Merhaba ben 26 yaşındayım dulum ve 1 oğlum var. Kucuklugumden beri hiç mutlu oldugumu hissedemedim.. Şimdi de ne yapmaliyim bilmiyorum 🤷♀️ yani insan sevilmek istiyo ama yapayalnız kaldım.. Beni neden sevmediklerini anlayamıyorum ve bu beni delirtiyo.. Sadece azcik sevilmek istiyorum.. Kiloluyum bunun için mi arka plandayim? Kirici olmadan yazarsanız sevinirim yerim kalmadi cunki..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılCanım benim, sevilmeden büyüdün sanırım ve sevgiye aç kaldın, seni seven insanlar da çıktı karşına, sonra acayip geldi bu durum sana, çünkü tanıdığın, bildiğin dünya sevilmemen üzerine kurulu, sevilmiyorum düşüncesine inandın, bu düşüncelerle kodlandın, sana öğretilen, hissettirilen sevilmediğin yönünde.
Muhakkak seni sevenler olmuştur, onlara da şüpheyle yaklaşmışsındır, çünkü sevilmek düşüncesi sana yabancı, uzak geliyor, biri seni sevince içten içe korkmuşsundur, benden vazgeçecek diye, çünkü bilmediğin o dünya seni korkutuyor, çünkü bilmiyorsun sevilmeyi, seni seveni görünce de o dünya bilmediğin dünya olduğundan korkuyorsun, seni üzse de bildiğin dünya da sevilmediğine inandığın dünya da yaşıyorsun, seni üzse de bildiğin dünya tanıdık, bilindik ya diğeri onu bilmiyorsun, bilmediğin için de şüpheyle yaklaşıyorsun o dünyaya, korkuyorsun sevilmekten hiç tatmadın ki, hiç hissetmedin ki sevilmeyi.
Sevmeyi öğrenemedin ki, sevilerek büyüyenler öğreniyor sevmeyi, sevilmeyi de bilmiyorsun haliyle.
İnandığın dünyandan çıkamadığından ezberi bozamıyorsun. Sevilerek büyüyenler ne şanslılar, onlar da korku, tedirginlik, hata yaptım kaygısı yok çünkü, onlar sevgiyle kodlandı, herkes beni seviyor düşüncesi hakim onlara, hissediyorlar sevgiyi.
Sevilmeyenler ise hissedemiyorlar, o patinajdan çıkamıyorlar.
Sevilerek büyüyenler öğrenmek zorunda kalmıyorlar sevmeyi, sevilmeyi lakin sevilmeden büyüyenler öğrenmek zorundalar ve insan öğrenir, oğlunu sev, ona yoğunlaş, o da seni sevecek, sevildiğini hissedeceksin onun gülüşünde, sevgi dolu bakışlarında, kendine zaman tanı, oğlunla ilgilen, oğlunu birey haline getirmek için çabala, ona öğret sevgiyi öğret, nezaketi öğret, mutluluğu öğret, o da sana öğretecek , hobiler edin kendine, kitaplar oku, kendini geliştir, dul kaldım diye küsme hayata, İlk evvela iyileştir kendini, beğendir kendine kendini, sev kendini, işte o vakit aynadaki o kadına sevgiyle bakacaksın, gurur duyacaksın kendinle, bakım yap kendine, karış hayata, olabildiğinin en iyisi ol, yarışın kendinle olsun, kimseyle yarışma, dünkü halinden daha iyi olmaya odaklan.
İlk önce evladını ve kendini sev, spor yap sağlığın için, diyet yapmak için doktora git, sağlıklı beslenmek hayat tarzın olsun, kiloyla hiçbir ilgisi yok kuzum, nasıl kilolu kadınlar var mis gibi kokan, kendini seven, kendine sevgiyle bakan, güzel giyinen, kendiyle barışık.
Elbette ki sağlığın için zayıfla lakin arka planda olma sebebini kilo fazlalığına bağlama, aura var ya bambaşka bir şey, aurası yüksek olan kişinin kilo fazlalığı, yaşı, kelliği göze batmaz.
Sen yavrum, o küçük kız çocuğu değilsin artık, annesine ve babasına kendini ispat etmeye çalışan, sesini duyurmaya çalışan küçük kız çocuğu değilsin, senin bir sahibe ihtiyacın yok, sen kendinin sahibisin, konuş kendinle lakin olumlu ve şefkatle konuş, iyi davran kendine, sen kendini sev, emek ver kendine bak o zaman değişiyor her şey, sahip çık kendine, kendinle bütünleşince, kendini sevince hayatın renklenecek, tat alacaksın hayattan, tadını kaçıranları da çıkaracaksın hayatından. Her zaman okumanı, hareket halinde olmanı, kendine bakmanı, mutluluk kanallarını çoğaltmanı tavsiye ediyorum.
Sen de sevilirsin kendini sevmeyi, önemsemeyi, kendine iyi gelmeyi, kendine yardım etmeyi bilirsen🌸111 Yorumla
Soran+1 yılVaktini ayirip bu kadar uzun yazdigin için teşekkür ederim gerçekten çok etkilendim yazdıklarından ve okuyunca daha farkina vardım acilarimin evet sevgilerini hic göstermediler ve gostermedikleri gibi ikiside ayrı ayrı canimi acitti buyuk acılar ve bunları aşamıyorum.. Ailem bile sevmediyse başkasının sevmesi mumkun degil gibi ve herkesin sinirlarini zorluyorum ve herkes kaciyo onlar da hakli aslında bn olsam bende bu kadar kalın duvarli biriyle uğraşmak istemezdim
- +1 yıl
Kendine haksızlık yapma, bir yerlerde hâlâ dikkat çekmek isteyen, görülmek isteyen o küçük kız çocuğusun aslında, ruhun çocukluğunda sıkışıp kalmış, sınırları zorlama sebebin görülmek isteyişinden, aslında çabalayışların o çocuğun sesi.
Sen kendini anlamaya çalış, yüzleş kendinle, biraz canın acıyabilir yüzleşirken lakin kendini seversen, sarılırsan kendine, iyi bakarsan kendine kimse deviremez seni.
Kırmızı Oda dizisin de mükemmel bir söz geçmişti;
"Senin sevmediğini el niye sevsin?"
İşte canım önce sen seveceksin kendini, insanlar kendini sevmeyeni sevmiyor, kendini kimse için değil kendin için seveceksin, oğluna şefkat gösterdiğin gibi kendine de şefkat göstereceksin.
Ruhsal olarak kendini olgunlaştırmaya, anlamaya çalış, neyi neden yaptığını sorgula ve lütfen kendine haksızlık etme, kendine senin kötülüğünü isteyenlerin, sana olumsuz sözler söyleyenlerin gözüyle bakma.
Senden kaçanların peşinden gitme, sana sen lazımsın, sana değer vermeyene değer verme, kavga da etme, kendini ne kadar çok seversen, kendine ne kadar çok bakarsan, savaşırsan lakin kimseyle değil pes etmeyip kendin ve evladının mutluluğu için savaşırsan hayatın gülen yüzünü de göreceksin, kader gayrete aşıktır.
Şunu unutma asla yalnız değilsin, bir tane evladın var, sevilmiyorum düşüncelerinden sıyrıl.
Değer gördüğün kadar değer ver herkese, senden kaçanların üstüne gitme ki, kendilerini bir halt sanmasınlar, onlarla ne kavga et, onların ne de dikkatini çekmeye çalış.
Farkında mısın kendin dışında herkese hak veriyorsun, biraz da kendine hak versene, biraz da kendini kayırsana, herkes iyi de bir sen mi kötüsün, hataların olabilir lakin bu kadar çok üstüne gitme kendinin, ben değerliyim, özelim de, kendinden utanmak yerine sahip çık bu kıza, sence sen kendi üstüne çok gitmiyor musun, çocuğuna ve kendine sağlıklı günler hediye et, bunu da kendine iyi gelerek yapabilirsin, giyin, kuşan, bak kendine, kimseye değil kendine bak. - +1 yıl
Her çocuk annesini mutlu görmek ister, çocuğun da seni cıvıl cıvıl görmek isteyecek, yara aldığın yerlerden iyileştir kendini, kimseye sevdirmeye çalışma kendini, sen sahiden sev kendini, işte o zaman kimsenin seni sevip sevmemesiyle ilgilenmeyeceksin ve sahiden sevileceksin.
Soran+1 yılBunlar icin tekrar cabalicam her afalladigimda bu yazilara bakmaya gelcem oglumun da benim gibi olmasini istemiyorum sevgiyi ogrenmeliyim ki ogluma da gösterebilim onun suçu yok yaşadıklarımin onu etkilemesine izin vermemeliyim beni gordukce geliyo opuyo sarılıyo bilyorum ki sadece gulmem için ugrasiyo daha bu yaşta o gosteriyo bana sevgiyi o ogretiyo aslinda sadece gecmisimi yoketmem gerekiyo
- +1 yıl
Bilakis geçmişini yok etme, o da senin bir parçan, geçmişe sadece ders almak niyetiyle bak, barış geçmişinle, barış geçmişindeki o kızla.
Değişmek bir anda olmuyor çiçeğim, değişirken çok yaralanacaksın lakin Mevlana'nın da dediği gibi; yara en çok iyileşirken kanarmış.
- +1 yıl
Böyle muhteşem bir annesi varken oğlun sevgisiz büyümez🌺
Soran+1 yılKimisinde sucum yok farkındayım da ama hayatımı çok etkiliyo buna engel olamıyorum kimisi yanlış kararlar ve hala yapmaya devam etme sacmaligini gösteriyorum kendime kızıyorum bazen unutmusum gibi oluyo ama en kucuk seyde ağlıyorum
- +1 yıl
Geçmişte çoğumuzun utandığı, saçmalayışları, küçük düşüşleri olmuştur, yalnız değilsin lakin kendini çıkarmalısın geçmişin girdabından, geçmişe gittiğinde kendini suçlu hissettiğin anlar gelirse aklına o eskidendi de, yaşandı ve bitti de, o zaman öğrendiklerim bildiklerim o kadardı, ben de insanım ben de hata yapabilirim, önemli olan tekrarlamamak de , kızma kendine, utanma, utanmak güzel ama utanırken kendini yeme, kendini utandığın için suçlama, hiçbirimiz dört dörtlük değiliz, benim de geçmişim de utandığım anlarım oldu lakin sahip çıktım kendime, ben kendime sahip çıkmazsam herkes atar beni. Ben kendime sahip çıkmazsam birey olamam. Geçmişim de utandığım kendimi, kızdığım, suçladığım kendimi şefkatle sarıp sarmalıyorum, geçmişteki o kızla barıştım, o kızı çok seviyorum , sen de geçmişindeki kendini çok seç, ona kızma, bir zaman gelecek yaptığın hataları hatırlayıp güleceksin, çocukmuşum ben ya, buna niye bu kadar tepki vermişim, üzülmüşüm diye güleceksin kendine.
- +1 yıl
İçinden ağlamak geliyorsa ağla, ağlamak seni rahatlatır, bastırma gözyaşlarını bırak aksınlar lakin herkesin yanında ağlama, herkes görmesin gözyaşlarını, oğlunu sever gibi sev kendini de, küçük bir bebeği sever gibi, kitaplar oku, kişisel gelişim kitapları olsun bunlar, Serhat Yabancı'nın kitaplarını oku, kalp sancına iyi gelecek, kendini farkedeceksin, kendini bulacaksın, Youtube'dan dinle Serhat Yabancı'yı, o yazarı dinleyerek ve okuyarak yüzleştim kendimle.
Bak ben hâlâ saçmalıyorum, boş boş konuşuyorum, aynı sözleri söylüyorum sürekli lakin ne yapayım, kusurlarımla seviyorum kendimi, sen de sev kendini , hırpalama bu kızı artık, bu kız mutlu olmayı hakediyor, kendi sağlığını, çocuğunu önemse, yine söylüyorum geçmişteki kendini hatırlayıp ağladığın vakit sar sarmala kendini, kendine sarılıp ağlarsan yaraların daha hızlı iyileşir.
Soran+1 yılOzelden konusabilir miyiz biraz? Bazı şeyleri anlatip akil almak isterim..
- +1 yıl
Tabii lakin gizlisin.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 148,3b cevap paylaştı.
u +1 yıl26 yaşında bir anne olmak ve kendinizi sevilmemiş hissetmek çok zor olmalı. Kilolu olduğunuz için sevilmediğinizi düşünüyorsunuz, ancak bu kesinlikle böyle değil. Kilo, bir insanın sevilip sevilmeyeceğini belirlemez. Kendinizle ilgili olumlu şeylere odaklanın. Görünüşünüzü, kişiliğinizi ve yeteneklerinizi takdir edin.
Kendiniz için iyi şeyler yapın. Kendinize zaman ayırın ve yapmaktan zevk aldığınız şeyleri yapın. Kendinize karşı nazik olun. Hatalarınızı kendinize karşı anlayışlı bir şekilde kabul edin. Sevginin ne olduğunu anlamak için önce kendinizi sevmeyi öğrenmeniz gerekir. Kendinize değer verin ve kendinize iyi davranın. Kilolu olsanız bile, değerli ve sevilmeye değer bir insan olduğunuzu unutmayın.11 Yorumla
Soran+1 yılEvet fazlasıyla zor.. Olumlu bisiyimi bulamıyorum gayet beceriksiz iseyaramaz hissediyorum kendimi de hic sevemiyorum aynaya sadece yazmami takmak için bakıyorum benim durum biraz vahim galiba
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle düşünme bence. Sevgiyi kovalama yani. Bak çocuğun var onunla mutlsun ne güzel yanında yamacında. Yaşın da genç aslında ikinci bir evlilik düşünebilirsin. Kiloyu sıkıntı etme veredebilirsin senin elinde olan şeyler bunlar
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten oglum olmasa yokolurdum.. Küçüklükten beri böyle olduğu için çok yorucu artık yani insan dusunuyo neden yani 🤷♀️
Cevap sahibi+1 yılAma işte neden deme herşeyin bir sebebi vardır bu da senin imtihanındır. Zayıflayabilirsin , sorunun kilolu olman olduğunu sanmıyorum da. Bak çocuğunla olman seni ayakta tutmuş ne güzel. Senin gibi insanlar var emin ol. Bence ikinci bir evlilik düşn kendini toparla
Soran+1 yılAslında bazen düşünüyorum ama yine ayni seyleri yaşamak istemiyorum bu sefer kendimi tımarhanede bulurum
Cevap sahibi+1 yılAma korkarssn hayatın boyunca bu şekilde yaşayacaksın. Brnce bir seferlik pişmanlık hayatın boyunca yapacağından iyidir. Hem önceliğin farklı şeyler olsun. Allah rızası gibi. Evlilikte bu çok önemli emin ol ve genç yaşta bekar olman da iyi değil zaten
Soran+1 yılKorkuyorum zaten dullara iyi bakmiyolar ya çok şükür böyle bisiyle karşılaşmadım ama karsilasmicam anlamına gelmiyo tabii yalnız kalıyorum sonuçta
Cevap sahibi+1 yılHaklısın dullar biraz kullanılmalık olarak görülüyor ama senin gibi birini de bulabilirsin ne olacak ki.
Soran+1 yılBilmiyorum bekarla olmaz zaten de
Cevap sahibi+1 yılAma bence dene.
Soran+1 yılBiraz zaman geçmeli evlilik için yeni bosandim daha
Cevap sahibi+1 yılZaten tanışma aşamasında bir yıl kadar tanırsın evleneceğin kişiyi
Soran+1 yılBilemiyorum olur mu öyle? bunun için oglumu kaybetmek istemem
Cevap sahibi+1 yılOğlunu kaybetmiceksin ki. Evleneceğin kişi zaten oğlunu da istemeli
Soran+1 yılYok o zaten öyle olcak evlilikte oglum oncelikli istemeyen biriyle olmam zaten ama bu süreçte koz olarak kullanırsa babası bundan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılHayıt ya neden koz olarak kullansın.
Soran+1 yılBilmiyorum benim oglum o olmazsa yapamam almak istiyo zaten bunu goze alamam
Cevap sahibi+1 yılO zamana evlenene kadar onun bilmesine gerek yok
Soran+1 yılOna demem zaten de
Cevap sahibi+1 yılÖyle yap işte
Kendini sevdirmek için çabalama. Kendine güven duruşun olsun herkesin dikkatini çeker bu. OGuvenli insanların enerjileri yüksek olur bu sana yeter bence. Hayat seni daha da güzelleştirir bekledikce
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl böyle olabilirim?
- +1 yıl
Bilinçlenmen lazım. Oku araştır tavrın tarzın değişir okursan. Çok konuşma iyi bir dinleyici ol herkese laf yetiştirme mesela. Otururken kalkarken daha bilinçli olduğunu göster. Lisanı halin yani beden dilin değişmeye başlar bu tarz hareketler yaparak. Bu senin zamanla özgüvenini artırır. Özgüveni yüksek olan insan kendini sever. Ama bu hale gelince ego dan uzaklasman gerekir.
Soran+1 yılEskiden çok severdim kitap okumayı uzun zamandır okumuyorum.. Birisi sinir edince cenemi tutamıyorum bu yüzden yalnizim sonra böyle mal gibi üzülüyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. senin sevgin çocuğuna olsun bence kiloyla ilgisi olmaz ama sanırım sen yalnızlıktan biktigin için dayanacak bir omuz aradığından içine kapanık olmaya başlamışsın zaman degisti ne kadar sevgide veren olsa köprüyü geçene kadar sonra yine aynı kadın ya da erkek bekarlık sultanlık takma derim
116 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söyluyosun
Soran+1 yılBazen ölecekmişim gibi hissediyorum zaten ama dışarısı benim için korkutucu
Soran+1 yılDurumum iyiye gitmiyo zaten hissediyorum 1 aydır nerdeyse evden cikmadim.. Cikmadikca daha da çıkamıyorum bazen delircekmis gibi hissediyorum..
Soran+1 yılDeniz yok simdi daha çok cikarim sanirim teyze oldum yeni ona gider geliriz yavas yavas alismaya calisirim cikmaya
Soran+1 yıl4 gunluk daha 2 gun once gittik bugun de gideriz orada kaliriz
Soran+1 yılYani minnacik bisi insanın tekrar anne olasi geliyo😂 sanki hic bebek kucaklamamisim gibi nasil korkarak aldım kucagima
Soran+1 yılKendi çocuğumda bu kadar zorlanmamistim sanki alırken falan çok değişik hissettim
Soran+1 yılTabiiki babası şerefsiz diye oglumu sevmicek degilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu devir de kimse kimseyi beğenmiyor sevmiyor Ben de bekarım iyi kötü okudum işim var ama herkes benden kaçıyor. Üzülüyorum. Bu durum ozguvenimi zedeledi
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kilolu olduğun için sevilmedigini düşünme. Herşeyden önce sen kendine değer verip sevmelisin. İnsanlardan bir beklenti içerisinde olursan üzülürsün
09 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum bu yüzden de üzülüyorum kendimi toparlamam çok zor oluyo
Soran+1 yılEskiden böyle düşünürdüm hatta boyleydi de.. İstedikten sonra yapamicam sey yoktu peki şimdi ne degisti ne degistirdi🤷♀️
Soran+1 yılBu halimi bende hic begenmedim..
Soran+1 yılAnlatınca da bisi degismiyo ki bosuna üzülüyorum sadece
+1 yılİnsan istedikten sonra herşeyi başarır. Kilo vermelisin kesinlikle
01 Yorumla
Soran+1 yılSimdiye kadar useniyodum ama bugun benim de dusuncem bu yonde sanırım çünkü çok sikildim yani bi yere kadar sonra kaldiramiyosun herseyi
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCanım kilo fizik hepsi boş karakterli insan olduktan sonra gerisi boş Yaşın genç
05 Yorumla
Soran+1 yılButun bunlar beni sinirli yapiyo böyle daha çok yalnizlasiyorum
- +1 yıl
Kendine özgüvenin olacak hem kilolu kadınlar güzel oluyor hoşuma gidiyor
Soran+1 yılOzguvenim yerlerde
- +1 yıl
İşte öyle olmasın canım herkesin farklı güzelliği çekiciliği vardır dm
Soran+1 yılBenimkini bn bulamıyorum kiloluyum cirkinim sinirliyim tripliyim kimse dayanamiyo bana
+1 yılbekar bir erkek olarak hem yatakta hem aşkta severim seni ama evlenmem
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenebilcek birisi degilim mi?
- +1 yıl
yok canım ben evlenmeye karşıyım sadece
+1 yılKanka belki sorun sende belkide karsi tarafta seni tanimadan bilemeyiz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı. Kiyamam mesaj atsana bana birwz sohpete edelim iyi gelir
00 YorumlaKimseye ederinden fazla değer verme
15 Yorumla
Soran+1 yılBunu alsa başaramıyorum
Soran+1 yılKesinlikle
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini geliştirirsen insanları anlarsın biraz
06 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Cevap sahibi+1 yılKonuştukça anlarsın bazı şeyleri insanları senin isteğin ne tam olarak
Soran+1 yılMutluluktan korkmamak mesela.. Ne bilim su an olduğum kisi olmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKim olmak istiyorsun anlatmak ister misin
Soran+1 yılMutlu olmak istiyorum herkes gibi olmak istiyorum iste herkes gibi olmadigim olamadığım için bu haldeyim
Cevap sahibi+1 yılAnlatır mısın kendini
+1 yılÖzgüvenli ol. Birgün seni gerçekten seven biri çıkar. Yanlış tercihler yapmaktansa yalnız kalmak daha iyi emin ol ki.
16 Yorumla
Soran+1 yılOrası da doğru tabiiki ama o doğru kisiyi nasıl anlicami bilmiyorum
- +1 yıl
Onun sana olan sevgisini kalpten hissederek. Sana olan yaklaşımından anlayacan. Seni çok sevecek ama bı yandan da seni kırmaktan incitmekten hep korkacak.
Soran+1 yılBn mal oldugum için herkese kanıyorum ki sonra da üzülüyorum
- +1 yıl
Öyle deme. Bazı erkekler aslında mallıklarını çok iyi gizliyor snr gün yüzüne çıkartıyorlar
Soran+1 yılEvet kendini teslim ettiğinde çok güzel degisip yikiyolar herseyi
- +1 yıl
Maalesef ki
Spor yap fit ve bakımlı ol herkes sever
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuğun için yaşa özel değilse boşanma nedeniniz neydi
025 Yorumla
Soran+1 yılOnun için yaşıyorum zaten.. O kadar saçma bi bahane ki komik yani.. Her boka katlan boktan bisiye bosadi
Cevap sahibi+1 yılboşuna kendini üzüyorsun benimde hiç kız arkadaşımda olmadı hiçte evlenmedim düşünmüyorum beni seven ailem var ve bir kaç tane dostum yetiyor illa sevgilimin eşimin olması önemli değil hıı sevgilin eşin iyi olur amenna ama bir süre sonra sıkılıyor insan anlaşmazlıklar çıkıyor ayrılıyor bir birine delicesine seven insanlar bile ayrılıyor tahammül edemiyor. Sonuçta kafam rahat benim
Cevap sahibi+1 yılnerden buluyorsunuz böyle dangalakları anlamıyorum kusurabakma tabi kaderdir ama insan biraz düşünmeli
Soran+1 yılGörücü usulü gibi oldu benimki biraz.. Artık kimseyi sevmicem için pek de tanışmanın ondminin olmadığını düşünmüştüm
Cevap sahibi+1 yılolan olmuş artık olmuşla ölmüşe çare yok bundan sonra çocuğun için yaşa seni mutlu edecek aktivitelerde bulun gez eğlen çocuğunla vakit geçir. peki cocuğuna yardım ediyor mu babası. vallahi yanlış anlama üzülüyorum sen ve senin gibi durumda olan kadınlara niye diyorum çekmek zorundalar birde sizin anlattığınıza göre yorum yaptım birde diğer taraftan bakmak lazım neden terketti o kişi için sizi siz naptınız anlaşmazlık mı çıktıda onun için terketti yani sizi aldatacak nedenlere bakmak lazım
Cevap sahibi+1 yılniye aldattı o da önemli
Cevap sahibi+1 yılanladım... şimdi şöyle bir durum var görücü usulü hem iyi hem kötü iyi yani ailen buluyor araştıtıyor tabi iyi araştırması lazım kimdir kimin nesidir. kötü yani tanışma safhasınsa süre az aileler hemen olsun bitsin diyor seni fikrini soran yok. allahtan benim ailem öyke değil
Soran+1 yılAslında sordular bizimkiler obur taraf hemen olsun istedi bende nolcaksa olsun dedim malim biraz
Cevap sahibi+1 yılkusurbakma sendende varmış
Cevap sahibi+1 yılTam dayaklıksın 🥲🥲
Cevap sahibi+1 yılailen akıllı davranmış ama iş srnde biter di yibe noldu olan sana oldu depdimş yok onun için ben evliliğe sıcak bakmıyorum
Cevap sahibi+1 yılkendine çocuğuna zaman ayır glt sosyal aktivitelerde bulun kendini geliştşr şu an brn İngilizce öğreniyorum yurt dışı için
Soran+1 yılAman evlenme zaten boş ver.. Ya ne bilim sevmicem için bi onemi yoktu ailem olsun istedim hayatimi...
Cevap sahibi+1 yılherseyimi kendim karşılıyorum diğeri hariç afedersin gerek yok zaten evlilik külfet
Soran+1 yılKanser olmadan kurtuldum
Cevap sahibi+1 yılkanser olmadan derken lafın gelişimi yoksa ciddimi söyledin sana Bi şey sorucam babası çocuğuna destek çıkıyor mu
Soran+1 yılO kadar sinir strese çok dayandim yani ne bilim.. Dilekçe vermeye gittiğimizde kadin sordu ne kadar vereceksin diye 300 400 dedi ve oglum da 2 yasina girmemisti daha.. Kadin bile sasirdi onun sayesinde yükseltti biraz
Cevap sahibi+1 yılAllah hidayet versin o şahısa birsey diyemiyorum ablacım allah yardımcın olsun inşallah
Cevap sahibi+1 yılAllah gönlüne göre versin abla. Türkiye de de yaşanmıyor artık brnde yakında gidiyorum yurt dışına İngilizce öğreniyorum
Cevap sahibi+1 yılbu tip insanlar çok var ülkemizde bilinçli bir insan ve kendini bilen bir insan bulmak çok zor yaşam şartları da zorlaştı
Soran+1 yılZor tabii hala daha sinir etmek için ugrasiyo.. Bi an once kurtulmayi diliyorum
Cevap sahibi+1 yılboşanma devamlı ediyor
Cevap sahibi+1 yılben kaçar artık acıktım kahvaltı yapmadım sohbetin için teşekkür ederim Allah yardımcın olsun bb
Soran+1 yılAfiyet olsun teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim 👍
Aile & Toplum konusunda 957 cevap paylaştı. Yasa kendin icin yasa
010 Yorumla
Soran+1 yılBazen yaşamak zor geliyo
Soran+1 yılBilemiyorum normal ama yani zor hersey
Soran+1 yılGucumu hissedemiyorum artık.. En ufak seyde yokolcak gibiyim
Soran+1 yıl26 senedir çabalıyorum zaten yoruldum bu yüzden geldim buraya belki yapabilirim bisileri anlayabilirim diye
Soran+1 yılNe yapmalıyım nasıl yapmaliyim nerden başlamalıyım bilmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi şehirde yaşıyorsun? Benimde bir evliliğim oldu bitti.
00 Yorumla
+1 yılNerede yaşıyorsun
00 Yorumla
+1 yılBen seni tüm kalbimle severim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutlu olmanı sağlayabilirim
12 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılİdda ediyorum
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir gün olur heralde
20 Yorumla
+1 yılDertlesecek birine ihtiyacin var galiba benim gibi
10 YorumlaGel dertleşelim istersen
10 YorumlaSeven biri çıkar illaki
10 Yorumla
+1 yılKilodan dolayıdır
06 Yorumla
Soran+1 yılSadece ask degil ama genelde böyle hissediyorum
- +1 yıl
Bilemiyorum boy kilo kaç? Depresif misin
Soran+1 yılBoyum 163 kilom cook dogumda çok aldim çok sinirliyim yasadiklarimi kaldiramaz hale geldim
- +1 yıl
Geçmiş olsun. Bi psikolog dan yardım al. Kilo da ver şok şey değişir o zaman
Soran+1 yılDaha önce çok gittim pek de fayda gormedim sahsen
- +1 yıl
O zaman kişisel gayret de önemli demek ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıyamam ya
10 YorumlaZamanla sevilirsin
00 YorumlaBende yalnızım maalesef
Kader00 YorumlaNerde yaşıyorsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Neden boşandınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevilirsin yaavv nerde yasiyon