1 yılBoy farkı ilişkinin yürümesine engel değil, önemli olan siz nasıl hissettiğiniz. Eğer birbirinizi seviyor ve iyi anlaşıyorsanız gerisi çok da mühim değil. İnsanlar bakıp şaşırabilir hatta yorum yapabilir ama bunlara takılmadığınız sürece sıkıntı olmaz. Fiziksel olarak bazı şeyler farklı olabilir sarılmalar, öpüşmeler belki biraz akrobatik olabilir ama eğlenceli hale de getirilebilir. Önemli olan sizin bu farkı kafaya takıp takmamanız. Eğer rahat ve mutluysanız, başkalarının ne dediği boş. Sonuçta en uzun boylu insanlar bile doğru insanı bulamazken, mesele boy değil, uyum.🤷🏼♀️🌷
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYürür ama iş en zor durumunda yani hastalandığında bakmaya gelince 2.10'luk erkek bozulur. Yani sevgilisi olan kızın kendisini iyileştirmesini istemez. Sebep ise Kızın 1.45 kendisinin 2.10 olmasıdır. Yani kızı yetersiz görür kelimenin düz tabiriyle. Yani normalde yürür ama iş iyileştirmeye geldiğinde planlar bozulur. Çünkü 2 metre üstü erkek 1.50 nin altında kız bile istemeyebilir. Çevresindeki kısa boylulardan bile soğuyacak veya korkacak veya üzülecek (Hangi duyguya gelemiyorsa) duruma kadar gelebilir. İş kötüleyebilir Yani anladığınız.
02 Yorumla- 1 yıl
Tabi yeterince sevmediyse fakat bağlanacak kadar sevdiyse durum daha güzel olur 👍🏻
- 1 yıl
Daha farklı yani
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. 
🤭51 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır yürümez, ben 1.90 boyundayım 1.55'ten kısa biriyle görüşmüyorum. Daha öncesi 1.45 civarı bir kızla tanıştık ama boy farkı ciddi sorundu. Yani bu çok problem oluyor olmaz o yüzden.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkın matematiği mi var, bitanem? 😂 Boy farkı falan bu işler için detay ya, aşk varsa gerisi teferruat! Sonuçta, o tatlış kalplerin birbirine aşık olması boyut hikayelerinden daha önemli. İnsan kendi boyunda flört bulunca ömür boyu mutlu mu oluyor? Yok öyle bir dünya. Bence 145'le 210 harika bir ekip olabilir, enerjiye ve sevgiye bakacaksınız. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, boy farkı aşkı etkiler mi? 💖🌟
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u 1 yılMerhaba, bence olmaz ya olmamalı yani arada ciddi bir fark var. 1,70 boylarında daha uygun bir erkek profili olacaktır.
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılYürümez davul bile dengi dengine
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılyürüyebilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı. Knk arada fark baya çok ama tatlı durabilir çoucuğu gibide durabilirsin 😂
11 Yorumla
Soran1 yılOlsunn
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılOha uzak mesafe ilişkisi olur bildiğin 😂 yüz yüze bakamazsınız bile konuşurken
64 Yorumla
Soran1 yıl@terziayca çok mu komik
Gizli Üye(25-29)1 yılHaha 1.55 neyse de 1.45 boy cidden var mı ya? Ama 1.45 ve 2.10 boylarında bir çift görsem muhtemelen deve cüce derdim. Bence herkes boyu boyuna huyu huyuna suyu suyuna yakın biriyle birlikte olmalı. Tabii ki kimse kimsenin ilişkisine karışamaz ama ne bileyim çok çirkin, itici, komik bir görüntü bana göre.
00 Yorumla
1 yıl00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAranda bir adım mesafe olan biriyle ilişki mi olur? Ben boy farkı 10 santimi geçerse rahatsız oluyorum bırak 65 santimi. Buna denk gelmişsindir neyse ama ısrarla bunu arayan insanlarda bir sıkıntı olduğu kesin.
02 Yorumla- 1 yıl
Ay cidden ben 155 im 86 olan biriyle bile olamam yani çok uzun geliyo bana
- 1 yıl
Öyle evet. Boynun ağrıyor, devamlı uzanmak zorunda kalıyorsun, göz göze bakamıyorsun, çok abuk bir açıdan görüyorsunuz birbirinizi hep, yanında da bir garip duruyor vs.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kendin karar ver
35 Yorumla- 1 yıl
Fıstıhh gibi de olmus iste 😬
- 1 yıl
Kamera acisi yanlis belki de 🤪
1 yılÇok kötü görünüyor bu bir gerçek bizzat yaşadım (boyum 149) ama benim ex185 ti ona rağmen kötü duruyorduk. Sizinki daha aşırı komik ut bence ve uyumsuz. çok şükür 170 koca bulabildim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılBir dev ve hobit aşkının hikayesi jxnndkk bence yürümez ben o kadar uzun boylu erkek olsam yanımda çocuk gibi görünecek birini istemezdim ama siz bilirsiniz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
1 yılArada 65 cm var farkında mısın? Adamın penisi ile aynı hizadasın
21 Yorumla
Soran1 yılYok beline geliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten bu boylarda bir erkek olup böyle bir ilişki isteyen var mı?
23 Yorumla
Soran1 yılBenim flört böyle
- 1 yıl
Zevksiz erkek çok
Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı. Ohaaa i boy ne masalalh deve cüce bende sevijorm uzun erkek ona bana ins banafa uzun biri gelir 2 metre
02 Yorumla
Soran1 yılGelir inşallah 😁
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. 5 yaşındaki çocuğun pofidik oyuncak ayisiyla oynaması ilişkisine döner sıkılıp köşeye atınca çatıda unutulan oyuncaklar arasından fark edilmeyi beklersin anca
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.
1 yıl65cm fark var o ne öyle. Siz kısalarîm niye bu kadar uzun erkek takıntısı var anlamıyorum 🤣 Sen onu duymayacaksin o da seni göremeyecek nasıl ilişki olsun.
00 Yorumla
1 yılYürür tabii ki boydan daha çok aslında karaktere bakmak gerekiyor sonuçta konuştuklarında da sadece boya olan takıntılarından bahsetmezler ya da boylarına bile bakmazlar yani gözlerine bakarlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
s 1 yılBirbirinizi nasıl görüyorsunuz, sen 1. kattasın cocuk 10. katta
11 Yorumla
Soran1 yılEgiliyo
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılAdamın yürüdüğü yerde kızın koşması gerek sence yürür mü 😂
20 Yorumla
1 yılYani önemli olan sizin nasıl hissettiğiniz.. Çocuğu gibi kucağına alır çok tatlı 😄
01 Yorumla
Soran1 yılEvett
Fazla sanki ya tabi herkesin seçimi ama bilemiyorum ben 170 im 190 bile bana uzun geliyir biraz aşkım zorlanabilirsin biraz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılUfak at civcivler yesin. 2.10 erkek yok. Dunya rekoru zaten 2.11 mi ne
06 Yorumla- 1 yıl
Hi hi evet
Soran1 yılMal mısın bizim okulda bile bir sürü 2 metre var en uzun kişi metreye yakın
- 1 yıl
Bana bak ergen agzindan cikan kelimelere dikkat et terbiyesizlige luzum yok. Sinifindaki yasitlarina de bu tur laflari.
Soran1 yılCahilliğini yüzüne vurunca hemen kudurma
- 1 yıl
Ahaha iki kelimeyi bir araya getiremiyorsun be cocuk 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılYan yana durunca çok iyi durmuyor. biraz birbirine yakışmak lazım. Yüretenler sevenler var. Tabi bunu takıntı yapmamak lazım.
00 Yorumla
1 yıl1.55 ile 1.65 arası birisi daha uyumlu olur ama tabii ki de senin tercihin (uyum olarak 1.65 de uzun kalır)
04 Yorumla- 1 yıl
Hahah sorma 165'in bile eğilmesi gereken bir boy😂
- 1 yıl
@onlyteenage ben 1.75 im daha millet bana kısa diyor (bunun sebebi boyu 1.68 olup 1.75 im diye gezen çoğunluk yüzünden ama benim boyumda olup da 1.78 den aşağı boy söyleyen görmedim çoğu da 1.80 diyordu skjfnskjdfnksdjfn) ben de mi yalan söylesem :D 1.75 im diyen kız kaşıma geliyordu skjdfndskjfsjd
- 1 yıl
Bunların hak ettiği bu evet. Bu erkekler onları sevdiği için birlikte olmuyor. Sadece kendi birtakım duygularını tatmin ediyorlar.
- 1 yıl
@onlyteenage duygusal olmayan bir cinsellik one night gibi heyecanlı falan değilse zaten güzel olmaz
bir kızı kandırmak şeref yoksunluğudur
ancak karşılıklı olarak sadece partnerlik yapılsa olur onun dışında kimsenin kimseyi kandırmaya hakkı yok
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBu sevginin boyutuna bağlıdır Ama genelde boy konusunu birçok insan sorun yapar.) Hayırlısı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı.
1 yılbiraz bel altı bir cevap olacak ama önemli olan boyu değil işlevi önemli işlev yerinde ise boyda bir sorun olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 1 yılYükseklik korkunuz da mı yok😒 arada baya boy farkı var
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
s 1 yılAdam kızı görebiliyosa yürür 😂 bu boyla kızı nasıl görebilmiş ya 🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOlmaz kanka, ben 1.81 ik eism 1.53 hiç mutlu değilim eşim çok kısa görünüyor bedenide küçük mutlu değilim bu yüzden aşk beni mahfetti. Kadın dediğin 1.65 olacak ve belirgin bı kalcasi olacak
111 Yorumla- 1 yıl
King_122 fiziğin boyla ilgisi yok bu arada bilgin olsun bayıldığınız bi çok kadın bu şekilde tasvir ettiğiniz 155 falan
Cevap sahibi1 yıl@mayisgly evet önemli yani fizik olarak begenmelisin kadını ben kısa. kadin sevmiyorum 1.53 çocuk gibi duruyor.
Cevap sahibi1 yılBen 1.55 sevmiyorum işte cok kısa gorunuyor , kısa bacak kötü duruyor 1.65 olanlar Seksi görünüyor mini etek elbise daha çok yakışıyor biz elbise bulamıyoruz bedenide küçük @herakleitosubenyedim
- 1 yıl
Bacak kısa olması boyla ilgili değil orantı ile ilgili gövde uzun olup bacakları kısa olan uzunlar mevcut çok piyasada ya da kısa olup bacakları uzun orantılı olan aman be abicim bak keyfine bize ne
- 1 yıl
Uzun beden kısa bacak genelde 160 ve altı boylarda oluyor. Yani bu orantısızlık kisalarda daha fazla. Ben uzun boylu olup bacakları kısa tek bir insan bile tanımadım. Ama arkadaşın cevabı üzdü ya. Eşine üzüldüm yani kimse kocasının böyle yorumlar yapmasını istemez. Ne şirin ne tatlı diye seviyorlar sonra ama benim karım çocuk gibi. E başta bilmiyor muydun bunu. Benim de bir tanıdığım çift vardı. Erkek ölüyorum bitiyorum diye aldı. Aldattı sonra. Hem de bayağı uzun bir kızla aldattı. Kendisi de zaten 2 metre boyunda biriydi. Karısı 156. Karısı da kuzenim.
- 1 yıl
Ya elbette öyle istisnayım ben istisnalarda vardır elbet mesele uzun kısa değil seninde dediğin gibi ben karısına çok üzüldüm cidden
- 1 yıl
Bi de karakter işte daha kısa biriyle de aldatabilirdi bu arkadaşın takıntı ayrı ay herkes Allah’ından bulsun ne diyeyim anormal herkes
- 1 yıl
Ona bakılırsa adriana lima shakira bunlar da aldatıldı bunlar karaktersizlerin işi yani
- 1 yıl
Ondan dolayı
Cevap sahibi1 yılAblacım. ben aldatmiyorumki beğenmiyorum diyorum. Aşık olarak evlendim. ask. gozumu kör etti. Hiç sevgilim olmadı kendimi fazla. kaptirdim hayatımda hiç kızlarla. konusmadim utandım esimede bu yüzden çok. baglandim. esimden ayrılmak. istedim ama yapamadım çok acı çektim evlendik bir süre sonrada begenmez. oldum. Sacida kötü çıktı tesettürlü olduğu için saçını görmedim ilk gün acaini bı açtı alnı çok açık yanlardan saç yok saçı yarısından başlıyor. Saç telleri çok az. Kıvırcık ben kıvırcık saç asla sevmem düz olacak kızlar. ne güzel şekil veriyor. Rengarenk boyatiyor.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılElini tutsa sanki kreşe götürmüş gibi olur shsjs yürümezz 😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılYürür de kız hep geride kalır ya da çok yorulur 😂😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılDeve cüce ilişkisi olmuş tamamiyle görüntü de ideal olmali
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl8 yaşındaki kardeşim 140 cm be :D ve 210 cm adamın yanında senin boyunda birini düşündüm de baya komik durur
12 Yorumla
Soran1 yılBenim yaşım 19🥲
Cevap sahibi1 yılKıyamam ya :D daha boyuna uygun biriyle ol
1 yılBoy ile ilişkinin yürümesi olayını bence bir turmamalısın. Boyum 1.50, boyuma yakın erkek arkadaşım oldu ama ilişki yürümedi, yalancı ve kumarbaz pisliğin tekiydi. İlişkinin yürümesi ile boy farkının bi önemi yok yani.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEn sevdiğim 156 boyumla 190 erkek ilişkisi 😂🍸
24 Yorumla- 1 yıl
Sonra uzun olmayan bir erkek boy yüzünden yalnızım dese sorun boy değil karakter dersiniz
- 1 yıl
Yok benim hesabı yakından takip et neysem oyum.😛
Soran1 yıl@Yhfghhi6577 ağlama
- 1 yıl
Soran kimsenin ağladığı yok. Gayette haklı sırf elaleme göstermek amaçlı kurduğunuz ilişkiler mide bulandırıcı.
1 yılUzak mesafe ilişkisi yürümez bence göremiyor zaten 😅
00 Yorumla
1 yılOlur erkeğin boyu uzun kız kaybolursa kolaylikla görür bulur jfkff
00 Yorumla
1 yılÖnemli olan sevgidir ikiniz içinde boy farkı önemli değilse hiç bir sorun yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılAdam begendiyse sorun olmaz boyla iliski dinamitleri ne alakası var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılErkek yürürken kız koşmak zorunda kalır. Birlikte yürüyemezler
00 Yorumla
1 yılBu konuda ciddi olamazsın gerçekten çok zor bu konuda ciddi problem. yasar her iki tarafta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen 1.68 Ken 1.60 lık hatunlarla oluyorum. O ne öyle. Yanında cocuğu gibi kalırsın. He ama bir gerçek var yatakta iyi ezer seni. Adamın altında kaybolursun. Senin için ideal erkek 1.60
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. İlişkisi yürür neden yürümesin biri birini seviyorlarsa
00 Yorumla
1 yılTren gifini bırakan yoksa ben bırakıyım diye geldim
00 YorumlaBenden bu kadarr uzun biriyle sevgili olmam
00 YorumlaGalaktik gezegenlerarası uzun mesafeli bir ilişki yürürse bu da yürür 😅
00 Yorumla
1 yılAşk, güven ve uyum varsa tutku da olur. Yürüyebilir boy belirlemez kanka.
00 YorumlaErkek olumlu karşıladıysa olabilir istiyosa yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Yok kucağa almalı yoksa arkada kalırsın adımlarınız bile uymaz ajbsjsnsjk
00 Yorumla
1 yılKızların sayısı 2 taneyse böyle üst üste falan çıkarlarsa yürür belki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. 145 kızın 210 erkekle ne işi var? sen önce onu bir anlat da.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Mesafe uzun yürünmez. Taksiye bin.
26 Yorumla- 1 yıl
Ahahahaha allah affetsin güldüm
- 1 yıl
Affeder bayram🙄😂
- 1 yıl
Bi zahmet🙄
1 yılKnk bitmedi trol sorularınız vitrine çıkınca ne olacak merak ediyorum para mı veriyorlar sanki
24 Yorumla
Soran1 yılKudurma
- 1 yıl
Gizli Üye(25-29)1 yıl2.10’luk erkek 1.45’lik kızı ezmezse iyiydi. Ben 1.82’yim 1.08 bacak boyum var ise onun nereden baksan 1.40m bacak boyu vardır ezer geçer 😂
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSoru fark olmasa sıkıntı olurdu 😂 1.45lik kız 2.10’luk çocuğa bakar mı? Bakarsa boynu kırılır 🤣
Cevap sahibi1 yılFark değil fake
Gizli Üye(25-29)1 yılOo çok güzel olur hiç kucaktan inmez 🥰
313 Yorumla
Soran1 yılEvet anlamiyo bunlar
Cevap sahibi1 yılBen olsam hiç kucağından inmem. Her pozisyon çok güzel olur ya. Yükseldim şu an 😋
- 1 yıl
Oralda eğilmeden yapar 😁
Cevap sahibi1 yıl@abuzerbaba haha evet
- 1 yıl
Denediniz mi?
Cevap sahibi1 yıl@abuzerbaba ah keşkee
- 1 yıl
Boyu uzunsa şeyide uzundur dikkat et : ) benim boyun 188
Cevap sahibi1 yıl@abuzerbaba olsun olsun yeriz 😋
- 1 yıl
Yazsana 2 dk bişey sormalıyım
Cevap sahibi1 yıl@abuzerbaba olmaz. Çok önemliyse burdan sor
- 1 yıl
Burdan sorarsak banlanırız çokta önemli değil canım
Cevap sahibi1 yıl@abuzerbaba peki
- 1 yıl
Kimsenin lafına bakma hoşlanıyorsan ilişki kurabilirsin canım keyfine bak dünyaya kaç defa geliyoruz sanki
Cinsel ya d a duygusal ilişki için boyun eşitmi ya da dengeli mi olması gerekiyor niye kısa boylu biri ile uzun boylu biri cinsellik ya da duygusal Bi birliktelik yaşayamazmı?
16 Yorumla- 1 yıl
Tabiki yaşayabilir ama zorlanirler her konuda
- 1 yıl
Bı empati kur istersen belki hak verirsin ben zaten yaşanabilir dedim ama zorlukları var
- 1 yıl
öyle tabi ama belli biyerden sonra o dikenlerin batma ihtimalide var
Gizli Üye(25-29)1 yılDev adamla cüce harika olur. Adam gömleginin cebinde taşır artık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaba kız gibi durur 😂😂😂😂😂😂ben gülüyorum böyle görünce sokakta
10 Yorumla
1 yılZemjn kattan 10. Kata bakiyormus gbi olur o nasl bı orantiszlik 😄😄
21 Yorumla
Soran1 yılNe güzel
Gizli Üye(25-29)1 yılEski sevgilim 1,96 filandı burdan tanismistik. Boyu uzun olanlar genelde efendi oluyor kaçırma sjs
20 Yorumla- Devamını Gör (189)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat