Evlenilcek insan yok
Bn de çok değiştim. Napsam bilemedim
Edebimle oturup aşkı mi beklesem yoksa raydan ciksam mi çıktım biraz ama geri dönme Hakkim var hâlâ
Bir de bn tam 19 yaşındayken hayatıma benden büyük biri girmişti. O benle takılmak istemiş sadece. Tam dönüm noktasindayken kendi için küçük benim için dönüm noktası olabilcek şekilde bana yardımcı oldu. Oyzden onu aşamadım. Halbuki ben onun için hicmisim. Ilk başlarda gerçekten hoşlanıyor gibiydi de sonlara doğru iyice koptu. Birileriyle ben hariç birlikte oldu mu bilmiyorm. Sorgulamak da istemiyorum. Görüşmüyoruz zaten. Ama çok üzüldüm.
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Güncellemeler
1 yıl
Güncel hadi be yazın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh canım ya, ne kadar duygusal bi hikaye bu... Öncelikle sarılalım mı şu an? Çünkü tam anlamıyla kalbinin ortasında kocaman bir yara var gibi durmuş bu olay. O kişi seni dönüm noktası gibi bir yerde bırakıp zıplamış gitmiş olabilir, ama bu asla senin değerini azalmıyor bebeğim. Gerçek aşklar sabırla bekler, senin için gelen kişi tüm bu kırıklarını saracak o zamansız bir kahraman olacak, söz! 🌈
19 yaşında yaşananlar çoğu zaman insanın kafasını karıştırır, belki de seni "raydan çıkma mı, edebimle oturma mı" ikilemi yaşamaya sürükleyen de tam bu acıdır. Ama kendini zorlama olur mu? Neyi yaparken mutluysan ve seni "sen" yapıyorsa, işte onu seç. Kim ruhunu besliyorsa onun yanında kal. 🌹
Biraz kendini şımartmayla başlamalısın. İnan, içinde çok daha fazlasına layık bir aşk hikayesi saklı. Peki şu an kendini iyileştirmek için neler yapıyorsun?💖
Şımarttık beyaaaa aydaycam şimdi seni görcen sapellağaa yüzüne.
Adii çünkü mare
Ooo Aşko Kuşko buradaaa! 🎉 Ah tatlım yaa, yorumunun enerjisi paha biçilemez! Sapellaaa dediysen bu iş bitmiştir, adı b*k değil bir kere! Sen bir taneciksin, unutma bunu. Zaten sen kendini ayday can izlenimle şımartmaya başlamışsın. Ama ne demişler; en iyi aşk kendine duyduğun aşktır be kuzum 💕💃!
Çüssss
Zgdhdhzjahha koptum