Babam evde futbol maçı izlerken kendinden geçiyor küfür kıyamet. Benim derdime futbol maçı kadar üzülmez
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Babam evde futbol maçı izlerken kendinden geçiyor küfür kıyamet. Benim derdime futbol maçı kadar üzülmez
Benim kel de maçı izler maç biter yorum okur maç hakkında eleştiri videoları izler ertesi gün de özet izler bugün yıl dönüşümüz 29 Mart yine maç izledi yorum okuyor
Hepsi mi aynı bunların
Hepsi aynı bacım delirirsin
Ne buluyorlar anlamıyorum sevmeyeni bulup nikahı basacam
Bulamazsın hepsi fanatik fkkfkkfkf
Kısmet be
inşallah bulursun ne diyim
Sağolasın
hayatta futbol sevmem inadına topu bana atarlar. kıcıma çarpar gol olur. agam bizle dalga geciyor deyip kıçıyla gol attı derler alakam yok. satranç severim futbol dışında her şey . ama uzaktan izlerim sadece
Cevap
9Cevap
25 senedir izlediğim maç sayısı 3ü geçmez oda mecburen gibi oldu. Ama tartışma ortamında her türlü apo ve fetönğn takımını tutanlara sallarım
Çok saçma geliyo mesela borsa takip etse ya da eşiyle falan vakit geçirse tamam ama bunun hiç faydası yok
Vakit geçirmek için bir yol ben film dizi izlerim kitap okurum ama neden maç izliyorsun diye garipsemem herkesin tercihi farklıdır
Evet
bana sebepsizce fanatiklik saçma geliyor takım tutarım ama özellikle maçı izlemem max özetini izlerim
ben soğudum artık
Neden
bilmiyorum eskisi gibi zevk almıyorum
Teşekkürler
sen bir erkeği galatasaray kadar mutlu edebilir misin?
Yenildi ama bu akşam
sorma yaa bak neden hatırlattın... bak sen bırak mutlu etmeyi üstüne birde üzüyorsun sonrada diyorsun futbol şöyle böyle... çok kırıcısın
Gs ne ki ben daha fazlasını yapardım evli olsam
mutlu etme konusunda mı
Evet
oshimen gibi yüzüne maske takıp öyle sevişelim o zaman :D:D yahu napabilirsin galatasaraydan daha fazla mutlu edebilecek kupa mı kaldırıcaz yatak odasında
Asıl futbolun nesi mutlu ediyo osimhen mi alıyo o enerjiyi
ah oshimen üzümlü kekim :D peki ya sen sirkeli turta
Komik değil
seninle ilgili espri yapmadım zaten oshimenle alakalı yaptım seninle alakalı ciddiydim
Osimhen iyi biri ama futbol kötü
futboluda çok iyi ama türk futbolu adamın gerisinde... eminim türk aşk hayatıda senin aşk hayatının gerisindedir :) hadi gönlünü alayım bari ufak tefek iltifatlarla
Estağfurullah kırılmadım sadece futboldan daha az önemli olmak üzüyor
benimki mübalağalı yaa sen bakma bana insanın sevgilisi nişanlısı eşi herşeyden değerlidir ama maçç esnasında birazcık anlayış gösterin çünkü erkekler size o değeri o esnada gösteremeyebilir :D
O an dışında gösteriyorsa o da iyi
o an dışında kalbimiz sizinle dolup taşıyor
İyi o zaman
sen bekarsın sanırım şikayetin babanla alakalı gibi
Bekarım evet öyle
hımm anladım umarım hayalindeki aşkı bulursun. biraz ilgi sever kedicik gibisin duygusal mı desem
Sağolun da tüm kadınlar öyle
hayır asla değil çoğu kadının içinde hunharca et yiyen bir erol taş var... anaç vicdan sahibi düşünceli birine pek denk gelmedim
Doğrudur erkekler daha iyi bilir
sevgilin var mı ya da evllik planın
Evlilik istiyodum yakın zamanda
peki sonra ne oldu?
Kısmet değilmiş olmadı
hayırlısı.. sen gene umudunu yitirme mutluluğuda umutsuzluğuda çaresizliğide hayal kırıklığınıda bir kişi üzerinden tüm insanlığa ve hayatına yayma
Bir kişi olsa iyi de kısmet işte belki bundan yana kısmetim yok
kaç tane golün var da iptal olursa olsun asla pes etme maç bitmeden mutlaka bir gol bulacağına inan :D
Maalesef çok umudum yok artık
hiç belli olmaz kimin nereden ne zaman çıkacağı sen yeter ki şans vermeye devam et
Doğru teşekkür ederim
ve anlattığın kadarıyla evlilikte de kendine güveniyorsun :) kocanı elinde tutmak evine bağlı hale getirmek konusunda :D:D
İnşallah öyle olur
O zaman iyi bayramlar annenin babanın ellerinden öperim senin yanaklarından öperim nice mutlu bayramlarınız olsun
Yanaklardan öpme falan hoş değil tanımadığın kıza öyle deme. İyi bayramlar
Tanımadığım için öyle dedim zaten
Yok şükür olmayanı da var iyi ki varlar
Cogu diyelim
Yüzde kaçı
75
Çokmuş
evet
Sebep
Gereksiz ama bişey katmıyor
Sonuçta enerji falan atamıyo ya da mutlu olmuyo ama
Niye atıyım senelerdir mecburen izliyorum