Sevgilim bana başka isimle hitap etti Büşra yerine Kübra dedi hemde daha öncede kaç kez yaşandı bu olay artık en son çok kırıldım?

Tepki gösterdim ben tepki gösterince önce özür diledi öyle dil ucuyla haklısın diyecek bir şeyim yok deyip sustu çok üzüldüm ömrümden 20 yıl gitti soğumamak için durumu onunla konuşmak istedim ama o hiçbir şey olmamış gibi davranmamı istedi öyle davranmadım diye tepki de gösterdi haklısın diyecek bir şeyim yok suçum falanda yok dedi bana kızdı hatta mesaj bile atmadı iki gündür doğru düzgün ve aramız çok güzeldi durup dururken böyle bir şey yaşandı beni gerçekten sevmiyor mu acaba ve ben kırılmakta haksız mıyım her şey tamam ama başka isimle seslenmek ne çok ağır çok kırıldım ve beni hiç anlamadı mesaj bile atmadı hep geçiştirdi öyle onu bekledim bayram günü küs kalmayalım dedim tavırlı tavırlı rastgele biriyle konuşur gibi alakasız şeyler konuştu benimle gerçekten ben mi hatalıyım kırılmam normal değil mi benim başka ilişki tecrübemde yok kimseylede konuşmuyorum çok üzülüyorum hep içime atıyorum beni gerçekten sevmiyor mu acaba istemiyor mu seviyorum diyor çok seviyorum diyor ama seven böyle üzer mi

Güncellemeler
1 yıl
Üzüntüden uyuyamıyorum bile ınunsa umrunda bile değil bana cevap bile yvermedi dönücem dedi yazmadı bile 7 saat oldu
Güncellemeler
1 yıl
Dün bütün gece onu bekledim hiç yazmadı bana
Sevgilim bana başka isimle hitap etti Büşra yerine Kübra dedi hemde daha öncede kaç kez yaşandı bu olay artık en son çok kırıldım?