaman bende yapıyorum iyi geliyo yaaa herşeyden uzaklaşmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKim ne derse desin inan değilsin biliyormusun bu pislik ekonomide insan birak evden dışarı çıkmayı ekmek ya bildiğimiz ekmek almaya bile gidemiyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmethaba bende evden öıkmıyorum sosyal medyamda yok aynı zamanda derste çalışmıyorum sadece yatıyorum teşekkürler
04 Yorumla- +1 yıl
İşte bu
Gerçek güç
Cevap sahibi+1 yıl😂nasi yaa
- +1 yıl
Nasıl vakit geçiriyorsun; televizyon, kitap, müzik, spor, el işi veya ev işi vs.. 🤔
+1 yılBende aynıyım bir gün beraber cikalimmi 4 ay da neler degismis görmüş oluruz bide kahve icer doneriz yine evlerimize
00 Yorumla- Devamını Gör (117)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat