Bütün erkeklerin futbola ilgisi var mıdır?

Benim hiç ilgim yok. Hatta şampiyonluk kutlamalarına katılanları da garipsiyorum. Futbol oynamayı severim. İyi de oynarım ama takım muhabbetleri hiç ilgimi çekmiyor. Adamlar milyon dolarlarla para kazanıyor. Arkaplanda hakemi satın almaktan tut her türlü hile hurda dönüyor, olan taraftarın psikolojisine oluyor. En son Adanasporu takip ediyordum lisede. On numara oynayan takım play off maçlarında sattı maçı. Bilerek yenildiler. Oyuncuların oynayışından o kadar belliydi ki. Daha da futbolla ilişiğimi kestim.
Cevap
54Cevap
Ben takım bile tutmuyorum.
Fanatikligim yoktur futbolu oynanmasi gereken bi spor olarak görüyorum yani çıplak ayak cimenlere basa basa oynicaksin
Hayır tabikide Benimde futbola ilgim çok az dır Hiç bir maçı takip etmem. Arada bakarsam ne ala.
Futbol sevmeyenler de var ya. Bir kuzenim basketbola daha ilgili mesela. Birkaç arkadaşım da vardır futbol sevmeyen.
Hepsi için diyemem ama büyük çoğunluğu evet ilgisi var. Kadın alışveriş yapmayı sever, erkekse futbolu.
Hayır, futbol oynuyor diye arkadaş bile olmayan erkek tanıyorum 😂 Arkadaşlarini bile ona göre seçiyordu bence aşırı mantıklı bi hareket😂
Benim şansıma futbol sevmeyen erkekler denk geliyor
Biliyorum inanmicaksiniz lakin futbol ile işim olmadi olmazda.
Olmayanların da var. Yakınımda birisi futbolu sevmiyor mesela :D
Futbolu severim ama son zamanlarda hiç takip etmiyorum.
İlgilenmeyen, takım tutmayan pek çok erkek var.
Ben takım tutmuyorum arkadaşlar arasında ister istemez kavgalarına şahit oluyorum
Galatasaraylı biri olarak herkes demiyelim ama evet..
ilgisi olmayanlar bilşyorum çevremde en iyisini yapıyolar
Kızlarında çok ilgisi var özellikle icardi gibi futbolcusu olan takımlara😉
Yoktur bir kaç defa okuldan denk geldim zerre ilgilenmiyorlardı
ben sadece oynamayı seviyorum. takım tutmam, hiç de maç izlemem
Futbolsuz yaşanmaz hele hele Galatasaraysız hiç yaşanmaz
Hayır. Mesela ben zerre umurumda değil.
Valla pek futbola vakit kalmıyor fanatik değiliz
En İyi Cevap