Evet yaşanan olayları filan görüyoruz ve hoş olmayan görüntüler ile karşı karşıyayız. Genelde durumları için sormak istiyorum. Erkeklerin futbol tutkunu olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Erkeklerin futbol tutkunu olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Futbolun cinsiyetle ilgili olması saçma. Kimse bir spora tutkuyla bağlanmayı hak etmiyor. Ama erkeklerin futbola olan ilgisinin toplumsal normlar ve kültürel faktörlerle ilişkili olduğunu kabul etmek önemli. Ancak ne yazık ki futbolda güzel bir şekilde yaşayamıyoruz futbol tutkumuzu futbolda bırakmıyoruz şiddete başvuruyoruz bizim ülkemizde ne siyaset ne sporunu futbol güzel bir şekilde değerlendirmeyi beceremiyoruz Bu da çok acı bir şey, gerçekten zaten futbolumuzun da eski tadı kalmadı.
Bu kadar fanatik olmak çok saçma. Ben izlemiyorum bile sevmiyorum. Hayır şimdi o ona gol attı öteki yenildi vs eee bana bunun kazancı ne? Hele ki kavga edecek kadar ne faydası var ki bana? Futbolcu milyon dolarını alıyor gidiyor bana faydası olmadığı için umrumda olmaz kılımı kıpırdatmam
Gerçekten ayıplanacak hareketleri var. Bu kadar kavgacı ve itici bir şekilde hareket etmeye gerek yok. Vatan savunmasına geçer gibi topu savunmaya gerek yok. Ülkemiz için ve örnek olacak gençler için olumlu hareket değildir.
Elbette futbol tutkusu olmalarını anlıyorum bendede var ama bu şekilde olması yanlış kavga edip barbarca terörist gibi etrafta takılmak kadar saçma şey yok
Senden izin mi almam gerekmiyor. Ama evet senin niyetin spor mu kavga mı bu beni alakadar etmez. En azından maç izlemeye diye giden bi yakınıma zarar vermediğin sürece. Ama ondan sonrası ilgilendirir. İzin almam da gerekmiyor sen kimsin ki senden izin alıcam padişah mısın kral mısın ne izni neyin kafası bu ne içiyon sen birader hayırdır kime gider yapıyon?
Görüş sahibiyim. O yüzden izin Alman gerekiyor. Benim görüşüme yorum atıyorsun. Ben senin fikrini sormadım etmedim. Kendi kendine tribe giriyorsun. Hala yüzsüz gibi üste çıkmaya çalışıyorsun. Yorumumdan ikilememek için diretiyorsun. Yüzsüzlüğünü de al git buradan.
Bu yorumun paşası da benim, kralıda benim , ağababasıda benim , Cumhurbaşkanı’da benim, ben izin vermediğim sürece yorum yapamazsın benim görüşüme. Önce izin al sonra gel.. hadi ikile şimdi görüşümün altından. Düşünce kirliliği yapma burada.